Skoči na vsebino
Kaj poslušate?
Napisano

Alex slucajno igras Poison - Alice Cooper?

Ker nikakor ne morem pogruntat zacetnega dela...neka cudna kombinacija za prste pride :ne vem:

Ne,na ?alost ga nismo nikoli igrali.Pa tudi posnetega nimam... :ne vem:

Evo,sem ga dobil.Prime? D akord na sedmem polju in z mezin?kom nato prime? na G struni na 9 polju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,..feltne mam :jupiii::ouje:

pa lepe soooooooooooooooooo :jupiii::ouje:

Bravooo,SLIKCEEEE,hitro gor. :bravo::D...kaj so 16-ke ali morda kak?ne ve?je??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dohodnina
Napisano

z mojo bi pa dobu ?e Gibson Les Paul classic :bravo:

sam jst kr ostajam pr moji Stratocasterci :ljubezen:

He,he,ena in druga sta-zakon. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dohodnina
Napisano

Prideva s kitarami jaz pa Alex...z mojo dohodnino lahko kupim tocno 3 komplete strun :punk:

Bolj?e kot ni?.Tudi to je nekaj. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Flet ti je cisto ljubljansko za stanovanje....

A jim italjani recejo "piano" ? Nisem siguren?

Aaa,ta mi je nova. :D Ne,piano je nadstropje ali pa po?asi,ali pa za muzi?arje- klavir. :P

Stanovanje je pa appartamento.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To?no tako. :bravo: Zato pa jaz u?ivam pri njih,ko jih prehitim in ti nekaj gestikulirajo,pol pa doda? ?e ve? gasa in ostanejo v dimu za tabo.

@Boss-je bilo pa res vredno tistega litra.Rad bi bil na tvojem mestu,ko tip ni verjel svoji faci di stronco. :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sicer je tole bolj otro?je sorte sam se bom vseen mal pohvalu oz. pohvalu posko?nost Mazde :bravo:sramezljiv

Vozim se po AC iz Primorske strani in sem pri 140km/h prehiteval strnjeno kolono ?estih kamionov, ko za mano ?ez kakih 20 sekund ne prdrvi ampak skor prleti en italjan?ek v Audiju Q7 3.0TDI (Ok to sem videl ?ele pol) in blenda kot zme?an. Pa blenda, blenda, kot, da se mu imam kam za umaknt - in to na pol metra razdalje. :angry:

OK, konc kolone se mu takoj umaknem in polizanc zapele v?tric in mi neki gastikulira z rokami in pizdi in me gleda. No klele je pa po?asi vrag odnesel ?alo in ko je bumbar pritisnil na gas, sem pritisnil ?e jaz in ravno takrat, ko se je cesta za?ela dvigovati proti razcepu za vipavsko dolino.

V glavnem prazna cesta, samo midva in do vrha klanca sem imel ?e 190km/h na ?tevcu in cca tri dol?ine prednosti potem sem pa spustil gas in po?akal, da me je tipo prehitel. Zdaj sem pa jaz gledal njega in usrane se tudi obrnil in je bulil to?no naravnost naprej - razo?aran nad svojim super duper 3x dra?jim Audijem. :hohoho:

V glavnem Mazda 6 120KM:AudiQ7 240KM = 1:0 :lol::lol:

Ni vse v velikosti...nekaj je tudi v taktiki,he,he. :bravo: Mi je pa fajn,da si italijan?ka dal malo na mesto.Jaz tudi ?ez pri njih rad ?ivciram kake audije in Bmw-je. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ups ena nula prevec :)

ne ne, ne bom jo prodal ampak bo tukaj pri starsih samevala (ali, kar se je huje, bo pridobivala nove in nove praskice :) )

Pol pa ti ne preostane drugega,kot jo natankat in gasa z njo v Doj?land...da ti bo delala dru?bo gor. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz bom pa mazdo pohvalil...pri 1570000km dela super - se boljs kot nova...

Mal jo bom celo pogresal

A ima? ?e ?ez miljon?ek km narejenih?Priden... :P:D Pa ni vrag,da jo bo? glih zdej,ko je v najbolj?ih letih prodal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ferrari je pometal s konkurenco in ?koda, da ni uspel pomesti 100% - Masso je zarad preve? mase na ovinku odneslo v maso peska :P

Alex, kaj bo? pa zdaj rekel, glede na to, da je bilo uvr??enih ve?ino dirka?ev in ne tako kot zadnji?, ko jih je ve?ina odstopila? :D:D

Ni?,sem v?gal glih TV in to ravno v trenutku,ko je Massa oral po pesku.Pa sem mislil,da sem falil kanal in da je to neka druga dirka(tipo off road).In ni?,sem premaknil. :P

A je na koncu Ferrari "pri?el" prvi?.Ja ni?,?estitke,kaj ?mo. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.