@Loj-zi, tole je teorija, v praksi (?e ?e navaja? na?e akterje), bi Canyon mazdojko tko nakrivu in s tako brzino uletu v ovink, da Boss ne bi rabu ?ist 0 bremzat, v bistvu mu sploh ne bi blo jasno kam je Canyon izginu.
Za tiste ko ne veste v?asih je bil znan kot novi Colin McRae, se prav zna dobr privit in nakrivit svojga stroja.
Danes obul Zmaydo v zimske ?olne in pa ven pobral visokopreto?ni zra?ni filter, ki je bil namenjen dana?njemu testu, kar pa mi ?al ni zneslo.
Glede gum in plati?? se zahvaljujem CerarMotorsport-u, za posojo filtra pa g. Sucker-ju.
P.S. - kar se pa Mazda kluba ti?e, sem pa pravkar prejel pogodbo s strani turisti?ne agencije AVANTURA (boste obve??eni v kratkem), skratka migamo k zmaji.
Jah sej smo meli vsi v ?oli kak?nega teli?ka, ki s(m)o ga vsi pretepal, ni imel nobenega kolega in je vedno sedel v oslovski klopi. Vsakr?na podobnost z glavnim gazdo tule, je zgolj naklju?je.
Bil pr zobarci, no nisem zdr?al brez injekcije, ker to je taka bole?ina ki je ?e od nekdaj ful slabo prena?am (menjala mi je zalivko na zobu ?t.7, kar je precej globok v gobcu).
Mislim, da bi ?e bil ?as, da se izoblikuje jasen cilj - kaj pravzaprav ho?emo in kako bomo to dosegli. Ne smemo pozabiti, da protestnike podpira veliko ljudi, ki se protestov ne udele?ujejo, vseeno pa predstavljajo potencialno nevarnost obstoje?emu sistemu.
Ne sme se zgoditi, da se zahteve preve? razpr?ijo.
CILJI
1. KANGLER MORA PASTI. Revolucija se je za?ela v MB in v prvi fazi je potrebno zagotoviti Maribor?anom VSO PODPORO, da kangler in CEL MESTNI SVET ODSTOPITA. Njegov odstop ima veliki simboli?en pomen. Kangler ni dovoljeno odstopiti, ker bi to pomenilo simbolni poraz oblastnikov, ki se ?e kako tresejo od strahu, da jih bomo zvlekli stran od korita. Ne pozabite, da so ti protesti velikega pomena tudi za na?e sosede !!! Kon?ni cilj v MB je, da odstopi ?upan in celoten mestni svet. Tu je potrebno iti do konca !!!
2. CELOTEN DR?AVNI ZBOR, VKLJU?NO Z VSO ADMINISTRACIJO, MORA ODSTOPITI. Vse politi?ne opcije stalno manipulirajo in vle?ejo poteze, za katere mislijo, da jim bodo ohranile mesto pri koritu. ?e podrobneje pogledate, boste videli, da se stalno levijo iz leve v desno in obratno - vedno pa so to eni in isti obrazi, ki nam la?ejo in nas brezobzirno izkori??ajo ?e ve?, kot 20 let. ?e vedno pa imamo ustavo in, ker bi morali na?i postopki biti, vsaj ve?ina, legitimni predlagam, da se v prihodnje zbirajo OVERJENI PODPISI, dr?avljanov za referendum, ki podpira:
- ODSTOP CELOTNEGA DR?AVNEGA ZBORA, VKLJU?NO Z VSO ADMINISTRACIJO
- ODSTOP VSEH ?UPANOV IN MESTIH SVETNIKOV
- JAVNI VPOGLED IN PREDSTAVITEV TRENUTNE FINAN?NE SITUACIJE V SLO, VKLJU?NO Z OBJAVO VSEH POGODB, KI VELJAJO KOT "SLABA TERJATEV"
- SPREMEMBE USTAVE IN ZAKONOV NA NA?IN, DA BODO LJUDSTVU DOVOLJEVALE DIREKTNE POSEGE V USTAVO IN ZAKONE. ZAKONE JE POTREBNO SPREMENITI TAKO, DA NE BODO VE? ??ITILI KRIMINALCEV, KI SO OPUSTO?ILI NA?O DR?AVO.
- TEMELJIT IN NEUSMILJEN KAZENSKI PREGON, VSEH KI SO SE OKORISTILI Z JAVNIMI FINANCAMI, od l.1991 NAPREJ.
Za tiste, ki se spra?ujete, kdo bo nadomestil obstoje?o vlado
Glede na to, da so popolnoma neu?inkoviti, to sploh ne bo problem. Predlagam, da se ustanovi 50-60 ?lanski svet, sestavljen iz ?IR?E DRU?BENO PRIZNANIH strokovnjakov, ki niso pripadniki NOBENE POLITI?NE OPCIJE in so pripravljeni ZA?ASNO prevzeti delo DZ. Medtem, se bodo izvedle pred?asne volitve. Po volitvah komisija ostane, kot nadzorni organ dela dr?avnega zbora.
PRI TEJ REVOLUCIJI JE ZELO POMEMBNO, DA SE NE DOVOLI NIKOMUR, NJENEGA PRISVAJANJA. V ORIGINALU JE BILA IN BO TUDI OSTALA, LJUDSKA REVOLUCIJA.
Ve?ina verjetno ve, da je tak?en refrendum nemogo?e FORMALNO izvesti, ?eprav v ustavi pi?e, da ima oblast v SLO ljudstvo in da jo neposredno izvaja. DZ ali ustavna komisija lahko zavrneta referendumske predloge. To v praksi pomeni, da lahko 90 poslancev, zavrne voljo npr. 500.000 ljudi, kar v bistvu negira izjavo, da ima v SLO oblast ljudstvo. Torej, potrebno je zbrati 30.000 podpisov in izvesti referendum v lastni re?iji. Ko zberemo ve?ino potrebnih glasov jih bomo oddali direktno v DZ in zahtevali, da odstopijo v roku 24 ur. ?e ne, bomo stopnjevali dr?avljansko nepokor??ino, dokler ne odstopijo.
To je samo moj predlog in slu?i kot izhodi??e za resnej?o razpravo.
Predlagam tudi, da se naredi spletna stran, kjer bi dr?avljani lahko nemoteno razpravljali o problematiki, podajali predloge, izvajali ankete, ipd. Informatiki - vabljeni.
Jaz sem pa dons enga na regionalki prehitevu pa mi je malce (slabih 10km/h) ?ez omejitev u?lo - ma sej me ni noben vidu... :ne vem:
Sestro mila, gre?nik!
Meni se sicer to stalno dogaja, nisem si mislu da sem tak divjak, npr. danes se peljem ?ez Menge? (kjer imajo tablo za merjenje hitrosti - omejitev je 60), no meni je tabla izmerila 68. Ne vem kdaj sem ga tok naturiru.
Dans sem gonu k marijamadona ?ez Poljansko dolino, pa? nisem se uspel brzdat in dr?at omejitev, ponekod sem ?el tudi do 7kmh preko omejitve. Pa iz nule (semafor) vedno pospe?ujem KOKR DA.
Ravno u?eri sem videl enga takega, z o?itno "preve?" ob?utka, pa je H Getz-a (bakrene barve) trajbal nekje izpod 30kmh ?ez mojo vas, pa to je enostavno BOLNO na fertig!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole pa spominja na film ?ivi;
http://www.moskisvet.com/clanek/novice/izg...a-tovarisa.html
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani