- petek Buda - Medvode, pridem dam 22:00 obleko dol, delavske gate gor, zahakljam prikolico in za Rovinj
prihod 01:30
- sobota kava 08:00 ter cel dan podiranje prikolice,
- sobota 15:00 po? prikolica prestavljena k obali
- sobota 16:00 ves podenj, baldahin, kovinski gadafi v avt. prikolico in na pranje - tam vse ven in ?e enkrat notri
- sobota 17:30 pucanje in priprava po? prikolice za zadnje dni na obali, ter da se jo zahakla in odpelje
- sobota 18:00 kurc gleda zdravnike in hrbet grem plavat, ne morem ve?
- sobota 22:00 po moje me je zmanjkal....
Nedelja 07:30 mulca o?i o?i...a o?i se ne more niti premaknit.....bom napisu samo peezda pa em?o
Nedelja 08:00 - 15:00 prelaganje v mukah sem in tja
Nedelja 16:00 odhod s kramo v avt. prikolici - ?eh style....
Nedelja 19:00 doma se seveda u??ije, v de?ju pospravljam vse iz prikolice
Nedelja 20:00 v nalivu in vetru nalagam vse dile in ?karpnike v prikolice, ki so le?ali po preureditvi vrta, na nebu xenonske strele, svetlo kot podnevi
Nedelja 23:00 - 0:00 pucam papirje in zlagam stro?ke s potovanj za firmo
Nedelja 00:00-00:30 pucam mazda forum.....
00:30 ugotovim, da sem v kempu v prikolici pustil denarnico
notri denar, vse kartice, prometni, zdravstvena...jaz pa v torek na avion....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Celotno prvenstvo je bila enaka predstava....jaz osebno vidim krivca v selektorju, ki ni spreminjal igro - kaj so potem delali na uigravanjih?
Druga?e pa je danes dan ?alovanja v litvi, kolega z Litve me kli?e, sorry ne bomo igrali v polfinalu....pol pa jaz njega nazaj...o bomo bomo, samo ne takem, kot smo si ga ?eleli....
ZA MESTA OD 5 DO 8
?etrtek ob 14.30:
SLOVENIJA - LITVA (1)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani