Tisti ki ste bolj maherji za tehni?ne zadeve. Dejte mi re?t, ?e mi slika trokira (se pravi postane popa?ena, zastane, itd.), ali je to ?kodljivo in se ?ivljenjska doba ekrana s tem kraj?a? Po moji ZKP (zdrava kme?ka pamet) bi ?e tako sklepal, oz. koristi ji garant ne tak?nale jebada. Stara je samo pol leta in ?e mi crkne direkt po izteku garancije, bom res eno molotovko notr fliknu u prostore teh gumpcev!
pa so te prilopili na full duplex al kaj je ze fora...to bi morali narediti zastonj, a naredijo le ?e vzdigne? glas.......
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ni ga ve? za srat - pa ne zato, da bi ga srali, ampak zato ker se hitro ujame? v kakem ovinku, ker tam bodo ?akali. Nih?e pa ne gre malo izven mest, na relacije, kjer se divja
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Welcome to freezing Finland near arctic circle! Starting my Mazda6 MPS (aka mazdaspeed 6) at -33 Celsius without pre-heating. Enjoy that metallic sound and oily exhausts. I think some of those 260 horses died during the start.
in kaj je razlika med temi daljinci za 50? in 150 ?. je kj bistvenega ali sam kak bonboncek?
t 80
t91
t100
t91 - ima povratno informacijo preko ledice (utrip potrdi vklop webasta, tudi ?e ga ne vidi?, sli?i?), ter nastavitve preko daljincka (trajanje gretja itd)
t100 pa ?e vse to preko displaya
osnovna funkcija pa ostaja, vklop izklop
to so vse okvirni stro?ki ker so dobavitelji z Ebaya - torej cene nihajo na gor in dol ampak za 250 lahko re?em da ne bo problema
nadgradnja pride do 250? nadgradnja z urco + daljinec, ki je opcijski je dodatnih min 150? - nov seveda od modela Telestart T90 naprej, ima? pa tudi starej?e od 50? naprej telestart T80
V to ?tejem ves dodaten morebiten material in delo - ki je vsaj pol dneva ali ve?, da se naredi kot je treba. Material in delo brez ure sta nujna za nadgradnjo - to je dodatna obto?na pumpa s svojim vklopom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Doma sem ampak....KLIK
Povezava za deljenje
Deli na druge strani