Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 38 minutami je FuManchu napisal:

Ima ta c-max tud kabinski filter nekje v treh pm skrit pod nogami?

Drži-sem slišal,da moraš pedale odšraufati da zraven prideš....če voziš k pooblaščencu,kot to jaz prakticiram ni problem...če se pa sam zraven spraviš,pa imaš kar delo.

Če te resno zanima...k sam tega nisem še delal...lahko pogledam,k imam Haynes-ov priročnik za modele  2003-2010...sam je debela bukla,in rabim čas,da najdem🙄

IMG_20230727_121913.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 14 urami je skritikrt napisal:

Kot rečeno,sem redna stranka pri vulkanizerjih...na C-Maxu vijak fasal...gremo jutri zrihtat🙄

IMG_20230726_201553.jpg

Zrihtal...in k je klima malenkost slabše delala pri orng temperaturahsem dal še klimo nafilati,da ne bo draga vsa "zašvicana" domov prihajala🤣...15€ flikanje in 60€ filanje klime pri Svetku na Zaloški v Lj.

IMG_20230727_102548.jpg

IMG_20230727_094609.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Še nekaj bi rad povedal...tudi naša verzija vem,da ni za vsakega,ker smo pač razlicni ljudje.

Imam kolege,k jih zanima samo vetrovne destinacije,k skoz kajtajo...spet druge,k so najraje na isti plaži...spet druge-"ločence",k se z drugimi kolegi že doma menijo,kako ga bodo 14dni amo pili in "žingali",otroci pa cel dan samo na cipsu in sladoledu,da ima foter mir za sankom...spet tretje,k ga morje sploh ne zanima,k zmeraj "zašvica",in za to hodi le v planine....itd,itd...

Za to ne obsojam-pač vsakemu svoje...zame pa je moja verzija v redu...jaz sem bolj miren,se rad "dol počim",draga pa rada vidi vse...in se nekako dopolnjujeva...malo po moje,malo po njenem,in kar v redu laufa.

Rad pa tukaj kaj pokažem,ce koga zanima,k če ne veš,pač ne veš,in je mogoče škoda...

Tiste,k jih pa ne zanima,pa tudi nihče ne sili gledati in brati mojih člankov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano (urejeno)
pred 40 minutami je MazdaBoy napisal:

Pa se Grčija splača, je tolk cenejša kot npr. Hrvaška.?Če npr. še rentaš avto, pa pol bencin, pa če imaš samo nočitev zajtrk v hotelu, je treba še jesti zunaj, itd...?

Jaz sem dal 1435€ za 9 dni z letalom vred (+3x 60€ za +3 kufre po 20kg k je nizkocenovni let).

Benz do Zg. + parkirnina pri SkyParku (privat parking en teden 44€+vsak nadaljni dan +5€.. torej 59€).

Za rent a car 45€ na dan...lahko bi tudi 38€/dan...al pa tudi več...prevozili smo 650km,in natankali 2x po 20L benza po 1,92€/Liter.

Jedli vsak dan zunaj...redko več kot 50€...rabiš še vodo in ostale malenkosti-je Lidl najboljši za vodo,sadje,pecivo in ostale malenkosti za čez dan...pa računaj.

Seveda tudi magnetki,cunje v Turciji,,ostali spominki...kupil sem kar nekaj lesenih stvari iz olivnega lesa...pač vsak zase ve,kaj rabi in hoče...

Seveda so določene slabosti,ampak tudi druge prednosti...meni je vseč,da ješ tisto,kar hočeš,tam kjer hočeš takrat ko hočeš.Nisi vezan za hotel,ne drajsaš svoj avto,ne rabiš en dan,da prideš k sebi od poti tjagrede,in enako nazaj...se samo vsedeš,in naj drugi vozijo...vožnja dovZg. je pa cisto nekaj drugega kot...saj veš.

Nič kuhanja,nič pomivanja,pospravljanja in ostalih stvari,ki jih fašeš pri apartmaju itd...

Nič ne rečem...za ene je Hr. top...pa če žena kuha,pomiva in pere,in te boli kurac...vsak zase ve...pri meni ima tudi žena dopust...ona samo izrazi željo,kaj bi pa danes pogledali in raziskali...se vsedemo in gasa-dogodiuščinam naproti...

Edino eno bi še rad omenilko je govora o hrvaški...hitro dobim obcutek,da pa tisti,ki hodimo drugam kot na hrvaško...ja mi pa nimamo pojma,kaj hrvaška je....

Kaj mislite,kam smo pa mi skoz hodili na morje preden smo odkrili grcijo?!!!....vsa leeeeta na hrvaško...tudi ko je tam razsajala vojna smo šli tja...hrvaška je bila moj drugi dom,ker sem tam dobil tisto "domačnost"....pa tiste domačnosti tam več ni....in sem jo pač našel drugje.

Mogoče še grem kdaj na hrvaško...a le za dan-dva max....čist iz luksuza,ker bom pač hotel...drugače pa grčija FTW.

Evo še zadnjič na plaži v senčki preden gremo...

IMG_20230723_114247.jpg

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Bini napisal:

Tudi Krf je odličen za odkrivanje raznih krajev in kotičkov....😉👍

Drži kot pribito...meni se je tudi dopadlo👍.

Edino dve stvari sta me malce motile...mislim da 2017🤔 ko smo bili tam,je bilo malce bolj nastlano pri smeteh ob cesti ipd...in je to raznašal veter naokoli...pač pusti bolj nasmeten vtis,čeprav temu morda ni tako...

In na določenih plažah tiste ribice k grizejo odmrlo kožo-je tega na Krfu kar nekaj,in nekateri namenoma gredo tja ravno zaradi tega...dokler se gibaš,plavaš ni nič,če pa na miru stojiš,pa se opogumijo in te začnejo "hrustati"😂😋.....a če tega ne maraš,zna biti penetrantno...a ni to na vseh plažah tako!

EDIT-tisto na slikah od včeraj...2x giros plošča (piščanec in pujs)z prilogami in solato + posebaj grška solata + skutino pecivo z sladoledom +jabolčno pecivo z sladoledom +liter vode z ledom +veliki točeni Mithos za 58€ (Skala grill&restaurant v Kardameni)👍

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 7 minutami je sportman333 napisal:

Meni osebno za raziskovanje je bil za enkrat daleč najboljsi Samos...ful zelen otok, razgiban teren, ne prevelik, tako da top destinacija👍

E vidiš,takšnih informacij sem vesel-hvala ti...bom imel "na radarju"👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 20 minutami je sportman333 napisal:

Ste sli v t.i."terme", kjer se topla voda izzliva v morje?....Kos je kar ok, ampak kar sem jaz potoval po GR otokih, so ostali še veliko boljši....

Smo šli...niso to terme v takem pomenu,k ga poznamo pri nas...je le plaža ob skalnatih stenah,in se en curek izliva v vodo,in v vodi vre iz dna mehurčki in vroča voda...fuuul vroča.

In so ta predel cca. 15x15m obdali z skalami,da valovi ne erodirajo območje,in na enem koncu izliv v morje...so ustvarili kot en naravni bazen...eni se upajo v bazen,drugi pa bolj k izlivu...jaz in hcera nisva šla not,žena pa "na juriš" v najbolj vročo,pol pa "u,hu,hu VROOČE"🥵😂🤣 

Imaš prav,da so drugi boljši...a so tudi za "boljšo" ceno.

Mi,ko smo nazadnje bili na Kosu pred 10 leti,smo večinoma kolesarili,in le en dan z avtom...tokrat pa smo veliko prečesali,k smo imeli skoz avto...pač smo hoteli vse videti...bomo mogoče še šli,k nam ni tako važno kako "fancy" je,kot,da je divje-naravno,mirno,lepa plaža...hotel ni tako važen,k se skoz okol gonimo...samo,da je čisto in da je lepo razmerje dobljeno/cena....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano (urejeno)

Eno "poročilo" z Kosa,k jutri odhajamo,pa da kaj malega napišem,če koga zanima ta destinacija...nič pro/kontra hrvaški-le kot info kako in kaj.

Hotel Athinoula me je pozitivno presenetil-točno kot folk piše na Tripadwiaerju ipd...preprost hotel z dvemi zvezdicami,ki zasluži tri. Sobe majhne,preproste,z majhno sveže prenovljeno kopalnico(bom pripel slike)...hladilnik je booomba hladil,klima super-"časti hiša"😳😃 teraso smo imeli "kilometrsko"🤣...edina slabost-nismo imeli za napeljati žnuro za sušenje (samo tri sobe so take-ostale imajo teraso-balkon z ograjico,tako da lahko komot susiš)...smo pač pripeli za stole,je zjutraj nažigalo,da je bilo vse suho k poper.

Zajtrk samopostrežen-čisto preprost,a dovolj...kar mi je važno-kava me je presenetila-instant,a dlična in močna po želji...me je res presenetilo,da ja lahko instant kava tako dobra!!!

Bazen je bomba,čeprav nismo uporabljali,k smo se akoz okoli furali.

Velika pohvala na čistost hotela!!!- vsak dan pospravljajo in čistijo,vsak drugi dan sveža posteljnina,vsak dan menja brisače,parkinga pred hotelom kolikor hočeš,lokacija fenomenalna-300m do čudovite plaže,market že 150m stran...res če nimaš avta-"lokacija in pol".

Sam otok-ni velik,in v tednu lahko vidiš zelo veliko (tudi Bodrum itd.)...plaže bomba...vstop v vodo bomba,plaže peščene ali prod ali kombinacij...enako v vodi...ježev ni...skoraj vsepovsod se najde naravna senca,kar imamo mi najraje...poloziš šotorkein brisače,se vržeš dol in uživaš cel dan...parkirnine ne rabiš plačevati nikjer.

Hrana-ne rabim več omenjati...bom pa omenil hčerine besede (je zelo izbirčna)..."če bom hotelapostati veganka,me tepi tako dolgo,dokler si ne premislim😳😅...bom pripel včerajšnje pozno kosilo-je sama pojedla celo giros ploščo...tudi kumaro je začela jesti...samo še čebula,a tudi tu jo bomo še "obrnili"😁...

Aja-juti gre letalo ob 18:00, in se je komot dalo zmeniti,za podaljšanje bivanja,k je normalno do 11:00,k taxi pride šele ob 14:35....je lastnik samo preveril-25€ in lahko smo v sobi kolikor dolgo hočemo-se bomo lahko še dolgo na plaži,se v miru zrihtali,lepo stuširali itd...ne pa da čakaš v avli k butelj,k si moral prej ven...to je pa druzinski hotel👍.

Ko pridemo nazaj,bom napisal še kaj o avtu...sedaj se mi ne da...

IMG_20230722_114033.jpg

IMG_20230721_183931.jpg

IMG_20230716_150437.jpg

IMG_20230721_183325.jpg

IMG_20230715_091339.jpg

IMG_20230714_103447.jpg

IMG_20230721_180526.jpg

IMG_20230715_124831.jpg

IMG_20230721_180523.jpg

IMG_20230715_124707.jpg

IMG_20230715_193109.jpg

IMG_20230714_151228.jpg

IMG_20230714_151119.jpg

IMG_20230714_151024.jpg

IMG_20230714_150932.jpg

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
dne 15. 7. 2023 ob 7:17 je Alex napisal:

Ta s FB je dobra in resnična. 👍

Kaj je to FB🙄?

😉...saj vem😁...sam ga nimam...in tud instagrama,twitterja,tiktoka in kar je ostalega dreka tud ne😋

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 7 urami je Slivka napisal:

Nemščina je v bistvu zelo enostaven jezik.
To bomo dokazali tudi na naslednjem primeru:

Govorili bomo o knjigi v nemščini, ki govori o plemenu Hotentotov (auf Deutsch: Hottentotten). Knjiga govori, kako lovijo kenguruje (Beutelraten) in jih zapirajo v kletke (Kotter), ki jih potem prekrijejo s tkanino (Lattengitter), da bi jih zaščitili pred slabim vremenom. Po nemško se temu reče: kletke, prekrite s tkanino (ali Lattengitterkotter), ko pa so v njih kenguruji, postanejo Lattengitterkotterbeutelraten.

Nekega dne so Hotentoti ujeli morilca (Attentäter), obtoženega, da je ubil mamo (Mutter), prav tako iz plemena Hotentotov (torej Hottentottermutter), mamo malo omejenega jeclavega otroka (Stottertrottel). Tej mami se torej po nemško reče Hottentottenstottertrottelmutter, njen morilec pa je seveda
Hottentottenstottertrottelmutterattentäter!

Ujetega so potem zaprli v kletko za kenguruje (Beutelratenlattengitterkotter), iz katere je hitro pobegnil. Vsi so se podali na lov. Nenadoma je neki hotentotski bojevnik vzkliknil: "Ujel sem morilca (Attentäter)!"
"Kaj? Koga?" vpraša poglavar.
"Pa, Lattengitterkotterbeutelratenattentäter!!" odvrne bojevnik.
"Kako, morilca iz kletke za kenguruje, prekrite s platnom?" vpraša poglavar.
"Ja, to je Hottentottenstottertrottelmutterattentäter (morilec mame malo omejenega jeclavega otroka), " reče bojevnik.
"Ja seveda, zakaj nisi takoj povedal, da je to
Hottentottenstottertrottelmutterlattengitterkotterbeutelratenattentäter!"

No, nemščina je res čisto enostavna.

Znam nemščino aktivno...mi je kot drugi materni jezik...ej taj pa je huda za umreti...sem zaradi krohota moral nekajkrat ponavljati,ko sem ga bral ženi in hčeri😂🤣👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Mujo i Haso

Mujo:...šta si kupio Fati za rdžendan?

Haso:...pa gasmasku.

😳...gasmasku?...zašto baš gasmasku?!!!

Haso:...pa znaš,da nije neka lepotica...i stavim joj gasmaskuvi odma je lijepša...i znaš,da voli luk...stavim gasmasku,i odma manje smrdi....a kod seksa-kad joj stavim gasmasku,da vidiš kako podivlja,kad joj zatvorim onaj ventil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Slabo je to🫤...niš slik za "lušte delat"😟 

Ajd bom pa jaz...smo včeraj šli z katamaranom v Turcijo v Bodrum...odisejada za popizditi...sem ob vrnitvi slikal gužvo čakanja...ko smo mi šli je bilo mogoče 20m kolona...popoldne "ne vidiš konca"...checkin in checkout kontrole na soncu-trpljenje🥵.

Res vsakemu priporocam,da razmisli,če se mu izplača,k je res "safer"...sam če je to srcna želja drage...smo se pač "cvrli"🥵

V Bodrumu,kot sem pričakoval nooooro kičarije,"original" Rolex ipd....so je pa deklicam cist odpulilo pri "Blanc Dunil" cunjah...so vzele 12 kosov😅.

WWW.BLANCDUNIL.COM

Blanc du Nil, ligne de vêtements légers, pour toute la famille, 100% coton. Découvrez nos boutiques dans le...

6kepic (3x2) sladoleda 5,5€

Doner Kebab-jufka (2x 140g in 1x210g mesa) 20,21€ -ni bilo lih poceni,a se nam je mudilo,in smo rabili "za sabo"...je pa bilo res okusno😋....smo kupili še veliko "turkish delights"-neke sladke rolade...zelo okusne čaje itd...

Ko smo pa prispeli nazaj na kos pa lačni k psi...smo šli v Tigaki,kjer se mi je zaluštala pizza....evo slike spodaj...2xpizza+1x chicken suvlaki,1,5L vode+Mithos

IMG_20230719_193346.jpg

IMG_20230719_193553.jpg

IMG_20230719_190545.jpg

IMG_20230719_190548.jpg

IMG_20230719_190552.jpg

IMG_20230719_192837.jpg

IMG_20230719_172720.jpg

IMG_20230719_170126.jpg

IMG_20230719_094241.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano (urejeno)

Dve plaže včeraj.

Prve dve slike-Agios Teologos Beach

Druge dve zeloooo odročna plaža-Kavo Paradise Beach -6km po neutrjeni cesti😬...samo prva,druga brzina serpentine,orng vzponi/padci...ni za neizkušenega voznika,k hitro sklopko skuriš,al pa gumo cvikneš...

Sam če žena hoče😂,...plaža pa res bomba.

Dobiš tudi "sex na plaži"😳

IMG_20230717_143640.jpg

IMG_20230717_131721.jpg

IMG_20230717_173249.jpg

IMG_20230717_173237.jpg

IMG_20230717_173121.jpg

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 3 urami je dvorjan napisal:

Tukaj sem pa tudi jaz že jedel. 😃

Zelo dobra hrana-priporočilo.

Smo vzeli bolj malo-le za dva,k so porcije več kot dovolj velike,pol se pa "nažreš,da komaj hodiš😅.....

En "pork suvlaki" z prilogo,eno grsko solato in eno pizzo "teologos"...zraven liter vode,en Mithos in lubenico k "časit hiša" (tradicija v grciji).

Smo vse zmazali in se lih prav najedli za 41,5€

Smo pa dva dni nazaj jedli 3x giros ploščo,veliko grško solato,1,5L vode in Mithos za 49€ +sladica "casti hiša"😋...mo se "nažrli k prasci",da smo komaj hodili😂...pa je žena rekla,da "konc z naziranjem-prav ima,k nočem,da nazajgrede letalo "dol pade".

Evo nekaj slik za lušte😋

IMG_20230717_154559.jpg

IMG_20230717_154606.jpg

IMG_20230717_155011.jpg

IMG_20230714_173750.jpg

IMG_20230714_171716.jpg

IMG_20230714_170838.jpg

IMG_20230714_173626.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Še en detajl,k zna biti važno...če nimaš filtrirano vodo,znaš imeti probleme-že veliko teh strojev je škripnilo zaradi peska ipd. v vodi.

Za to Karcher ponuja filter za natakniti...ni neki denar,bolje kot nič.

Jaz imam takoj po števcu ogljeni im mehanski (20mikronov) filter,in 3m stran pipa,z katere futram Karcherja,tako,da ne potrebujem...

