Skoči na vsebino
Naj izjave s foruma
Napisano

MA dobro kaj je zaj to?????????? :ne vem: A MB pa ste spet ven spustli??? Pa hodite ?e kake 3 mesce sem no...... :P

Ve? kaj,poky,kot se menijo zgleda ,da jih ne bo ne v MB ne v KP. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naj izjave s foruma
Napisano

hallo,..da te nau pr?la zdle moja sestrca skalpirat k ji prav? da je nepomembna :D

Aha,pa kaj ni ona tukej nekje doma?Se pravi,da bo? v vsakem primeru pr?la v son?ne kraje. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naj izjave s foruma
Napisano

sicer ni s foruma,..ma useen si zaslu? bit tlele

9:56 Bojan: He, he, jaz sem medosexualec :D

9:57 jaz: lol

Bojan: ja res je kaj...

10:02 ?ivim v Medolandiji, sem malce bol okrogel, kosmat sem tudi, rad jem, brundam non-stop, bolj po?asi se obra?am, ampak kadar je treba prehitim konja, sem dobrodu?en in ob posbnih prilikah globoko diham. Na?eloma sem miroljuben, ?e me razjezi? te pojem... No a sem ali nisem medosexualec???

:D

9:57 jaz:lol-who is this jaz? Ti Ally?al kdo drug?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

kaj pa sosedje? mate vi tud “kamere“? Pri nas samo prst ven pomolim,pa ?e za?nejo

ro?e zalivat, psa ?ohat, travo kosit, avto pucat, zavese premikat...so bl na teko?em ko SOVA :)

aja pa seveda ko se pri nas kaj menja je pri njih obvezno isto, ?e ne kaj bolj?ega ....

je to ?e kje a samo pri nas? :P

Ni? se sekirat. :D To je folklora tudi pri nas na obali.Moja soseda pono?i ni? ne spi,pa ?e pridem pozno pono?i domov,

me prestra?i z" Dober ve?er"z balkona.Je pa to po eni strani dobro,ker ne rabi? alarma v avtu. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Evo,pa smo tam,kot ponavadi. :( Ne vem,al nas imajo za norca,al pa ne smejo zmagat. :ne vem:

Ker to,kar so naredili zadnji dve tekmi,ni za nikamor.

Vse,kar so prigarali v prej?njih tekmah,so v dveh dneh z lahkoto zapravli.In verjetno bodo ?e jutri zgubili in namesto,da bi jih z fanfarami pri?akali na Brniku,bodo pri?li sklonjenih glav domov. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Ni?,kaj ?mo.To je tudi davek neizku?enosti mlade ekipe.Dajmo danes navijat,da premagamo Nemce ?e enkrat. :bravo: Vseeno so frajerji,bo ?e ?ans drugi?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

jebote...jaz pa berem da bi kera mela raje slamo v grlu (nekak bi blo v kontekstu posta)

mo ja, grb...moj grb bruha ogenj...ole zmaji :bravo:

Tega z zmaji in to slamo pa res nisem najbolj?e ?tekal. :ne vem: :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Tako se igra za nacionalne barve,da grize? parket,?e je potreba. :rispekt: Ne pa,da paradira? gor in dol in gleda?,?e te bo opazil kak tuj meneger.

Kon?no ekipa,ki diha kot eden in so kot buldo?er,ki se ne ustavi.

Res,vsaka ?ast. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Boss,se popolnoma strinjam z tabo.Naj eno izgubijo,tako da ne bo zmagovalni niz prekinjen,ko ne bo treba.

Mislim,da jim bo?lo. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.