Skoči na vsebino
Miata po delih
Napisano

@Jero - ti samo prena?am Viperjevo informacijo (se trenutno potepa po Dalmaciji), da je v primeru ne prehudih cen TOTALNO zainteresiran za tole tvojo ponudbo. Prosi, da ga po?aka? 2 dni, da se vrne v civilizacijo. :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma popi*du bom, ta nov let se je res dobr za?eu... res za jamrat na fertik, ?e bi se mi dal bi lahko celo no? tle pisal...

Hja, jaz ?e po definiciji konkretno sovra?im cifro 13, tko da me zanima kako bom preguzil ?e celih 363 dni. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mogo?e je pa zmankal cekinov :vesel:

Jah, al pa ?e re?emo, da nismo ?eleli lih poganjat va?kih koles, ki jih vsi poganjajo, poleg tega pa ?e cekine odkarta?. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mam kolege z Obale, ki redno hodijo v Andiamo. Mi nismo ?li na tete, smo pa mal ogledali Coffe in Smart shope. :hohoho:

Jz sm bil pa zdele v Snoviku in preveru, ?e popust za ?lane ?e velja. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V preteklih dneh sem preve?krat dvignu po 100 ?, no in je zdej stanje na TRR bistveno druga?no kot sem si ga obetal. <_<:D

Prov ne morem verjet, da je pri nas :cheers: samo dobra 2 ?, zdej ko smo bli po Belgiji in Nizozemski je kar lepo 5?, ponekod tudi ve?. <_< Gre? na kosilo in pir?ek zraven pa je tam gor ?e cca. 20 ali ve? ?. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Parkiru ?rnozmaydo v doma?o gara?o, na njen zaslu?en ve?dnevni po?itek. ?e jo pred 2.1. vidte na cest, pomen, da mi jo je nekdo "pajsnu" <_<:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma sej ve? da mor? dat ven iz sebe ?e te kej jebe :blush:

Magari gre? nardit kak?no novoletno fotko z Vragcem (s tem se tudi mal zamoti? mogo?e), pa ti bo takoj morala narastla. :jupiii::prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.