?e bo LojZi tole prebral, a ve? kaj te bo vpra?al?
Recmo, da mi mal strelja spolni organ za njegovo mnenje (imajo Srbjanci bolj?i prevod za to; PMK).
Itak pa ta popolne? "obvlada" samo eno tematiko, o kateri pa vse svoje veleznanje podaja totalno enosmerno, brez mo?nosti ugovarjanja ali nestrinjanja.
?e moj stroj nebi mel cel kup elektronke, bi ga dans garant ukajlu, ve?inske zasluge pri tem bi pa melo cestno podjetje oz. zimska slu?ba al kdorkoli pristojen za krotitev zimskih razmer (govorim za relacijo Vransko - Kamnik). TEMA.
?e me spomin ne vara, je ?e vedno doslej ko se je pojavil Golf, Polo ali Passat, so bili zmagovalci SLO izbora. Kadar VW nima svojega predstavnika pa ponavadi zmaga Audi. Kaj se je dogajalo v letih 2002 in 2003 me pa ne spra?evat.
Jebemu sunce - crknila kapelca. Sploh ne v?ge, vergla v prazno. Ker nisem imel ?e cajta ne vem a zajebava pumpa za benz al je problem z elektriko (sve?e, kabli, v?igalne tuljave).
Pokli?i Pelka, sej ve? da ima? masten popust (tisti, ki ste ?e od 2012 ?lani imate celo 20%, tafri?ni pa 15).
Pa ne samo gojzarji, celo delovne rokavice na rokah. No tole je fotkano takoj po eni od iger kjer smo zmagali (progla?eni za BEST TEAM tega dogodka), tako da treba vedet za kaj gre, potem naj sledi komentar.
Tele kratice niti ne zastopim, je pa dejstvo da imam raj?i z eno povpre?no (po izgledu) posla, ki pa ima pozitivno energijo v sebi. Tele osebe si pa iskreno povedano, ne ?elim ve? sre?at, naj ?rpa energijo in depresira koga drugega.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Recmo, da mi mal strelja spolni organ za njegovo mnenje (imajo Srbjanci bolj?i prevod za to; PMK).
Itak pa ta popolne? "obvlada" samo eno tematiko, o kateri pa vse svoje veleznanje podaja totalno enosmerno, brez mo?nosti ugovarjanja ali nestrinjanja.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani