Mah tema; pred cca. pol ure, se peljem iz smeri Vranskega proti moji Sutjeski - ?ez Tuhinjsko torej in nek pacjent cinca dobrih 30kmh tam ko je omejitev 50, se ga lotim prehitevat, no in mi za?ne lesti na moj pas in mi je LIH za GLIH ?e zneslo, da ga nisem osmodu - njega ali pa ograje, kaki DEBILI so ob nedeljah na cesti, jao.
Obvezno ga naredi za razli?ne glasbene okuse (magari ve? verzij, da bo vsem v?e?), ker eni ne marajo butanja, majo raj?i rock oz. metal, doma?o muzko ali karkoli ?etrtega.
Sicer je pa to tako! Vsi vi ste morali pred izpitno komisijo dokazat kako se vozi pravilno. Vsi vi ste morali pred izpitno komisijo vozit po predpisih. Med izpitno vo?njo ste morali dr?at varnostno razdaljo, pred izpitno komisijo ste morali upo?tevat hitrostno omejitev, pred izpitno komisijo menda niste telefonirali med vo?njo itd...
NI REEEES. Mojemu znancu (ki je baje izpit kupil na ribji tr?nici na Mad?arskem), ga je baje prinesel nek stric, oble?en v trenirko. Se pravi to podre va?o teorijo.
Eni nepoznani gospe, ?e zdele pomagal avto odkidat in ga mal potisnit, da je lahko ven s parkinga odpeljala. Eni smo pa? mal bolj zviti in se na pot odpravimo s tavelko lopato, da pol ni kak?ne tele?je scene.
Danes peljal skoraj?njo 3-letnico prvi? v ?ivljenju v kino in se je super izkazala. Zadeva pred tem pa sodi v Jamralnik, ker ko sem kupu karto sem jo tudi kar se da hitro usjal in pol se moram le PRIJAZNI prodajalki v Tu?u Kranj zahvalit, da nam je novo karto (kar s kemikom) napisala, da ni bilo potrebno ponovno odkartat cekinov iz "?ebulatorja".
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani