Ja ker ?alabajz, tam so VEDNO, ko jih ne pri?akuje?, se spomnim z motorjem(aprilia RS 50, z 16 konji), sem pripikal, da policaju ni blo n? jasn, pa sva mal podebatirala, in mi je vmes reku da nj merkam ker so vedno tam.
Seveda se mi je ratal zmenit, da sploh ne gre ve? ko 65, da je ziher kej narobe pomeru.
?alabajzar je bil v debati, bremzal z motorjem ne s pedalko, pa je blo poka takoj
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sem bral zelo dober ?lanek na morju. In sicer kako je vinjeta drasti?no zmanj?ala pri smrtnih nesre?ah motoristov - ?e posebej letos.
A kje je bistvo, bistvo je, da so je ve?ina avtomobilistov predala na avtoceste, kjer spro??ajo svoje dirka?ke sposobnosti, medtem ko motoristi raje ostajajo na stranskih cestah. S tem imajo ve? prostora in obenem tudi drug drugega ne ogro?ajo - predvsem pri prehitevanjih - tako enih kot drugih, kjer je najpogosteje omenjeno zavijanje in prehitevanje brez smernikov, izsiljevanje avtomobilistov iz stranskih cest, ter seveda neprilagojena hitrost motoristov na nevarnih odsekih - ne ovinkih ampak pribli?evanju kri?i?? in vaseh.
Letos se mi zdi res ?rne kronike niso bile polne motoristov.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
68eur za september se mi ne zdi poceni, sorry. Je pa res Biograd in ta tlakovvana promenada z vsemi kafi?i zakon. Pa dol si v istem ?asu po AC kot ?e gre? npr prek celga cresa na lo?inj.
Bila v Mandre s trebuhom leta 2005
Bilo je ok, malo vec vetra dol na jugu samo v dneh klt sedaj je to cist cool. Nafutrajte osle ob cesti.
Ps kje si to ceno najdu?? Svak je ta teden na crvenem vrhu dal 50 ojro na dan za apartma.....septembra mora biti full ceneja. Mi2 s psom sva dala okoli 35 na dan takrat ce se ne motim preko adriatica.net
Z biv?o k je mela 2 leti staro tamalo sva najdla nekaj odli?nega ?e v Crikvenici, ?isto ob morju, senca ipd., samo je bilo ?e ?al zasedeno ker smo ?li sredi sezone, tako da smo potem prisali na Pagu-Pag in imeli sre?o da je bila ?ez cesto od apartmaja pla?a s senco, ?ljunak, do centra paga pa 10min z vozi?kom.
Pag septembra piha...vsaj juzni del
Ima kdo kak?no idejo oz isku?njo kam na morje z dojen?kom - starost 2meseca, futra se ?e na jo?ke. Pe??ena pla?a zaenkrat ?e ni nuja, senca ob vodi pa mo?no za?eljena in pa zadosti poti, lahko tudi makedamskih, za sprehode z vozi?kom. V po?tev bi pri?el kak?en apartma v pritli?ju (da ne tovorim vozi?ka v nevemkeri ?tuk) ali ?e raje bungalov v kampu samo da ima svojo kopalnico.
Uglavnem pritli?je, senca na pla?i, potke, pa ne glih ju?na dalmacija.
Hvala za ideje.
M
Krk - Baska septembra.
Edino plaza je bolj odprta ampak se da. Samo ni vec dogajanja, kar je za dete ok.
Drugace pa Biograd na moru, mas lustkan kamp Soline dobis poceni hiske ali podobnopolno sence, tlakovana sprehajalna pot to Biograda. Veliko igrisce senca na plazi......pa ni predalec.
Drugace pa z otrokom od Septembra naprej dobis lepe in mirne place.
Ja vem, da ljudje dajejo raznorazna imena ampak, ?e si vsaj malo brihten si vsaj pogleda? izvor in pomen imena - v kon?ni fazi to ni samo odlo?itev za 5minut ampak za otrokovo celo ?ivljenje oziroma vsaj do 18 leta, ko si ga lahko zamenja.
a ?e bo pa pun?ka bo pa plazma? :ne vem:
Optika
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani