Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Matr neki doskrat naletim na ?udne scene in to ?e kar v ?ivilski trgovini. <_<

Dans sem moral skoraj svoje (?e davno pozabljene) box ve??ine pokazat, ko sem miril nekega ciganerosa, ki je direktno ustrahoval (zelo prijazno in korektno) prodajalko. Predmet spora je bil nek izdelek, za katerega je velecenjeni "kupec" o?itno narobe prebral ceno. No sledilo je nekaj komunikacije v ju?noslovanskem jeziku, v enem stavku so je pojavila mati, pes in reproduktivne aktivnosti. Mislm kak?en folk, zate?en do amena, jao. :whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

JA BRAVO FANTJE GREMO DO FINALE NAJ V PETEK PADE VELIKA ?PANIJA. Pa kaj je rekel Bezjak po tekmi proti Srbiji, citiram "Igramo toliko kot je treba za zmago". Torej. ?e ga dr?imo za besedo in je to res je v nedeljo zlata kolajna na?e. Vem, da bo pot te?ka vendar, ?e bodo fantje igrali kot znajo je upanje tudi na to, ker smo ena izmed 3 reprezentanc brez poraza na tem turnirju, ?panci pa ?e imajo en poraz.

Dr?im pesti da tokrat dobimo medaljo, s ?panijo pa nisem ravno prepri?an v uspeh, bomo vidli. :aaaaa::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe, ?koda da nimam nobene mo?i, druga? bi bil res zmo?en kej naredit za dobro ljudi v tej dr?avci, ker mi je totalno ?koda na?ega naroda, da se mu krivulja nagiba navzdol na marsikaterem podro?ju. :blush:

P.S. - sem mal popravu idejo (pretekli post), da bi res pokrili vse zainteresirane v na?i republiki. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sanjal se mi je, da smo s kolegi in znanci ustanovili STRANKO VSEH SLOVENCEV, ki je bila stra?no uspe?na zadeva, no kmalu zatem pa sem bil ?e udele?enec lastnega pogreba. Heh, ?udne sanje. :aaaaa:<_<

Ampak Stranka vseh Slovencev (bolje re?eno Stranka vseh dr?avljanov Slovenije) oz. SVS ali SVDS se mi pa ?e vseeno v teh prepirljivih cajtih, prov carsko sli?i. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

A ni kazen za take bisere k ne spucajo snega iz vozila? No sej mi je jasno, da bi ga mogl najprej dobit ampak useen :)

Vrjetno je zagro?ena globa, ampak jaz je nimam pravice pisat. Uglavnem dans res ni dost manjkal, da bi uspel zadeti ograjo, ?kodilak bi bil pa tedaj ?e dale? pro?. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zdele ne vem zakaj ampak sem gledal malo Tednik na SLO1, pa sta me dve tragi?ni zgodbi fajn globok ?piknli, matr kaj pre?ivlja ubogi folk v tej dr?avci. :closedeyes:

O?itno sem zmaj z mehkim srcem. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Bo tole kar taprava tema! <_<

Danes se peljem o LJ obvoznici (nekje cca. pri odcepu BTC v smeri MB-ja), vozim po prehitevalnem pasu, kar naenkat sko?i pred mene nek ?kodilak Combi (nalo?en s snegom po strehi) in ne samo da mi je izsilil prednost, pri tej hitrosti - re?mo cca. 100kmh mu je ve?je in manj?e komade snega dol odna?al tko da sem imel v momentu ?ist zabasano prednje steklo. KRETENI TOTALNI NEPRILAGOJENI, zarad takih pa so pol nesre?e. :cheers::rispekt::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda?ke zaobljube
Napisano

Vsak ima kej pri sebi, ?esar bi se rad odvadu ali pa si le ?eli spremembe.

No sam sem se tik pred iztekom 2012 odlo?u, da ne prikurim ve? nobenga "smrdljivca" (rakove pal?ke po doma?e) in tega se zdej dobra 2 tedna dr?im. Itak sem jih pri?igal le prilo?nostno in v dru?bi ali na kaki ?urki, itd., skratka ni mi bilo "muss". :D

Zdele pred prej?njim wikendom sem se pa odlo?u, da (vsaj) 2 tedna ne bom jedel pizze in raznih ?okolad. Sem namre? totalni ljubitelj obojih, tako da je to zame kar zanimiv test vztrajnosti. :dudek:

Verjetno imate tudi sami kak?no svojo zaobljubo, ki si je mogoo?e niti ne upate na glas povedat (oz. javno napisat). :jezicek::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.