Skoči na vsebino
ponočnjaki
Napisano

Sem ravno danes bral v ta zadnjem Science izvodu eno temo o spanju, so namenili nekaj strani temu. In ugotovitvi da pomanjakne spanca resno ?kuduje mo?ganom. Da ljudjem, ki slabo spijo hitreje izginja mo?gansko tkivo. V treh letih cca. 2%.

Cd bi to drzal bi mogu js zdele bit ze brez ene polovice... :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako tankate
Napisano

Tankam vedno polno, ker itak v vsakem primeru naredim 40km za sluzbene namene... Edino kadar je avto naprodaj pa res tankam za 20? :)

Sent from Nokia Lumia 930

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem cel grumpy ?e od v?eraj. Potem sem se zve?er "pametno" odlo?il da bom bral bukvo od Kinga, sem imel ?e celo no? moraste sanje. Ko se zjutraj zbudim, prvi kar vidim je ninja-pajka, ki se spu??a dol direkt nad mojo postlo in name. Sem bil vsaj vesel da de?urstvo dons ko?am, pa zdejle zvem, da sem fasal ?e en teden de?urstva gratis.

Bodi srecen, js sm dezurn vsak dan...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Uuuuj da mu jebem sunce, sem se zapi?u z eno pizdarijo globoko zadaj za noht in to glih fri?no na postri?en, da ?e bolj boli. :glare:

Dokler pol roke ne manjka je uredu :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.