Skoči na vsebino
Kaj poslušate?
Napisano

Zadnje case tole:

alex, a ni lep del od 2.35min do 3.50min...prav lepi akordi pa ritem je tud "nas"

Itaq,da je Joe car. :rispekt::bravo: Skoraj vsi njegovi komadi so zakon.Vsaj zame. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kviz
Napisano

Marko, Labi, Zemir pa kolk ma te vi pla?e, da take cifre ven me?ete :hohoho: Ana ?zmeden? a ti to resno? 350?? pa za ta denar dobim cel nov odbija?.

?e bi malo bolje prebirali forum bi ceno celo na?li saj sem jo objavil v rubriki kjer malo pojambramo. :P

OK, da ne bom skrivnosten, cena je 85,40? in je za moje pojme katastrofalno visoka. To je samo letvica to sploh ni cela prednja maska. ?zmeden? Po moje je ?a kak?no zlato gor naparjeno, da je toliko drago.

OK, kdo je zmagovalec? V bistvu je Max najbli?ji ?eprav ni znotraj omejitve 5?, ampak ker nisem pi?kolovski je :pepsi: njegov. Max, naslednji? ko se sre?amo ?astim. :bravo:

Pa dobro,kaj je vse v redu z njimi?? ?zmeden? Jaz sem dal gor eno cifro in si mislil,da pretiravam z njo.Pa vidim,da sem bil malo prekratek z njo. :P

Kaj pa tista maskica,ki sem ti dal link?? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

ja to sem kar na lastni kozi ugotovil :vskalo:

sam kot punca ji bo lazje (beri: fantje se bojo tepli zanjo in ji bojo naredili vse domace naloge, projekte, seminarje, itd itd :) )

Ja,tudi sam sem se martral z strojni?tvom. :D Samo,nismo imeli nobene punce vrazredu...je bila pa v sosednjem in je bila res,kot ti pravi?-cesarica. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

pejt na strojnistvo...

kot punca (edina) bos najlazje naredila (ker ti bojo fantje pomagali za mal pozornosti)

perspektive je pa kar dost potem...

lahko bi izbrala smer letalstvo pa si pol pilotka :)

Pozabil si omenit,da strojni?tvo ni glih tako,da ga naredi? z levo roko. :P Je kar zahteven...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Meni so te viniete tudi ena bala.?e grem in ko grem po avtocesti ,imam ABC in je to zame ?isto o.k.

Ko se mi ne mudi tudi koristim staro cesto...je bolj romanti?no in manj stresna vo?nja. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e je pa duhec :bravo: more peljat kot lexus in dati du?ka kot mazda :D jz mam merido, sam sem freerider, zato imam temu primerno kolo :P

tukaj je pri?el iz trgovine :D sedaj ma zic na najni?je kar se da pa bolj... umazan je :hohoho:

Edit: UMF pomeni United Merida Freeriders :P da ne bo kdo mislil da je kolo iz hardija :hohoho: to je model hardy serije X

In kako naj vemo,da je res Merida in ne iz hardija? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LJ-D?sseldorf-LJ
Napisano

Lep izletek :P

A je pol mo?no da zaradi slabe nafte BC la?e :ne vem:

BC la?e v vsakem primeru. :P Ker je en navaden la?njivec in meni vedno ka?e manj?o porabo,kot je realna. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz pa moram pohvalit vreme...vceri sem sel v Piran in uzival na soncu in pil koktejle v Cafe Teater...

Pa ful zavidam vam (alex) ki zivite na obali...sam ce gledam morje me cist pomirja

Ni ga cez sonce in morje :bravo:

Lepo,da si u?ival. :bravo: ?koda,da me nisi poklical,bi uletu ?e jaz,ker nisem imel za po?eti kaj pametnega. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se moram pohvalit,da sem danes(kake 2 ure) pral mojo mazdico. :jupiii: Zunaj in odznotraj-temeljito,ker bo baje zdej kar nekaj ?asa son?no vreme.Sej veste,kak je avto,ko pride? iz smu?anja. :blink: Pa tudi moje leder zice sem primerno "obdelal" z kremo za usnje in so kot novi. :D Skratka,zaslu?il sem si eno sladico ali pa

precej ?okolade za dobro opravljeno delo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ma saj bo ... ni katastrofa bom ?e zrihtal, ?e bo pa znesek previsok bom pa pa? kasko uveljavljal. :P

Sem pa najbolj jezen na to, ker imam vedno tolk povedat ?ez zimske gume a glej ga hudi?a, ravno sam sem pol "?rtev" le teh in to navkljub temu, da to?no vem kolk so zahrbtne ob takih situacijah in temperaturah.

Tolk sem bil besen, da sem jih doma hotel takoj dol zmetat in dat gor letne sam imajo te premal profila za zadostitev zakona. Mi pa pri vseh teh predvidenih in nepredvidenih stro?kih ravno ne di?i zdele denar ?e za gume dat pa v ponedeljek in torek spet neki sneg napovedujejo.

Vseeno se pa nekako tola?im s tem, da glede na to koliko sem na cesti (40.000 mojih + 15.000 slu?benih kilometrov vsako leto) je pa? ?e statisti?no zelo verjetno, da se zgodi in ima? bli?nje sre?anje. Dokler so to "mali" trki in je avto po nesre?i normalno vozen je ?e vse v mejah normale.

Aja, ?e to - sem mislil, da je problem z mojimi gumami, ker so stare tri leta pa sem potem vzel ?e slu?beni avto in se ?el prepri?at zakaj tako drsi. Z dve leti starimi GY UG7 je ravno tako drselo - fuck, kot bi bil na ledu. ?koda, da nisem imel kak?nega avta ?e z letnimi, da bi ?e to sprobal, ker sem prepri?an, da bi mi letne prnesle vsaj tisti meter in pol kolikor mi je zmanjkalo prostora.

Uf,Boss,mi je ?al za ta neljubi dogodek. :( Meni se je tudi pred 2 letoma podobno zgodilo(na sre?o ne z mazdo 6 z drugim avtom) pri hitrosti 40 km/uro,letne Dunlop gume,brez ABS-a,mokro cesti??e,20 metrov zavorne poti in zapopal sem od strani v sodelavko,ko je ravno parkirala. sramezljiv In to po 24. letih odkar imam izpit za avto.Saj ni drugo, ampak tudi sam sem izgubil bonifikacijo in se je to pri registraciji mazde ?e kako poznalo.

Sicer pa,upam da bo? z ?im manj?imi stro?ki to uredil in da si ugodil statistiki glede bli?njih sre?anj za nadaljnih 30 let...Le koraj?no. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ally, pa ti si prava umetnica :rispekt:

Kaj, ko bi ti pustila slu?bo in kako cukrpekarijo odprla.

Se absolutno strinjam,da bi bila to lahko Ally-jina naslednja slu?ba. :bravo: Pravijo,da jo je treba vsake toliko menjat(slu?bo) in it v totalno drugo...in trara-evo jo. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Jamram in protestiram, ker sem za jutr planiral, da grem smucat (ker bo super lepo) in zvem, da se moram peljat do Dusseldorfa in v petek spet nazaj :angry:

Vozit dolge ture mi je vsec ampak jutr se mi prav ne ljub...bjak

Kaj ?e?-kar se mora ni te?ko. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.