o bog se usmil,..niste resni,...no ampak po raziskavah sode? nej bi s staranjem rabl mn spanca zard pomankanja melatonina :ne vem: tko da pr 50h bom pomoje tud js mela 8 ur spanca dost, ker zdj brez problema loh spim tud po 12ur skupi
He,he,ko bo? mela froce,bo? bla zadovoljna ?e s 5 urami na no?.
no js se morm pa pohvalt da sm se vsaj za silo naspala,..me je zmankal okol 7h zve?er,..(?eprou nism mela namena zaspat) in sm spala do pol devetih (zjutri valda)
Baje so RHCP znani po fu?anju pevca in kitarista v ?ivo, medtem ko sta bobnar in basist temelji, protipotresne vezi in stene benda (unadva sta samo ovenele ro?ice na balkonu), seveda kar se zvoka in pravih tonov ti?e.
Ti,sam to je pa ?ista resnica,kar si napisal.
Kitarist je katastrofa,da ve?ja ne bi mogla bit.I??e neke tone,ki jih druga?e sploh ni na kitari.
Nisem vedu,al to tip resno ,al se samo heca.
Nekje na pol koncerta je usko?u ?e en kitarist ,ki pa je bil taka klasa,da je dvignu folk gor.
Vsaka mu ?ast.
Pevec je pa poglavje zase.Niti enkrat samkrat ni kontaktiral z publiko.Pa tudi to?en je bil samo vsake tolko.
Vse je napovedoval basist,ki je res klasa.In bobnar tudi.
V glavnem,vse skupaj mi je delovalo,kot da so na enih slabih vajah(in to zadeti).
se morem pohvalt, da imam zdaj porihtan avto: zamenjana oba sprednja vtika?a za varnostni pas in na novo software-sko nastavljen prosti tek ter prosti tek ob v?igu (?tefanove besede). zdaj pa da vidimo, kako bo delovalo.
Pohvala 2.:
se moram pohvalt, da imam nov telefon Samsung U700. Lep k svina. svojih slikc ?e nimam, je pa tukaj slikca iz enga foruma:
Sam ?koda ker mamo doma sam dva programa in sicer izneka?en POP TV in pa oku?eno slovenijo 2. Slika je naravnost obupna. No ja, usaj zvok je kolkr tok ql.
MI imamo doma pa 143 programov,pa v?asih nima? kaj gledat...
no se morm pohvalt, da sm mela kon?no "jajca", da sm spravla iz sebe neki kar me je ful dolg "moril" (skor en let) in za?uda odziv je bil odziv ful presenetljiv
tko da sm trenutno sre?no zmedena (sam k vem da ne bo dolg trajal )
A je blokej pomembnega?
Jest zadnje cajte kar "ispalim",pa pol ?e pali-pali.
Tko je blo zdej s tem dopustom.Vpra?al sem kar direktno,da rabim kao tri tedne dopusta.
In direktorca mi je dovolila,ostali pa samo
Mislim,da se spla?a imet "jajca" ve?krat.Sej ugriznit te ne morejo,ne?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Aja,uno je bla samo finta...zastra?evanje in to..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani