Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Nisi pravilno dojel; sestavil sem izstopno izjavo, ki jo bodo imeli na voljo za izpolnit tisti, ki v 2013 ne ?elijo biti ve? ?lani. S tem bomo prepre?ili priganjanja folka in pozivanja k pla?ilu ?lanarine 2013 med nezainteresiranimi, itd. Skratka fer poteza z obeh strani. :jupiii:

Bo pa verjetno kmalu pri?el ?as tudi za nekaj druzga, to je res. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

konc sveta bo pa to?no takrat, ko noben sploh nebo n? objavu kdaj bo to in nebo noben niti vedu kaj ga je doletel :D

Konc sveta bo takrat, ko se ?e poslednji mohikanec ne bo ve? dr?al omejitev cestnih hitrosti, to pa je avtor tele teme. :cheers::vino::jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mene zanima, ?e je Audi ?e opustil ?eljo po vstopu v karavano F1? ?e par let nazaj je bilo ful o njih govora. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

A ve?, da sem te ?e hotu vpra?at, ?e si se ti v Kambođi u?il vozit?

Le zakaj? Ti pravi?, da je polno netalentiranih voznikov, zato se pobijejo. Pol je bil po tviji teioriji tud Senna netalentiran. Kot ka?e si talentiran samo ti.

Nak, dragi tomacuki, ni tako preprosto. Kaj pa ?e bi se Lor?u zajla strgala na cesti v ovinku kjer bi blo za en avtobus otrok? A je po tvojem Lor? vedu kdaj se mu bo strgala?

Dinamik je navaden divjak, dirka? pa dirka na dirkali??u ne na cesti.

Sem ti pa ?e povedal, da se ti na cesti nima? kaj dinamika ?pilat, ker si na cesti dol?an vozit previdno, umirjeno, strpno in depresivno. Torej vse kaj druzga kot dinami?no. ?e te taka vo?nja dela ?iv?nega si pomagaj pri za to pristojni in?tituciji.

A to je tako, ?e pozabi? vzet tablete proti depresiji? :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ma piiiizda, tok sem si ?elu, da Hemi kon?na Meklarnovo pot z zmago, a ni vrag da ga neko tele ne ukajla. <_<

Sem pa vesel, da ni (?e ne bo kak?nih diskvalifikacij) Ferrari taglavn dans. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mal brskam po arhivu z Viperjevga in mojga praznovanja na Ivar?kem jezeru 2012, pa je tale slikca zelo zanimiva, ne vidi se ali ?mego ?oln flika ali pa je fliknu nanj. :aaaaa::hohoho:

post-185-1353847736_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.