Skoči na vsebino
kazen itak
Napisano

Ja ker ?alabajz, tam so VEDNO, ko jih ne pri?akuje?, se spomnim z motorjem(aprilia RS 50, z 16 konji), sem pripikal, da policaju ni blo n? jasn, pa sva mal podebatirala, in mi je vmes reku da nj merkam ker so vedno tam.

Seveda se mi je ratal zmenit, da sploh ne gre ve? ko 65, da je ziher kej narobe pomeru. :blush:

?alabajzar je bil v debati, bremzal z motorjem ne s pedalko, pa je blo poka takoj :blush:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mater tle v loparju je 38 stopinj in popolnoma brez vetra, za crknt, voda ni topla ampak VRO?A, tako da tud to odpade vsaj do globine cca 3+ metre.

Pol se ti vsaj curakl ohladi :bravo:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes mi montirajo originalne fedre na ?estko (naj ?ivi off road vozilo primerno za v Kamni?ko-Savinjske Alpe)! :danzoman::bravo:

kako je?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sfookan <_<

23:00 - 03:00 lumpanje, ki je vklju?evalo vzpon na ?marno Goro

03:00 - 04:00 napad ?ene, v glavnem jaz sem bil v spodnjem polo?aju....(hlod)

06:50 pi pi pi vrtec in na dolenjsko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

SOSED JE ODKRIL SVET EBAYA, NARO?AVA KOMPLET DISKOV 4X IN PLO??IC 4X ZA 250?, ORIGINAL VW SERVIS 500?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAM LETOS NA MORJE? :)
Napisano

gledu sem tukaj:http://www.campsoline.com/mobilne-kucice/cjenik res nism gledu preko agencij.

isto mi je simpaticen losinj (gebetsroither) ampak ne hvala za 45 ? ce dobim apartma z 2 spalnicama za 50. Bomo ?e.

LP,

pri nas v campu so bile kucice prejsnji teden 160 na dan....za osem oseb...

Probaj tole - res dobra stran, takoj rezerviras itd

http://www.adriatic.hr/sl/apartmaji

za foro sem dal 12-18 september 2 osebi severna dalmacija - od 40? naprej

http://www.adriatic.hr/sl/search/private/f...ocation_id/re-2

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Sem bral zelo dober ?lanek na morju. In sicer kako je vinjeta drasti?no zmanj?ala pri smrtnih nesre?ah motoristov - ?e posebej letos.

A kje je bistvo, bistvo je, da so je ve?ina avtomobilistov predala na avtoceste, kjer spro??ajo svoje dirka?ke sposobnosti, medtem ko motoristi raje ostajajo na stranskih cestah. S tem imajo ve? prostora in obenem tudi drug drugega ne ogro?ajo - predvsem pri prehitevanjih - tako enih kot drugih, kjer je najpogosteje omenjeno zavijanje in prehitevanje brez smernikov, izsiljevanje avtomobilistov iz stranskih cest, ter seveda neprilagojena hitrost motoristov na nevarnih odsekih - ne ovinkih ampak pribli?evanju kri?i?? in vaseh.

Letos se mi zdi res ?rne kronike niso bile polne motoristov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

VCERAJ SMO USPE?NO ULEDILI, IZKLOPILI DNEVNE LU?I NA XENONKAH IN MONTIRALI DNEVNE LU?I S STIKALOM ZA NO? NA SOSEDOV TOURAN TDI. BOM DAL POD DIY..... :P

DAS WAGEN!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Neki podobnega sem sanjal pono?, samo da so bli iz davkarije.. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne me stra?it - sem bukiral Mandre 3.9. .......

68eur za september se mi ne zdi poceni, sorry. Je pa res Biograd in ta tlakovvana promenada z vsemi kafi?i zakon. Pa dol si v istem ?asu po AC kot ?e gre? npr prek celga cresa na lo?inj.

Bila v Mandre s trebuhom leta 2005 :party0035:

Bilo je ok, malo vec vetra dol na jugu samo v dneh klt sedaj je to cist cool. Nafutrajte osle ob cesti.

Ps kje si to ceno najdu?? Svak je ta teden na crvenem vrhu dal 50 ojro na dan za apartma.....septembra mora biti full ceneja. Mi2 s psom sva dala okoli 35 na dan takrat ce se ne motim preko adriatica.net

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Monta?a klime - naknadno
Napisano

Res ne verjamem da se splaca....bolje zamenjati za kaj s klimo + vec moci o enem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

a mora bit nujno hrvaska?

mas aranzmaje za boljse kraje, otrok je itak zastonj

Jaz sem razumel da bi bilo within nice driving range.....vozi?ek in podobno...(fotrsko razmi?ljanje) :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Z biv?o k je mela 2 leti staro tamalo sva najdla nekaj odli?nega ?e v Crikvenici, ?isto ob morju, senca ipd., samo je bilo ?e ?al zasedeno ker smo ?li sredi sezone, tako da smo potem prisali na Pagu-Pag in imeli sre?o da je bila ?ez cesto od apartmaja pla?a s senco, ?ljunak, do centra paga pa 10min z vozi?kom.

Pag septembra piha...vsaj juzni del

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ima kdo kak?no idejo oz isku?njo kam na morje z dojen?kom - starost 2meseca, futra se ?e na jo?ke. Pe??ena pla?a zaenkrat ?e ni nuja, senca ob vodi pa mo?no za?eljena in pa zadosti poti, lahko tudi makedamskih, za sprehode z vozi?kom. V po?tev bi pri?el kak?en apartma v pritli?ju (da ne tovorim vozi?ka v nevemkeri ?tuk) ali ?e raje bungalov v kampu samo da ima svojo kopalnico.

Uglavnem pritli?je, senca na pla?i, potke, pa ne glih ju?na dalmacija.

Hvala za ideje.

M

Krk - Baska septembra.

Edino plaza je bolj odprta ampak se da. Samo ni vec dogajanja, kar je za dete ok.

Drugace pa Biograd na moru, mas lustkan kamp Soline dobis poceni hiske ali podobnopolno sence, tlakovana sprehajalna pot to Biograda. Veliko igrisce senca na plazi......pa ni predalec.

Drugace pa z otrokom od Septembra naprej dobis lepe in mirne place.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

lako je tebi. ko da nimas casa pozno poldan ali pa zgodaj zjutraj. ne pozabi na kremo.

zjutri bil v Celju...pa pr Deeyanu, pop pa se druge stvari....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jaz grem pa ven kosit travo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Slovenija....

homologacija kljuke LPP 100?

Remont Kranj 40?.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V bistvu sovra?i mir :hudicek:

Druga? pa ?rt pomeni tudi v starem jeziku hudi?a.

Ja vem, da ljudje dajejo raznorazna imena ampak, ?e si vsaj malo brihten si vsaj pogleda? izvor in pomen imena - v kon?ni fazi to ni samo odlo?itev za 5minut ampak za otrokovo celo ?ivljenje oziroma vsaj do 18 leta, ko si ga lahko zamenja.

a ?e bo pa pun?ka bo pa plazma? :ne vem:

Optika :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A je sel daskan na dopust, 3 dni ze noben ne jamra :D

No evo mene: z naso sva se dons mal dol vsedla ob crickih......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Impro liga..... :P

post-2637-1313866058_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.