pa dejte se hecat s tem snegom - jaz bom dal protestno letne gume gor, tako zanala??
podpis
"rebel without a cause"
Jaz bi jih tudi,samo glih jutri popoldan moram it v LJ.In ?e bo malo snegca,pol bo ka?in.Sej veste tisto-1 cm snega je na cesti-pazi primorec za volanom. ,re?i se kdor se more...
ma ja bomo vidli...lezim v istem polozaju cel cas...
5 let nazaj sem mel podobno (neki je z mojim hrbtom, isijas, zivc se je zapletel nekje pri hrbtenici, ampak ni tako bolelo kot zdaj...)
Imam pa nov rekord iz postelje do wc-ja: cca. 5 minut...Kripl GT
Ja,?e je kak ?ivec,si nabavi antinevralgin(mast,ki pomaga pri ?ivcih,revmi in bole?inah na splo?no).Deluje preverjeno,samo ne glih takoj.Pa ?aj?ka mora? pit veliko.
blatnika ti ne bo... bo pa prag pa spodnji rob prednjih vrat.
samo je premal stra?no saj so smrtkoti tako pre?erno razpolo?eni z nasmehom na zobeh
Ne vem,no.Do sedaj(kako leto in kusur) nisem opazil ?e nobene spremembe spodaj in na vratih.Kaj pa,?e je "krivo" za to dejstvo,da pri nas ne me?ejo peska po cestah,ker ni poledice?
Pa stari, kaj ne stopi? ven iz avta saj te je vizuelno kar nekaj skupaj... me zanima, ko te bo videl pokon?nem stanju, ?e bo ?e otresal in trobil.
Pred leti sem jaz enmu tipu, ki se je kur?il, tud ven stopil pa se je pizdek notri zaklenu. Sem mu samo narahlo potrkal po steklu in rekel, ?e ne bo odprl, da bo ?ipa ?la. Reve? je bil ?ist usran pa je samo par cm odpru - sem mu samo vljudno rekel, da ker se ne poznava, da mi prosim neha blendat in trobit, ker naslednji? bom mislil, da sem napaden in v samoobrambi znam tud kak?no neumnost narest. Pa je samo pokimal in sva ?la vsak svojo pot. Mislim, da je razumel poanto.
,tebi pa ni to problem.Si misli?,da pridem jaz ven z 184 cm in 77 kg in re?em tipu:-pridi takoj ven!
In pride ven tip od 195 cm in 100 kg.Jaz pa in bi reku:ni?,ni?,ti samo lepo tako naprej vozi in u?ivaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz bi jih tudi,samo glih jutri popoldan moram it v LJ.In ?e bo malo snegca,pol bo ka?in.Sej veste tisto-1 cm snega je na cesti-pazi primorec za volanom.
,re?i se kdor se more...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani