Ne razumem "tamestnih". Vedno jo?ejo, da nimajo ?asa. V resnici se jim pa ?isto ni? ne da in so povsem flegme...
Pri nas v hribih hitimo. In se z avtomobili vozimo, kamor smo namenjeni. Danes pa sem bil spet v Gode?i?u. Pa se od tam odpravim proti Ljubljani. Vsi lepo po?asi, se premaknejo za par metrov, potem pa ustavijo in po?ivajo, pa spet premaknejo par metrov... Ne vem, a porivajo avtomobile, da morajo toliko po?ivati al kako? Od Gode?i?a do Mednega smo se "vozili" 25 minut. Nato sem pri?el na obvoznico. Samo dobro smo pri?li iz tunela, pa so se na avtocesti skoraj ustavili. In lepo po?asi, prav flegme, briga njih, da je na obvoznici omejitev 100 km/h, vozili smo se kve?jemu 40... Mislim, teli ta mestni so pa res flegmatiki. Lepo skalmirano, eden ni da bi kaj na hitro zganil. In potem jo?ejo, da nimajo ?asa... Jaz sem do Vrhnike skoraj volan pre?ve?il. Tam se je nato ?ele malo odprlo in sem lahko vozil tako, po hribovsko - gas pa gremo! Ta mestni se pa vle?ejo kot megla, ?isto brez ?ivljenja...
Frderban na polno. Na?e modrosti sem se lotil ob 8:30 in z njo kon?al ob 18:00. Sedaj je oprana, posesana, o?i??ena, spolirana, skratka, ni da ni. Tako moja kot tudi ?enina.
A dolo?imo nekoga za prostovoljca, da vpra?a uvoznika, ?e bi nam kaj prispeval za zraven in namesto enega piknika naredimo izlet? Samo bi bilo lepo, ?e bi lahko kje tam prespali. Mislim, ?est do sedem ur vo?nje tja, nato ?e toliko nazaj, pa ogled... Malo veliko za en sam dan...
Za dva dni grem "na potep", pa se za?ne dogajati tu gor...
Jaz bom pa samo ?enino petko pohvalil. ?est zdravih kme?kih hribovcev (jaz sem bil z 85 kg najla?ji od vseh, ostali so imeli od 100 do 120 kg) smo se peljali v Slavonski Brod (?uro ?akovi? Holding). Prevozili smo 932 km, za pot pa porabili vsega skupaj 46,92 litra nafte.
Ne sekiraj se. Na posnetku je "lopov" amater in se takih ni kaj dosti bat. Mislim, na parkiri??u pri belem dnevu z vrtalnim strojem? Daj no. Kasneje se mu alarm spro?i. Sicer ga ugasne, a vseeno zbudi pozornost. In vse skupaj traja kar nekaj minut. Pravi strokovnjaki to opravijo hitreje, ti?je in manj spektakularno...
In mislim, da bi ti hitro odgovorili, da se pod nosom obri?i. Nikjer ni videti znamke vozila, ?as in kraj nastanka fotografije. in ker je avto na javni povr?ini... Je to ve? ali manj to.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne razumem "tamestnih". Vedno jo?ejo, da nimajo ?asa. V resnici se jim pa ?isto ni? ne da in so povsem flegme...
Pri nas v hribih hitimo. In se z avtomobili vozimo, kamor smo namenjeni. Danes pa sem bil spet v Gode?i?u. Pa se od tam odpravim proti Ljubljani. Vsi lepo po?asi, se premaknejo za par metrov, potem pa ustavijo in po?ivajo, pa spet premaknejo par metrov... Ne vem, a porivajo avtomobile, da morajo toliko po?ivati al kako? Od Gode?i?a do Mednega smo se "vozili" 25 minut. Nato sem pri?el na obvoznico. Samo dobro smo pri?li iz tunela, pa so se na avtocesti skoraj ustavili. In lepo po?asi, prav flegme, briga njih, da je na obvoznici omejitev 100 km/h, vozili smo se kve?jemu 40... Mislim, teli ta mestni so pa res flegmatiki. Lepo skalmirano, eden ni da bi kaj na hitro zganil. In potem jo?ejo, da nimajo ?asa... Jaz sem do Vrhnike skoraj volan pre?ve?il. Tam se je nato ?ele malo odprlo in sem lahko vozil tako, po hribovsko - gas pa gremo! Ta mestni se pa vle?ejo kot megla, ?isto brez ?ivljenja...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani