ja sam zgleda da je pri skodi voznika vn vrglo ker nima sofersajbe gor pa nevem kok kj ves o kineticni energiji in zmeckljivih conah pri novejsih avtih. ker ponavadi je tako da bolj ko je razbit avti manj je poskodb za voznika in ostale.
O vem vem, ravno o tem govorim - temu se re?e 'sprejemanje' energije z zme?kanjem plo?evine, ja brez pasu si v takih primerih itak pred avtom....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
aja komarjevi samci so zato taki, ker so vegetarjanci in skos na travi - zato so ?ist cool
A si ti sam doma, da si tolk pogumen
Mazda ali Seat...o?itno nima veze spet me orngi jebe v kri?u (in to na hrbtu bi rekel Cime), ravno sedaj ko mam potovanja, pa ?e Pariz fasal prvi teden oktobra
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mo?kega spola bi bil pol trot,..kar je pa tud ?ist mo?no da je bil, glede na to da je ?ef reku, kr pejd k Valentini in evo res,...mam pa dons ?e pol roke zate?ene
Pa ta baje ne je...
?enska zna re?i samo 'prera?unavam'....v vseh pomenih besede
Danes ?li v Ikeo po roloje za zasen?enje zimskega vrta, ker bo sonce uni?ilo vse kar se dotakne, kljub temu da imamo UV folijo na strehi vrta. Mi2 zdajle lepo montirava v hladu in dobim SMS od soseda z identi?nim vrtom (dvoj?ek):
Super rolete, kolk so bile? Pa ?e ma ?ena ?as bi prosil da asistira....
mi2 se gledava pol pa ona, o fak sam v hla?kah sem bla...
Hamilton je sam prevzel vso odgovornost za trk, ker ni pustil dovolj prostora Kobayashiju in se javno opravi?il njemu in mo?tvu. Precej ?portna poteza po mojem mnenju.
Novoporo?ena blondinka je ?isto na tleh. Sumi, da jo mo? vara, zato gre v trgovino z oro?jem in si kupi pu?ko. Naslednji dan pride domov in najde mo?a v postelji s prekrasno rde?elasko. Zgrabi pu?ko in si jo nastavi na svojo glavo. Mo? hitro vstane in jo prosi, naj se ne ubije. Blondinka pa histeri?no odgovori:
"Utihni! Ti si naslednji!"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani