Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

V Var?avi je CX-9 nekaj povsem normalnega, prav bolan sem ratal - to jaz mel :vskalo::vskalo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

rezerviral trajekt za novemberske pocitnice :jupiii:

in fasal datume spet za cel november <_< , za nov let upam da bom doma.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Slovenija ni samo me?anca ex-juge ampak vsega kar nas je v zadnjih 200let pogazilo (jodlarji, ?vabi, makaronarji,...)

Po moje so v resni maj?ini tisti, katerim dru?insko drevo sega za kake 2-3 generacije 100 samo v SLO.

jaz sem 1/4 spagetov :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj si pa pol ti u?pi?u? Feltne?

?e ti je to kaj v tola?bo - nisi edini. Pa so ?e kej zrihtal al bo? moral kak drug telefon uporabit?

saj to sem mislil, pocasi se prebuja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Odrexzan od sveta zahvaljujoc blackberryju :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromotor
Napisano

overtuned :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Tisti ki ste bolj maherji za tehni?ne zadeve. Dejte mi re?t, ?e mi slika trokira (se pravi postane popa?ena, zastane, itd.), ali je to ?kodljivo in se ?ivljenjska doba ekrana s tem kraj?a? Po moji ZKP (zdrava kme?ka pamet) bi ?e tako sklepal, oz. koristi ji garant ne tak?nale jebada. :( Stara je samo pol leta in ?e mi crkne direkt po izteku garancije, bom res eno molotovko notr fliknu u prostore teh gumpcev! :party0035::punk:

pa so te prilopili na full duplex al kaj je ze fora...to bi morali narediti zastonj, a naredijo le ?e vzdigne? glas.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Simobil ma fajn. Ce zelite da vas poklicemo nazaj pritisnite 1. In res poklicejo.

Danes sem pa tudi jaz obupal na cakanjj 041700700 mobitel....ene 7 min ...in obupal. Namrec prejel ze TRETJI RACUN po prekinitvi razmerja....

Ta novi telekom je katastrofa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko me ni bilo je nekdo ?ipiral toaster....toast je vrglo na omaro....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

http://24ur.com/novice/slovenija/kako-ucin...zakonodaja.html

ni ga ve? za srat - pa ne zato, da bi ga srali, ampak zato ker se hitro ujame? v kakem ovinku, ker tam bodo ?akali. Nih?e pa ne gre malo izven mest, na relacije, kjer se divja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

:D To mi deli :-)

Kok cajta ti je grelo, pol ure?

kolkr na?tima? - 10 do 120min, mam na 60 pa izklopim preden v?gem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

07:15 po urci huuuuuuu in na?a rit se je na toplo vsedla, mazdica pa ne ?tarta ve? mrzla :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
ha ha ha ha

Welcome to freezing Finland near arctic circle! Starting my Mazda6 MPS (aka mazdaspeed 6) at -33 Celsius without pre-heating. Enjoy that metallic sound and oily exhausts. I think some of those 260 horses died during the start.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

in kaj je razlika med temi daljinci za 50? in 150 ?. je kj bistvenega ali sam kak bonboncek?

t 80

Objavljena slika

t91

Objavljena slika

t100

Objavljena slika

t91 - ima povratno informacijo preko ledice (utrip potrdi vklop webasta, tudi ?e ga ne vidi?, sli?i?), ter nastavitve preko daljincka (trajanje gretja itd)

t100 pa ?e vse to preko displaya

osnovna funkcija pa ostaja, vklop izklop

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Takole bom rekel:

to so vse okvirni stro?ki ker so dobavitelji z Ebaya - torej cene nihajo na gor in dol ampak za 250 lahko re?em da ne bo problema

nadgradnja pride do 250? nadgradnja z urco + daljinec, ki je opcijski je dodatnih min 150? - nov seveda od modela Telestart T90 naprej, ima? pa tudi starej?e od 50? naprej telestart T80

V to ?tejem ves dodaten morebiten material in delo - ki je vsaj pol dneva ali ve?, da se naredi kot je treba. Material in delo brez ure sta nujna za nadgradnjo - to je dodatna obto?na pumpa s svojim vklopom.

Primerjava Webasto

material za nadgradnjo - 308?

Delo vsaj 150? na Webastu

ura 72?

telestart T100 392?

skupaj - jurja samo za nadgradnjo :huh:

http://www.webasto.si/pdf/grelci.pdf

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sishi
Napisano

Vse najbolj?e, da te ?L uboga, hi?a raste, mazdica prede in ?enske kri?ijo za teboj.... :D

:pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zadeva deluje ko sus :bravo::bravo:

Avto stoji pred hiso in caka na segrevanje, dela na kljuc in uro / daljinec :jupiii:

Nadgradnja je otrocje lahka, ko po 4h urah dojames glupo foro.

V glavnem projekt uspesen :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No, zdej je uradno! Motor od Mazde 2,5 V6 je najbolj?i kar so jih nardil! :bravo:

Po 14-ih letih in ve?krat po 100k prevo?enih ima ?e 3 konje ve? kot nov!!! :jupiii::ouje:

si ti na golfu sedajle v smledniku?

Ena huda rde?a je tam 9ka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Ah tega je povsod ne samo v BG.....kar se ti?e hrane mi Bosna bolj sede :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V enem mescu bajta skoraj pod streho, 14 dni nazaj zamenjal delovno mesto, danes zjutraj pa dobil deklico ?ano :vesel: . :mi pijemoo:

:mi pijemoo: :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.