Skoči na vsebino
Kak?na bo cena letne vinjete?
Napisano

jaz bom 2 kupil.. eno na spredjo pa eno na zadnjo ?ipo... :)

da sen lahko rikverc tudi vozo...

:bravo::hohoho: ...za ta dnar...se pa res spla?a.Bi bilo dobro,da uvedejo finto-kupi? dve-dobi? tri.Pol pa ?e,kdo bo nabral ve? kilometrov v enem letu po AC.Zmagovalec bi moral dobit-karto SLO. :P;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na bo cena letne vinjete?
Napisano

Hehe LOL ... volitve so blizu in volilcem je treba nekaj podariti... sicer sem super zadovoljen, samo se bojim, da bomo DARS-u kak?en primanjkljaj pridelali in bo treba iz drugega korita vzet pol nas bo pa vse bolelo. :(

?e link do novice

Zurnal24

Za ta denar pa si jo bom ?e sam omislil. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ne ne ..glih prav prav za prvi koncert. Sploh pri Santani bo se prijazna publika tko da zakaj ne :)

Ja,sej,no...bomo videli,kako bo.?e si bo reees ?elel,zakaj pa ne.Z takim "majstorom" pa ?e lahko za?ne glasbeno vzgojo v ?ivo. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

No evo..jaz sem mogoce enkrat na mesec brisal z navadno krpico.

A otroka sta ze rockerja? :)

Itak,da morata bit. :punk: Je tamali ves zagret za Santano in ho?e it na vsak na?in junija v Verono z nama na koncert Santane :whatever: Po moje je vseeno malo premajhen(7 let). :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

ja, pojma nimam kako se je zgodilo...

kako mas iste strune eno leto? meni 2 mesca pa za ratajo obupne in se nc ne slis vec?

sigurno je to kak profi trik

Nekaj trika je pa res na tem.Enkrat na mesec potegni ?ez njih z ?istilnim sredstvom za rostfrey ali za srebro.

Bo? videl,kaj vse ima? na strunah. ;) Kako to,da so ?e dobre?To je pa res zanimivo vpra?anje glede na to,da grejo kitare skozi roke obeh otrok. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

jebote....koncno najdu super slinky-je (strune) in mi ze med namescanjem poci nova struna...

pa tok sem se veselil, da bom igral :vskalo:

ma kako ti je to uspelo? ?zmeden? Pa ta bolj?e strune si dal gor in vseeno je po?la?Jaz jih imam gor ?e kako leto sramezljiv ,pa ?e vedno so to?ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

querty @...men pa ni znesl, sreda pouk + v ?etrtek nem??ina exam <_<

?e ti je kaj v?e?,ni omejitev in ovir za it na koncert.Jaz sem pri?el domov tisti dan ob 3-h zjutraj.Pol pa na delo ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Pa sej ?e gre? 1x v lj in nazaj je to 8,80? oziroma 105? na leto pa si ?e skoraj pri predlagani ceni letne vinjete. Govorim o vinjeti, ?e bi bila tam nekje 150?. ?e pa pride? ?e na kak?no Mazda?ko sre?anje, ki ga bodo pripravili ?tajerci v Mariboru pa ?e kak?na dva piknika, ki bosta letos pa si na tej ceni. Potem ti pa ne bo ve? treba razmi?ljat a bo? ?el 1x ali 2x na mesec v Lj. :ne vem:

Kar se pa ti?e vo?nje 130km/h na AC pa ?e od januarja delam zanimiv preizkus. Ker sem vsak dan na cesti na AC ?tejem koliko vozil (in znamke :hudicek: ter dr?avo vozila) me prehiti, ?e vozim 140km/h (po ?tevcu - realno je to 130km/h). Plan imam to dokon?ati do konca tega meseca a ?e zdaj so rezultati nadvse zanimivi. :D Ve? o tem konec meseca. :P

Hm,ja no,sej na koncu bom itak naredil tako,da jo bom kupil. sramezljiv Samo,bom vseeno hud. :hudicek:

Ja,pa kar se ti?e sre?anj,bi bil res ?e skrajni ?as,da se prikotalim na kakega...ali pa na piknik.Da re?emo tudi kako v ?ivo. :D

A je teb mal dolgcas :)

Drugace pa se mi zdi najvecja zguba casa, da se peljes v sluzbo z avtom...ce bi imeli normalne vlake, recimo lahko delas ze na vlaku in ne zgubis dve uri na dan sam, da prides do sluzbe (ali domov).

Sam vlaki bodo tukaj mogoce cez 100 let...

To pa ti dam prav,Labi,da je neumnost se vozit v slu?bo z avtom.?e posebej zame,ki imam do slu?be dobra 2

km.Zato sem pred kratkim moj mountainbike izbrskal iz zapra?ene kleti in ga zrihtal,kot se ?ika. :bravo:

In ?im bo topleje,gasa z njim. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

?e bodo vsi tako razmi?ljali bo potovanje tudi po vsporednih cestah prijeto. ?e pa bodo nekateri hoteli "?parat" in ?e hitro nekam prit bo pa ?tala. In jaz se bojim, da bo ?tala.

Alex, kolikokrat gre? na leto v Lj? 1x na mesec?

Zato pa obstajajo radarji in policaji :policaj: .Sej tudi na avtocestah se vsem nekam mudi,tako,da ?e vozi? 130 si precej ogro?ena vrsta. :P Meni ni niti po avtocestah ve? ne vem kak "gu?t" vozit,ker so vsi ?iv?ni in se vsem kao nekam mudi.

Boss,V Lj. ali drugam se pa res vozim 1x na mesec ali eventualno 2x,pol se bom ?e manj....ker se mi ne bo dalo in bom raje ve? telovadu po Italiji.Tam bodo verjetno imeli ?e par let dobro staro pobiranje ?oldov. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Pri vsej stvari me najbolj moti to,da za te "kvazi" avtoceste ho?ejo na?i najve? od vseh. :angry:

?e bi bila vinijeta tam okoli 50?,bi se strinjal,cena okoli 200?,kot se govori,je pa navaden rop.

Jaz osebno ne vozim po njej toliko,da bi jo pogre?al ne vem koliko.Vse ima svoje meje,jaz ponavadi ne popiz...im.samo,to je ?isto navaden kriminal.Upam,da bo to trajalo kratkoro?no in bomo pre?li na kaj bolj normalnega(?e bo takrat v Slo.sploh ?e kaj normalno). ;)

V glavnem,jaz sem ful proti z takimi cenami,kot jih obljubljajo in ne bom sofinanciral ostalih,ki ful vozijo po avtocestah.Si bom pa? vzel malo ve? ?asa za pot po stari cesti in vzel v zakup,da sem nekaj pri?paral.

Spomnite se na risanko "cars"(avtomobili),kjer so z avtocestami vsi pozabili,kako lepo je v?asih bilo,ko si se po?asi vozil po prelepi zeleni pokrajini in videl si celo kakega konji?a in tudi kravo.Vstavili se bomo v kaki "betoli" ob cesti,ki bo spet o?ivela, in zadihali globlje- z manj stresnim potovanjem(?eprav po?asnej?im).

Spet bomo "potovali" in ne ve? divjali... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Pri nas je itak ?e zdej too much draga avtocesta.In,kot je napisal KAALman,za vozit 60 km/uro po nekaterih odsekih je pa ?e vi?ek,da moramo pla?evat normalno.Ko je de?,bi moral obvezno bit popust. <_<

Recimo v Italiji je tako dober ta nov asvalt,da tudi ko ful de? lije ima? ob?utek,kot da je cesta suha in lahko normalno pi?i?(nobenih usra..ih omejitev nikjer na 60 km.,razen,ko je megla).Pa ?e ful cenej?e so tam avtoceste.

Resno nas zajeb..jo in mi smo kot ene ovce. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Polovici (o.k. pretiravam 1/3 pa res ) javnega sektorja pravkar rit ploska.........ko so izra?unali koliko bojo pri?parali letno z nakupom vinjete.

Par mojih sodelavcev jih bo imelo "notri" v manj kot enem mesecu :danzoman:

Hvalabogu nisem nikakor odvisen od AC........in sem ?e do sedaj 90% km-jev naklepal po "starih" cestah.

In ?e za konec........ne pozabite da je tole z vinjetami ?e za?etek predvolilne kampanije, in moram priznat da me prav firbec matra koliko glasov bojo JJ prinesle oz. (bogdaj) odnesle!? :ne vem:

Se vidimo na "starih" cestah! B):cheers:

Jaz sem prvi,ki si bom ogledoval naravne znamenitosti ob starih cestah,?e bodo res take cene.Madmax,si bomo blendali. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

?e bo vinjeta 200? bo avtocesta prazna, vsi turisti, nemci,italijani, avstrijci pa ?ehi, mad?ari,slovaki itd. pa po brezpla?ni stari cesti na Jadran... :hohoho:

Kaj bomo morali vsi obvezno kupit vinjete,ali bo ?e naprej tudi ABC?Ker 200? je too much tudi,?e bi se hecali. <_<

Aja,sej mi smo itak tudi drugje najdra?ji.Nek se vidi razko?... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

wow boss presenecas me :)

nisem te poznal kot metalca :)

He,he,Labi,Boss je v bistvu metalec,samo da tega ne obe?a na veliki zvon. :aaaaa::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.