Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

zunaj poletje, v reklamah pa ?e bo?i?ki........... :vskalo::vskalo::vskalo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

niso v stiku s stanjem na terenu :D

sploh glede casa potovanja....manj kot 4 ure je ce peljes normalno

Jaz sem rabil Skopje - Pri?tina 2,5 ure leta 2001...sam ve? razdaljo in zakaj tak ?as :P

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

zgubu sm kljuce od avta, ze 3 dni jih iscem pa jih ne najde. hvala bogu da obstaja rezervni kljuc.

a se otrok ?e plazi naokol? Pri men so bli skoz za kav?em :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

OK, moja naredi tok dobro jabol?no pito, da bi jo ?e jaz posilil....zgleda bolj nikakvo (pita) sam v ustih se pa kar topi

dobro vnov?uje zagorske korenine, jo moram spomniti da ?e dolgo ni obnovila znanja na pjani nevesti in zagorskih ?truklih :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Upam mo?no, da ne gremo po poteh mad?arov....tam je globalno globalna kriza....

Uvedli so davek na osebne dobrote - pija?a in hrana imata sedaj 90% davek. Z novim letom bodo na bruto pla?e dodali ?e dodatnih 12% odtegljajev...

Ne banke ampak premier je dal ven zakon da lahko ljudje bankam vrnejo kredit takoj z gotovino, po sistemu banke ki so dale kredite v chF po takratnem te?aju 310, morajo sprejeti takoj?en odkup kredita po valuti 250....

To lahko rezultira v takoj?en bankrot bank.....

Takle majo, kolega je rekel, saj ne vem, ali je bolje biti brez slu?be ali s slu?bo, ker ?etudi jo ma? dela? le za dr?avo, ne zase...

Pokojnino je ?e zdavnaj odmislil.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

Res je ja. Greva korak za korakom tako, da bova ugodno prisla skozi.

Razli?nih variant je precej. Tudi na ebayu. Jures itak potem robo dobi po posebnih kanalih :)

P.S.

Na webastu pride nadgradnja z daljincem nekje okoli 700-800?.

Ma nori so. Nov webasto kompleten z daljincem za exea sem dobil za 450 ojro nov! Res da thermo top E in ne C (4,2kw namesto 5kw) ampak dela se danes v nulo. Webasto klaficira Thermo top E za masine do 2.0 in C od 2.0.

Vazno pa je v bistvu le to koliko hladilne tekocine v litrih ma avto v sistemu. Webasto segreva njo, le ta pa motor in kabino.....se preden se motor zalavfa....torej vec kot jo je bolj mocan mora biti.

glej ce bo ok strosek sm zravn,ce pa bo uhuhu pa ne..

Strosek ne bo velik. Le test je potreben. Moja6 ka si lahko privosci da je nekaj dni nevozna zato pocasi in ziher, da bodo nadaljne vgradnje sle gladko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

pa js mam ze webasto, izpuh je tudi. mislim da mi enkrat ajvar reku da rabim sam daljinec in nekej malega zravn.

Webasto imamo vsi dizlasi do mk2 pred faceliftom. Daljinec ne pomaga brez nadgradnje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jures dj mi sporoci ceno za daljinca za webasto. kok kj pride. ok. pa kdo bi to montiral.

Clovek pocasi, daljinec je sele potem ko se upgrade-a. Prej je treba mehaniko nadgradit potem pa lahko se vsak odloci za urco, daljinec itd.

Ko govorimo o upgradeu to pomeni da nadgrajunemo grelec, seveda se da potem priklopiti se upravljalce.

Pa tema pravi da bo home made.....ali pa ce das 400 ojro brez daljinca uradnim.....

O cenah ne bomo tukaj ker ni fiksne cene poleg tega bova sproti videla ali bo o gladko - ne vidim pa tezav. Spektr je idejni vodja jest sem izvajalec...

V exea sem dal celotno webasto napeljavo sam v 2h urah.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

S spektrom greva v ta projekt v kratkem, roba na ebayu je narocena.

Moja bo beta verzija, spektrova pa v.1.

Se koga zanima ta projekt - pod pogoji da najprej najina uspe. Potem najino znanje prodava poceni naprej :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

vcer je blo po valu 202.. je en reku kao ker rabimo fokus in to, po drugi strani pa mamo 17ministrstev (svica 7), vsaj 2 stranki vedno v vladi od katerih ena ves cas izsiljuje.. .kako bos dobil enotnost?

Ne govorim o parlamentu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz bom rekel samo to, da dokler slovenci ne bomo zedinjeni ampak bo pomembna le lastna rit, lahko delajo z nami kar hocejo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nazaj na blackberriju....Android je zakon dokler si v SLO, v tujini pa odvisen od Wifi...Berry ?e vedno nima konkurence pri tem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ob 2:17 dobil sina! :dudek:. 53cm, 3120g. :jupiii::jupiii:

Cestitke

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

bo bo :)

jaz grem ta vikend, pol naslednji in prvi v novembru

jao pol bi se lahko sre?al....novemberske po?itnice so 3 dni za 10 dni :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

v?eraj bil na politi?nem shodu SDS na Blego?u :vskalo:

Nobenga s pu?ko naokoli?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

So?ustvujemo s tabo, ?eprav si tolk na morju, da smo ti verjetno skoraj vsi na forumu kar malo fou?.

Novemberske hir we kam hir we go spet :bravo: Sam ne vem ?e bo albanija na dosegu :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mercedes bi lahko z eno potezo re?il dvojen problem....

?umi-Hami menjava....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

Ker normaln ?lovk pa lahko zdr?i s takimi norci, pa fu?ke? je treba zagont da se dav?na gor ne obes. :hudicek:

?ESTITKE ZA ZAROKO, ?E HO?E? TDI OHCET VAGON SAMO RE?I

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najboljše zavore
Napisano

Osbno sem imel

Zastava 2x

Seat x9

Peugeot x3

Mazda x5

Ford Mondeo

Kia Clarus

in moram priznat, da se je gajba od mondeo karavan najbolje obnesla z bremzam, dost dobro prijele, ABS se ni vklopil takoj in ves cas si varno ustavljal in imel kontrolo v rokah

In najslabse? P307 - slabse kot stoenka in yugo, spomnim se da so enkrat tako slabo prijele da ni niti zablokiralo niti prijelo in sem 'odplaval' cez krizisce, k sreci me ni noben nabil pri 80 na uro

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Frankfurt 2011
Napisano
<_< Ja tle mi je CX5 spet grd spredaj....pa mi je xe vmes ratal ok

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.