hehe...js tud dvojne sj bi ?e kk?ne sam je bla taka gu?va za probavat da sm ?e to probala sam ene pol pa z njimi okol hodila pa kr merla ?e so ista velikost z drugimi
druga? se morm pa "pohvalt" da sm podrla vse rekorde do KP,..sm rabla cele dve ure do dol,..od tega sva ve? k eno uro stale u koloni
Zakaj pa nisi ?la po stari cesti?Jest grem poleti zmeraj tam.Pa ne,da pr?param,ampak so v redu ovinki tam.In ponavadi ni take gu?ve tam.
In moja draga jih ne prena?a glih najbolj?e. (ovinkov).
se morm pohvalt da sm letos res strokovno izpelala shoping na razprodajah,..pa na uradnih sploh nism bla
nejprej en tedn pred razprodajo sm uletela v mojo naj ?tacuno in so mel -40% tko da sm pobrala use kar mi je blo u?e?,..in u?er uletim tja,..in ?e vedno razprodaje,..oz so kr zastonj skor dajal,..kavbojke iz 70? zni?ane na 10? in ne samo da so mi dost dolge,.?e predolge so mi
Tudi jaz sem imel tako sre?o z kavbolkami.
Namesto 45 EUR zni?ano tudi na 10.In pol sem moral kupit trojne.
Se moram pohvalit,da sem pravkar pri?u z piknika na barki.
To zgleda pa tako,da gre? z bar?ico z bando na morje(mi smo parkirali pri belih skalah pod belvederjem),tam se malo kopa?,doooosti pije? in je? morske dobrote z ?ara.
ma ti pa tud n? razume? no,..?e grejo v apartma,..valda ne bo baba kuhala ?e je na dopustu,..torej rab za usak dan vsaj 3x za preoble?t + kopalke za usak dan druge + malo morje kozmetke,..da ne omenjam pol ?leperja igra? da tamalima ne bo dolgcajt,..
mi smo sli v maranello s faksom...se v tovarno pa to...
najboljsi trenutek je bil pokal jean alesija iz kanade...pa se zraven na pisti so testirali ferrarije...pa smo gledal iz blizine pa peli "so close no matter how far"
Tokrat pa so se ganjali kar po cesti(in to tisti za dirke brez tablic).
Enemu sem dal prednost iz stranske ceste in je pol vozu pred nami.To je tako ropotalo,da je pri zaprtih
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zakaj pa nisi ?la po stari cesti?Jest grem poleti zmeraj tam.Pa ne,da pr?param,ampak so v redu ovinki tam.In ponavadi ni take gu?ve tam.
In moja draga jih ne prena?a glih najbolj?e. (ovinkov).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani