Nisi pravilno dojel; sestavil sem izstopno izjavo, ki jo bodo imeli na voljo za izpolnit tisti, ki v 2013 ne ?elijo biti ve? ?lani. S tem bomo prepre?ili priganjanja folka in pozivanja k pla?ilu ?lanarine 2013 med nezainteresiranimi, itd. Skratka fer poteza z obeh strani.
Bo pa verjetno kmalu pri?el ?as tudi za nekaj druzga, to je res.
Loj-Zig-Hail, zanima me, ?e vas kdaj ogro?ajo vozniki dostavnikov (Traffic velikosti al pa raznih Berlingov), to so kar konkretni objestne?i velikrat na cesti, nalepi se ti na zadnji odbija? in te ustrahuje (?e se mu pusti?).
A ve?, da sem te ?e hotu vpra?at, ?e si se ti v Kambođi u?il vozit?
Le zakaj? Ti pravi?, da je polno netalentiranih voznikov, zato se pobijejo. Pol je bil po tviji teioriji tud Senna netalentiran. Kot ka?e si talentiran samo ti.
Nak, dragi tomacuki, ni tako preprosto. Kaj pa ?e bi se Lor?u zajla strgala na cesti v ovinku kjer bi blo za en avtobus otrok? A je po tvojem Lor? vedu kdaj se mu bo strgala?
Dinamik je navaden divjak, dirka? pa dirka na dirkali??u ne na cesti.
Sem ti pa ?e povedal, da se ti na cesti nima? kaj dinamika ?pilat, ker si na cesti dol?an vozit previdno, umirjeno, strpno in depresivno. Torej vse kaj druzga kot dinami?no. ?e te taka vo?nja dela ?iv?nega si pomagaj pri za to pristojni in?tituciji.
A to je tako, ?e pozabi? vzet tablete proti depresiji?
Mal brskam po arhivu z Viperjevga in mojga praznovanja na Ivar?kem jezeru 2012, pa je tale slikca zelo zanimiva, ne vidi se ali ?mego ?oln flika ali pa je fliknu nanj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisi pravilno dojel; sestavil sem izstopno izjavo, ki jo bodo imeli na voljo za izpolnit tisti, ki v 2013 ne ?elijo biti ve? ?lani. S tem bomo prepre?ili priganjanja folka in pozivanja k pla?ilu ?lanarine 2013 med nezainteresiranimi, itd. Skratka fer poteza z obeh strani.
Bo pa verjetno kmalu pri?el ?as tudi za nekaj druzga, to je res.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani