Skoči na vsebino
Volitve 2012
Napisano

Ker Klobu?ari? ne bo ?el na volitve in jih bo druga?e pre?ivel - alla :vino: , me zanima kaj ostali napovedujete?

Zadnje ankete baje ka?ejo 75% za meni ljub?ega kandidata. Ampak ankete se pogosto motijo (zadnje dvakrat so se konkretno zmotili). :aaaaa:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vse tko kaze da bom sluzbo zgubu...tok da totalna tema ! jebena kriza ubila celo fermo...in vse se je zacel zarad gradbenih baronov...da jim j?$#% mater p00&$&no...v pufih pa takih da ni 2x za rect da bo mazda sla od doma...jebeni petek tko bo tut vikend... <_<

@Jo?t, ti si tok pozitivna oseba, da ti res privo??im neki bolj?ega, pa mislim da bo? tudi hitro na?el kej takega, glavo gor.

@Grega, teb pa ?elim v 2013, da biznis orng zalaufa in se bankirjem zahvali? z nasmehom na obrazu ter pomaha? "Aufwiedersehen" , po mo?nosti iz ene ultrapi?kohvatne Bend?ole :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bomo vidli kaj bo, Pelko je reku, da ima ?e par bodo?ih ?lanov totalno neu?akanih in da vsko?ijo za 2013. :bravo:

Skratka te?ko nam bo kdo o?ital, da se ne trudimo za ta na? klub in to vsak na svoj na?in. :vesel:

P.S. - ravnokar se po g-mailu menim za dodatne ugodnosti za ?lane. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes je bil en super dan, tudi kar se Mazda kluba ti?e;

1. podpisal sem pogodbo z na?im prvim uradnim MAZDA servisom (ve? naj pove logotip z na?e majice)

2. dobili smo 2 nova ?lana (57 in 58), to pa sta Wildcat in g. ?efe Skorn?ek. :jupiii:

Sem prov vesel! :prstgor:

post-185-1354214612_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ponudnik mobilnih storitev - katerga vzet?
Napisano

Bom tudi ?e jest po?akal, tale Mobitelova akcija je tudi zanimiva....men je vseen kje sem, samo da je ceneje in da je omre?je zanesljivo. Trenutno imam M ZATE, ker mi je avgusta zaradi moje MLADOSTI :) potekel Orto v nulo. ?e Simobil kej pamtnega ven rukne takoj zamenjam, mi je v?e? tudi zato ker si na netu spremenim paket in je to to....telefonov ne rabim tako da konc z vezavam. ....a je pri BOBU popolnoma isto omre?je,ista pokritost al so kak?ne cake kje?? Vem da je to Simobilovo vse skupaj....ker cena mi res ne gre v glavo, nekaj tudi v tujini vsak mesec porabim pogovorov in sms-ov, kar bi me pri bobu verjetno ornk vsekal.

Sem kar semle prilepu, da ne bo Loj-zi kej hud da mu temo smetimo, to je namre? dovoljeno le njemu samemu. :cheers:

@Bill - glede starosti pa verjetno ni nobenih omejitev? Pred leti mi je bil na ko?o pisan paket ORTO, ki pa sem ga "prerasel" oz. se preve? postaral. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

G. Lojz, mene pa zanima kak?ne gume imate na svojem vozilu (ne dvomim da imate ?e LEP cajt (verjetno ?e od pretekle zime) zimske gor), zanima me proizvajalec, model in pa globina profila, da to uporabimo kasneje kot referenco za ostale foruma?e! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

U?eri sem se pripelju za enga Loj-ZI-ja (?enskega spola), oseba je furala cca. 35 pri 50kmh omejitvi. Logi?no, takoj sem spravil iz Zmayde max. pospe?ek in ?el mimo. Alojziki ?e danes ni jasno kaj jo je doletel, pomoje ?tudira na kak UFO. :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.