Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Haha... na koncu se bo ?e ugotovilo, da je Juga imela prav, ko se je toliko ?asa oklepala socializma in razlagala, da je kapitalizem gnil. In dejansko smo zdaj ugotovili v bole?inah, da dejansko je. -_-

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Se pravi, da sta po?kodovana, ker sta uporabila prisilna sredstva. Sta jih mogo?e drug na drugem namesto na ulovljenem? Nesposobnost policistov? Nerodnost policistov? Neizku?enost oz. pomanjkanje usposabljanja?

Vsakemu se lahko to zgodi. V Kopru se je celo meni. Avtocesta je bila narejena tako, da se je kon?ala z uvozom v Koper. Nato so jo naredili ?e naprej, dvosmerni uvoz v Koper pa je ostal. In ko sem ?el iz Kopra, sem iskal podjetje, ki je tik pred avtocesto na levi strani. Ker pa mi je nasproti pripeljalo nekaj "?leperjev", nisem videl, kje je kri?i??e, in sem po svojem pasu - ki pa ni bil ve? v uporabi - pri?el na avtocesto v kontra smer. Ampak sem takoj ugotovil, da nekaj ni v redu. To je bilo pred skoraj 15 leti, in kasneje sem zvedel, da nisem edini, ki ga je tako zavedlo. Baje so kasneje to sanirali.

Torej, vsakemu se lahko to zgodi. Ampak vsak bi moral pa takoj opaziti, da nekaj ni v redu, ne pa da se pelje 40 km v kontra smer...

Ja verjamem, da ?e ni bilo tabel napa?na smer da se to lahko zgodi ampak danes so postavljene tako kri?e?e table enormnih velikosti, da mora? bi zabit kot piloti na ljubljanskem barju, da jih ne vidi? in nato pride? do AC, kjer se vklju?uje? z leve strani medtem, ko ves promet te?e po tvoji desni. ?e te to ne predrami in nato, da ne vidi? ?e, da gre ves promet proti tebi a na drugi strani ograje pa da ?iba v pravo smer.

Ja ne vem kaj naj pol sploh ?e s takim naredimo, ker ?e vsega tega ?lovek ni opazil, kako bo naslednji? opazil, pe?ca, kolesarja, avto, kamion, vlak, semafor, neprednostno cesto itd itd... zato razlagam, da tak pa? ni za na cesto, ker naslednji? lahko povozi mojega otroka al pa tvojega z izgovorom "da je spregledal in je bila samo nenamerna napaka".

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Glej, vsakemu se lahko zgodi kaj takega. In to bom vedno zagovarjal.

Razlo?i mi kako se ti to lahko nenamenoma zgodi? Tega ne bom razumel pa ?e je ne vem kaj. Ali je prevozil 6 (?est!!!) ogromnih ?ivorumenih opozorilnih tabel, da vozi v nedovoljeno smer, ali je obrnil na AC ?!?!?!?, ali pa je po uvozu na AC zavil ostro levo namesto normalno nadaljeval naprej. Ni? od tega se ne more in ne sme zgoditi normalno operativnemu vozniku, ker ?e se ti to zgodi je edina logi?na razlaga "do?ivljenski odvzem dovoljenja". Pa? si labilna in nesigurna oseba, morebiti s tedenco k samomoru in kot tak zaradi varnosti drugih udele?encev v prometu, pa? ne more? za volan - ever.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tistim, ki so ?e kdaj vozili v napa?no smer, pa bi na ?elo tetoviral kako pri nas poteka vo?nja in v katero smer! :cheers:

in vsem, ki to zagovarjajo po sistemu "sej se lahko vsakmu takega napaka zgodi" bi bilo treba tud vozni?ke pobrat. Zakaj pol kak?en tak kr ne zapelje v prepad, ?e se lahko vsakemu kej takega zgodi al pa direkt v drevo pa bo mir...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Pa ne tolk komplicirat... navaden sesalec je dovolj dober. Zraven si pomagaj ?e s kak?no staro zobno krta?ko in vatiranimi pal?kami ter debelej?o slamco za sok (recimo tako kot jo talajo v McDonaldsu).

Aja, zdele jih je 90% dvignilo levo obrv in se vpra?alo zakaj hudi? pa bo rabil slamco. Slamco namontira? na konec cevi sesalca jo zalepi? s selotejpom, da na koncu vle?e samo skozi slamico in da? sesalec na minimum. S tisto slamco potem z lahkoto o?isti? tudi bolj nedostopne dele in seveda zaradi manj?ega premera je tudi podtlak in s tem srk skozi bistveno ve?ji kot ?e bi uporabil golo cev od sesalca.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Se zgodi, da se profili pokvarijo in v takih primerih je navadno najbolje, da samo ustvari? novega ter nastavi? in prenese? vse potrebno iz prej?njega ter ga zbri?e?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Radovednost

Potnika v najsodobnej?em letalu je nenadoma pritisnilo na potrebo. Ker

je bil mo?ki WC zaseden, njemu pa se je mudilo, mu je stevardesa

Odprla vrata ?enskega, ob tem pa ga opozorila, da v nobenem primeru NE

sme pritisniti na gumbe z napisi CTV, CTZ, PDP, AIT.

Mo?ki se je olaj?al, radovednost pa mu in dala miru in je pritisnil CTV

Curek tople vode mu je oprhal zadnjo plat. Potem je pritisnil ?e CTZ

in topel zrak mu je posu?il genitalije. Prijetno presene?en je

pritisnil ?e PDP in pr? di?e?ega parfuma ga je lepo zapra?il.

Razmi?ljal je, kako so ?enske privilegirane in pritisnil ?e AIT.

Nenadoma je za?util peko?o bole?ino in omedlel.

Zbudil se je ?ele v bolni?nici, ob njem pa je sedela sestra.

Vpra?al Jo je: "Kje pa sem?"

"V bolni?nici. V letalu ste imeli nesre?o."

"A zaradi AIT?"

"Ja, gospod."

"Kaj pa je pomenil tisti nesre?ni AIT?"

Avtomatsko izvle?enje tampona.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Moramo pa priznat, da je Lava vsaj ena redkih ?ensk, ki to dejansko prizna in ?e samo zaradi tega dejansko zaslu?i priklon. :rispekt:

Ve?ina jih vse skupaj gladko malo zanika ter povrhu ?e obto?i da la?emo. :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No in kje so zdaj tisti gore?i idolizatorji globalnega segrevanja in antropolo?kih vplivov nanj ter zanikanje vpliva sonca?

http://www.24ur.com/novice/svet/nenavadno-...-mirno-spi.html

http://www.siol.net/novice/znanost_in_okol...nje_15_let.aspx

hmmm, pa ne da se je IPCC in ve?ina znanstvenikov pod njihovim okriljem zmotila? Al je to le najve?ja prevara v zgodovini?

Mogo?e najbolje ponazori vse skupaj tale komentar enega izmed uporabnikov portala 24ur

NEMOGO?E !!!!! LA?I !!!!!! Saj sta UN in IPCC JAVNO POVEDALA...... da sonce nima prav NIKAKR?NEGA VPLIVA na klimo na zemlji in v oson?ju !!!!! Zato ga tudi NOBEDEN od alarmisti?nih modelov napovedovanja NE UPO?TEVA (!!!!) v svojih "napovedih" !!!!!!.............. ?akam na izjavo la?njive Lu?ke : "Ta ?lanek so napisali naftni lobiji..... "................. .................. "Analize ledu, ki hrani podatke o delovanju Sonca, ka?ejo, da je bil upad aktivnosti tokrat najhitrej?i v zadnjih 10.000 let.".... in tega je kriv "zlobni CO2" ????????..... Le pla?ujte takse..... je treba dvigniti davke za 5-krat...... Pla?ujte Goru in Lu?ki... da re?ita svet.... PRED SONCEM !!!!!!!!....... .............. ............... .................. ................ ...................... .................... ......................... ................ Ubogi v glavah.... le verjemite IPCC-ju... pa boste (?e ?e niste...) kmalu ubogi tudi v denarnicah !!!!!!!!!!

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne razumem - kaj se moramo u?it? Vandalizma? Uni?evanja stvari? :ne vem:

Ne vem, ?e je to na?in za re?evanje stvari <_<

Vsi teli gospodi?i bodo dobili na koncu ra?un za odpravo ?kode in ?i??enje pa ?e kak?no globo za povzro?anje splo?ne nevarnosti in napade na uradne osebnosti. Marsikoga izmed njih bo ?e bolela glava.

Podpiram proteste ampak jih je treba izvajt na civiliziran na?in (recimo blokada parlamenta ali pa ministrstva z vozili ipd), ker edino tako lahko pri?akuje? civiliziran pristop nasprotne strani. Uni?evanje stvari in delanje ?kode je pa pa? le nivo huliganstva in tako so pol taki tudi obravnavani. :huh:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sadam v Peklu vpra?a hudi?a:

Ali lahko pokli?em Bagdad za minutko, samo da vidim, kako stojijo

stvari v moji zemlji ? Zanima me, kdaj bodo Amerikanci zapustili na?o

zemljo.

- Lahko. - odgovori hudi?.

Kon?a Sadam pogovor, a hudi? mu re?e - Ta pogovor stane milijon dolarjev.

- Ni problema, re?e Sadam in pla?a.

Sli?i to Gadafi pa tudi on vpra?a:

- Lahko tudi jaz pokli?em Tripoli? Ti moji imajo probleme, pa me

zanima, kako jih re?ujejo.

- Lahko, a te bo to stalo 2 milijona dolarjev. - re?e hudi?.

Gadafi kon?a pogovor in pla?a.

- To je vse sli?al Drnov?ek, pa vpra?a hudi?a: - Ali lahko tudi jaz

pokli?em Ljubljano? Zanima me, ?e je levica na oblasti, ?e se je

popravil standard in veliko tega.

- Lahko. - re?e hudi?.

Ko je kon?al pogovor Drnov?ek vpra?a: - Koliko moram pla?ati za pogovor?

- Ni?. - odgovori hudi?.

- Kako ni?! Ta dva sta pla?ala po milijon in dva milijona, a jaz ni??

- Ko kli?e? iz enega pekla v drugi pekel, se ra?una kot lokalni

pogovor. - odgovori hudi?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

a dejansko si hotel tole slikco dat gor :D

Danes naredil nekaj ?ez 200km z Audijem A4 pa se nisem po?util ?ist ni? "premium" :ne vem:

Edino kar je cool, da lahko na prehitevalnem vsem blenda? in se sploh ne pizdijo, ker za olimpijce je to pa? normalna procedura.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest sem bil na ?marni....nenormalna gu?va, kej tazga pa ?e ne.

ja sem sli?al, da je bla taka gu?va, da so pri straneh kr dol padal :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.