Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Zena je imela vcasih A razred in isti problem, ampak ker sem bolj pameten sem pogledal navodila in tako rabil 2 min :P

Sodelavka jih ni imela s seboj, interneta na parkiri??u tudi ni (vsaj ne na mojem mobitelu), ta avto sem pa prvi? videl od znotraj. Sodelavka je sicer klicala mo?a, da ga vpra?a, a je bil nedosegljiv... In tako ni ostalo drugega kot raziskovat...

?e za tiste, ki bi morda radi vedeli. Nahaje se pod dnom na sovoznikovi strani ... :)

Jaz sem to odkril ?isto slu?ajno, ko sem ga nazadnje iskal pod sovoznikovim sede?em, pa se mi je nekaj iz ?epa streslo pod predpra?nik. In ko sem ga dvignil, je bil spodaj "pokrov". Torej, kdor sedi desno, ima noge na akumulatorju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pravkar naredil magisterij iz avtomehanike!

Sodelavki je uspelo, da je na avtu (MERCEDES A) pozabila ugasnit lu?i. In ko je kon?ala izmeno in je bil ?as za domov, je bil akumulator prazen. Pa me je poklicala, ?e bi ji pomagal. Vzamem slu?beni avto in kable, se pripeljem do nje in po ?e ne dvajsetih minutah sem ?e odkril, kje je akumulator v Mercedesu A! Nato sem priklopil kable in zdaj je ?e na poti domov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

... ... ... ... ... ... ... danes pa ?e nima ?tirih krogov, belo-modrega propelerja ali trikrake zvezde te nobena ne pogleda!

Zanimivo. 

Nikoli nisem imel ?tirih krogov ali belo-modrega propelerja in trikrako zvezdo sem kupil, ko sem ?e hodil s to punco, ki mi je sedaj ?ena. Ki sem jo osvojil, ko sem se preva?al s petimi po?evnimi ?rticami.

Mislim, da kdor ima kaj v glavi, ne potrebuje dodatnega orodja, da o?ara nasprotni spol. A to je le moje mnenje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Pohvalno in lepo, da se zavzema? za omenjeno zadevo  :punk:

Da se ne razumemo narobe: ozna?il sem, da ne pozabim iti na referendum, ker sem za to, da se ta zakon ukine. In ?e ne bom ?el na referendum, bom prepustil glasovanje o tem Jankovi?u in somi?ljenikom. In se kasneje ne bom imel pravice usajati, kak?no je. Zato pa grem na referendum, da glasujem proti. In ?e kljub temu ne uspe, se bom lahko upravi?eno usajal, da je to zgre?eno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Skoraj bi pozabil: 30.1.2014 nam je ?led uni?il linijo za telefon. Potem je Telekom to nekaj po?tukal in navozlal in je zadeva bolj ne-delala kot pa delala. Pa sem najprej sitnaril Telekomu, jim grozil z AKOSom, nazadnje zadevo tudi predal AKOSu (ki je vreden kurc kej!), obupal nad AKOSom in ?el v od?kodninsko to?bo Telekoma, zraven najedal na Telekomu vsem po vrsti in 24.11.2015 so mi sestavili linijo tako kot je potrebno: polomljeni drogovi so zamenjani, linija ne gre ve? po tleh ampak je "obe?ena" na te drogove, pa tudi linija ni ?tukana vsakih nekaj deset metrov ampak je iz enega kosa.

Tako da imam zdaj tudi jaz zanesljiv telefon! :jupiii:

?eprav je mogo?e za pojamrat, kak?na rev??ina je AKOS in kako pla?ujemo uradni?ke tam, ko pa od njih res ni nobene koristi in ne morejo ukreniti ?isto ni?. Kdor ima opravka z njimi, je upravi?eno lahko mnenja, da javni sektor pobira dobre pla?e in ne dela ni?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Matr kaj pa ti gleda? in posledi?no jz? :blink:

To tudi mene zanima... Na tole sem ?isto slu?ajno naletel in resni?no nimam pojma, kaj naj bi to predstavljalo...

Ne poZAbi na 20.ga naslednji mesec!

Brez skrbi. Ravno zaradi takih sem si dal datum v opomnik, da ne poZAbim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kiyo radar detektor
Napisano

E jebemusunce pol gre za neke sorte nateg, kot ka?e. 

Ma neee, saj ti lepo pi?e:

"Seveda lahko detektor v 30-dneh vrnete, ?e z njegovim delovanjem ne bi bili zadovoljni."

Ne vem pa, kako da imajo pri tako odli?ni napravi toliko rabljenih, ki jih prodajajo po polovi?ni ceni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kiyo radar detektor
Napisano

Senzorji niso nikoli problem. Ker samo spremljajo in ni? ne oddajajo.

Problem so viri radijskih valov dolo?enih frekvenc in "bralci" ?ip-kartic npr. ABC-cestnina in podobno. In zna biti, da bi ga motile tudi nove Mazde, ki motijo tudi policijske radarje...

Je pa zanimiva ponudba. Najprej 90 ?, ko pa ho?e? zapustiti stran, ti pa ponudijo za 40?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Policaj ustavi avto: "Dober dan! Je bilo kaj alkohola?"

Mo?ak: "Pu ?iht' u Majolk je Ton?k dau za runda..., pa prau Lojzk, de grema ?e u zidanca, pa je blu en..., dva... ja tri litre cvi?ka, pol pove Franck, de je pr Brajd nova kelnarca, pa so ble ?e tam ene tri runde; ne, jeh je blu kar ene pet ..."

Policaj: "Boste opravili preizkus alkoholiziranosti?"

Mo?ak: "A ti, pizdek, men ne verjame?, al kaj?!"

Tole dvoje pa v bistvu sploh ni sme?no:

post-5658-0-26595300-1448358972_thumb.jpeg

post-5658-0-05967700-1448358978_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ta bager je primer dobre kvalitete, 4. Delavec ga vozi :)

?e sem prav obve??en, ga vozi ?etrti, peti in ?esti bagerist. Sedmi bagerist pa zaenkrat odkriva privla?no silo Zemlje, gravitacijo, ravnote?je in podobno in ko "kon?a izobra?evanje", bo tudi on sedel za komande...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kako to da na Jesenicama ni McDonald's restavracije?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ker ima restavracijo z jagnjetino in s kozli?ki, kebabom, bureki, baklavam in ostalo avtohtono halal hrano. McDonald?s pa pripravlja samo haraam hrano...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Najprej s kartico Mazda kluba na Volkswagnovem servisu v Kromberku dobil popust pri tehni?nem pregledu "tovorne" prikolice (750kg doma?a izdelava), nato pa pri vulkanizerju v Kromberku ?enino petko spravil na zimske gume in spet dobil popust na Mazdin klub...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.