Skoči na vsebino
projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

V?eraj z icemanom ugotovila da M6 mk2 pri isti 2.0 ma?ini nima enake vezave webasta kot Mk1 :hudicek:

Japonci - danes nadaljujeva, vsaj HW je ves in?taliran samo zapalit ga ?e morava

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Lahko bi,je pa verjetno neprijetno stati na burji in ustavljati tetovirane tovornjakarje,la?je je ?emeti na kak?ni avtobusni postaji in ustavljati avte,ki gredo 39km/uro namesto 30. ;)

Brilo je pa kar po?teno, sem surfal....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano
pa ne spet no.............

Spet dva kamiona skupaj ampak tokrat na severni obvoznici v Lj

http://24ur.com/novice/slovenija/megla-pok...nja-konica.html

V?eraj 18:30 Rebernice na tabli prepoved za tovorna vozila, hladilnike, ponjave...etc

Samo napis na vsake toliko - kamionarji terajo dalje, vse, ?e ve? 2 sta se pol rebernic prehitevala.

Boli jih đoko, ampak po drugi strani so pa carji ceste, ker so lahko, saj jih noben ne kontrolira, samo eden bi stal na razdrtem, na cestniski, pa bi pokasiral deset tiso?e evrov!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jures se kr me zebe od vcerej.

vzam ospen :) bo bo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Litva -5C :hudicek:

pa buh ne daj da omeni? Makedonijo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

na mx5 moram menjat zracni filter....

a se splaca dat tistni osnovni k&n...al ni nobene razlike med tovarniskim? ziher je kdo probal?

jaz ga mam, na cesti se ne pozna, poznalo se je pa ornk na grosglocknerju, na 2500m - lak?e se di?e, brez cuka in to na plin v klance.

Medtem ko je litvanec z opel?kom rikvercal dol brez serva na volanu in bremzah, ker avto ni ve? sfolgal in ga je gripa zadela...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Oh ja, danes v Litvo, v petek pa Vilnius - Riga - Rim - Benetke...., v nedeljo spet Benetke - Pariz :vskalo: ko mi kdo omeni avijon mu odgovorim avto....tudi ?e je 2000km, pa me ne razume ?ist....

Zadnjih 6 ur z Elbe v avtu mi je bilo kot Medvode - Ljubljana

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prva izku?nja z iStop motorjem
Napisano

?e pa no?e? da ugasne pa sklopko dr?i? ;) Pa ne bo... Joj kok mi je blo u Audiju hecn ko je ugasno sm dal v ler pa spusto sklopka pa ugasne... Sm mislo da je bil ?e kr v prestavi pol pa vidm da ma start/stop...

je gumb za to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bozicni Dee Jay Time
Napisano

Se strinjam z Juresom, pa taprav DJ, je tisti ki zna na vinilkah vrtet, ker tole ni tako lahko, tisti ki pravi, naj proba, da ne govorim beata ujet ipd., sploh pono?i ob galami, se spomnim ?e Umeka ko je naenkrat na treh gramofonih vrtel in sesavil 1 komad, zdej so pa? najbolj popularne Pioneer zadeve + Imac laptop in to je to, 3/4 naredi comp, in tudi DJ-ev je vse polno, vem za tele top lokalo pri nas, vrtijo DJ-i ?e od 50 eur na no?, pa tja do 150 eur. Sem probal na Technics gramofonih nekajkrat..jaooo te?ko, te?ko.

Te?ko je samo zato, ker vsako minuto pride pi*** te?it za komad, pa mora? slu?alke snemat stalno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj ma? ?B televizor?

Kje so te ?asi:

za tiste s ?B televizorjem v svetlih hla?kah in majicah.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bozicni Dee Jay Time
Napisano

uf brings back memories...ko sem ?e v Kanuju slu?il denar kot DJ na roko in napotnico.

DJ Time je za?el Dejan Windisch aka dean on the mike, in eden prvih za?el za bolj?o zalogo vinilk v SLO. Te pa je hodil iskati v Monfalcone :)

Vinilke so zakon......najprej Technics igla pol pa Denon sampler :D sem ?e nekajkrat iskal Technics gramofone na ebayu da bi si doma spet en mali hobi naredu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ma kak heroj, debil! za tistih 10? kazni gre raje sfukat pleh, podvozje, sklopko, gume....

To je pa? v stilu ne?e? ti mene...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

U?eri Messi za mi?jo dlako re?il to?ko za "va?e"! :P

kdor je gledal tekmo se je samo smejal temu vaterpolu....drugi pol?as je bilo nenormalno ve? vode na strani bilba, in podaje po tleh so bile nemo?ne, rabili bi Beckhama ker je ?oga ?la samo po zraku lahko

Najbolje je bilo, ko je branilec bilbava v mlaki izgubil ?ogo (se je ustavila) potem pa je hotel re?iti zadevo tako, da jo je hotel nazaj golmanu podati, pa se je spet v naslednji mlaki ustavila direkt pred iniesto...ta pa ni mogel lobati te?ke ?oge sam pred vratarjem...

2:2 je kar realen rezultat, ker barca ni mogla igrati svoje igre - nemogo?e, pa ?e tepli so jih ko budale - favli 25:13, kljub temu da je bil 2. gol bilba avtogol Barce v vodni zmedi :P ...MEssijev pa tudi skoraj....1:1 je blo realno

http://www.youtube.com/watch?v=NoKL0faCKOQ...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=TcxPoP2EaHk...feature=related

2 pocarska :D

Se pa sedaj za?ne zares v ?paniji poglej si razpored obeh velikih....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Si ziher pravega ven odvil ?

HA HA - itak in drain in filler sta 24....tok kolkr je ?lo ven je ?lo tudi not cca 2,6L

No not sem dal skoraj 3L, ker je avto na klocnih spredaj, potem pa ga spustim na ravno da odte?e, pa nazaj gor pa zapret :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bozicni Dee Jay Time
Napisano

meni tudi ne ve? BUTA BUTA.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Prevoz je itak v neto pri pla?i.

Pol se ti ni zvi?ala pla?a....

a si nesel listek Medvode zgoraj namesto spodaj?

Spodaj je subvencionirano in je 50% manj...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Je pa de?ela tako lepa, da lahko tudi lire nazaj uvedejo... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vuhu povi?anje dohodka na letni ravni mese?ne 3 evra krat 12 = 36. Gremo zapravljat........

?e govori? v Netto si CAR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slikanje jelenov
Napisano

Med ?epovanom in Grgarjem lahko poslika? pol "?ivotinjskog carstva" kar iz avta: je?i, zajci, lisice, srne, jeleni, divji prasci,... ?e ima? sre?o tudi podivjanega voznika... In ?e ima? pu?o, nabije? in ustreli?. Ni hudi?, da ne bi kaj oble?alo...

Sva s taukotom videla ZOO v ?ivo :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.