Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Jures, raj? ji prisko?i mal na pomo?, da se ti ne prelomi na pol, ker je kot ka?e ko??ena ko sto mater. Treba mal merkat nanjo. :prstgor:

Jaz pa dans spet taglavn na parkingu v LJ - edini z lopato, pomagal tetam ?e navsezgodi. :party0035:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

@Zoran, to se mi niti slu?ajno ne dogaja samo po Sutjeski in Kamnku, ampak marsikje, folk totalno nevroti?en, pa s tem da nikakor nisem me?ka? na cesti, a hkrati pa tudi ne mislim dodatnih KT nabirat na ra?un neu?akanca zadaj. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Iz dneva v dan opa?am, da je med Janezi (beri SLO vozniki) ?edalje ve? Ritopikov (beri buzerantov), se ti nalima zadaj na odbija? in te sku?a priganjat, a prehitet pa nima .... (glavnih Velikono?nih dobrot, da ne bom preve? direkten). Mene tak homo vsekakor ne bo napotil v prekr?ek, v stilu da bova na koncu oba peljala 80 namesto 50 (v izogib nadaljnjim to?kam, peljem slabih 60 na tempomatu ponavadi), pa? ?e je zainteresiran; levi smernik in gaaaas kolikor mu dopu??a njegov konji?ek, pa tudi denarnica. :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pre?ivel prijetn zimski dan; mal dru?enja s tamalo (nardila sva enga ?udnega sne?aka - glej fotko, in ga poimenvala Alojzius), osvojil manj?i gri?, ter glede na to da se mi okrog izbire fotke za koledar obeta poraz je nastal par novih (tnx to ?meeyan). :D

Edino kar nism bil dans aktiven glede ? spola, to pa bom popravu ?e v roku dveh dni ko sm zmenjen z eno "fri?no", kasneje pa gremo ?e v ma?-kurce z dru??ino. :party0035::cheers:

post-185-1360519050_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri z Zelenice po Bornovi poti (?ez tunel) in na sedlo Prevala. S kolegom sva delala pot kakor prvopristopniki - ponekod padala v cel sneg do pasu in je zadeva namest urco, trajala dobre tri. Je pa bila vseeno prava zimska idila. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Tale slikca bo kar tule pasala (posneta danes okrog 6.15 ure), toliko o voznikovem prispevku k varni vo?nji. Upam da se za silo vidi, da ima snega nalo?enega ve? kot do sredine vi?ine vetrobranskega stekla in gleda ven le ?ez "strelno lino". VSA ?AST! :huh:

post-185-1360259472_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mal prej sem se menil za nek biznis s konkretnim potencialom, pa je oseba na drugi strani tel. linije o?itno mislila, da ima s totalnim "?olar?kom" posla, no v parih stavkih je ugotovila da temu ni tako in se je njen pokroviteljski ton hitro kon?al. Zdej pri?akujem (pod mojimi navedenimi pogoji) kako se bo stvar razvijala dalje. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Me zanima kaj si mislite o Siol box-u in ?e imate kak?ne izku?nje s to ?katlo? Razmi?ljam o tej opciji, saj bi znala bit dostkrat uporabna ko kak?no zadevo zamudim, npr. F1 dirko ali kak?ne polete itd., no alpa ?iv?av za tamalo. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mogo?e so pa mislili, da bo ?tartala njena sesta - Maja Maze. :D

Mi je pa kr fajn ?al za Vonnovo, za katero se je o?itno sezona ?e kon?ala. -_-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e sem ?isto iskren, malo pa mi je morala padla (ni dober ob?utek, ko se ti godi krivica), ko se nek popolni tujec spravi komentirat zadevo, o kateri nima pojma in ki se mo?no trudi? za njen uspeh. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Je traba tam pa kanto postavit in koruzo posejat. Nekaj je pa? traba naredit, da bo tebe neumnost minila.

Saj pravim: radar v vsako vas, vsako njivo, vsak ovinek itd....

Se strinjam!

G. Lojza pa za predsednika vlade, pa bomo kon?no druga ?vica (verjetno celo kopija bolj?a od originala). :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.