Moraš vedeti,če imaš staro bajto,železne cevi (rja),kot je pri meni....pesek v vodovodu-smo imeli velije probleme....

Tako da-če nimaš,priporočam,da nekaj naštimaš,ti bo stroj hvaležen👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

@Janez007

Še nekaj bi rad omenil...ker sem oboje preizkusil:

Oprema z navijanjem cevi ali kabla na boben je sicer krasna zadeva...pr K5.85 sem imel boben za navijanje visokotlačne cevi-kot rečeno super,a ko je zaribal,sem hotel da bi imel staro cev kot podaljšek....

Lahko samo pozabiš!!!

Kaj mislim povedati-vse te "komfort" funkcije so sicer krasne,a ko enkrat zajebeš (npr. z avtom zapelješ čez cev ipd.) ,in je treba menjati...si "v riti",k brez servisa boš težko ali pa nemogoče.

Torej za K7 Compact bom omenil soseda,k je privatnik in pozna veliko strojev oz. ima izkušnje...ko ga je prvič videl,je samo vprašal,koliko hočem za njega,pa da si jaz drugega kupim😅....

Pa sem rekel,da je "trotel-simpl", brez navijanja in elektronskega gasa ipd...in je rekel.."lih takega preprostega rabim..."

Torej-res je zoprno tisto ročno odvijanje in navojanje in zapenjanje na "gumi-ring" itd....a kot prvo-je majhen,in ga sam eukneš v prtljažnik...cev se pa sname,tako da če imaš kdaj problem,kupiš drugo in "sam gaaaas"😃👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Orodje (poceni vs. drago, “noname” vs. brand name)
Napisano (urejeno)
pred 19 minutami je Janez007 napisal:

A kdaj zabriše ven hišno varovalko? Mi imamo 3x20A ... samo ta K7 pa vleče 13 A, če je na isti fazi slučajno pečica, plošča, pralni, sušilni, pomivalni stroj, klima, ... 

Do sedaj še nikoli...imam navadne taljive 16A"počasne" in ni problem.

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
WWW.CENEJE.SI

Tlačni čistilnik K 7 Compact čisti trdovratno umazanijo s površin do 60 m2 na uro, kar dokazuje svoje lastnosti...

Aja...primerjava z še dražjimi...bom rekel tako...vročo vodo do 60° zmore K5 in K7... koliko imaš iz pipe?

Sem pa pred leeeti delal z pravim na nafto,k naredi skoraj paro...je cisto eno drugo vesolje-za avtomehanike za motorje prati ipd.. a dvomim,da boš potreboval,k ne boš hotel plačati...tisti začetni "kao profi karcherji"...lahko pozabiš,k so "zacetni" in daleč od "profi".

Če pa bi rad res profi,vzami Kranzle...a šele od cca.1,5-2K€ dalje. (obstaja tudi že od cca.650€ naprej...a to je "zacetni").

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

@Janez007

Jaz bom pa tako rekel...sem dolga leta imel K5.85,in nikoli nisem niti gledal tiste poceni "plastik-fantadtik",ker sem na svoje oci videl npr. lLavor-a,k bi moral dayi 120bar,pa ni zmogel tlakovcev spucati,kot se spodobi....

In mi je zelo lepo služil,dokler ni po 16 letih zaribal....izgleda znucan batek....vmes sem enkrat mislil,sa je "fuč",k je trokiral,in ni moral drzati pritiska...sem si pa sposodil novo sulico pri sosedu...in ugotovil,da je sulica "v riti"...v Bauhausa po novo za 35€ in problem rešen.

Je bil top,k danes K5 nima vec tak pritisk kot tadtari K5.

Še nekaj-če misliš vzeti Karcherja,glej K5 in višje,ker šele K5 ima celo kovinsko pumpo,in je razlika,če boš po nekaj ur v komadu tlakovce čistil...asvalt,stopnišča ipd...pri drugih kake 15-20 min. max.,pol pa ga moras pustiti,da se ohladi...

In še nekaj-izogibaj se tistih Karcherjev z komandami na ročki...ima prijatelj,in mu je tisti bluetooth modul crknil,in mu je ostalo na srednji stopnji,in ne more spremeniti...elektronika je tu "živo sranje"...

Jaz sem zase vzel K7 Compact...močnejši brat tistega K5 conpact v tvojem linku....čisto simpl,zelooo mocen (že na meji za normalno 16A varovalko)...še močneksi kot stari K5...in čist "trotel-simpl".

Sem vzel,ker že imam goro priključkov.

Se nekaj...tudi Karcher se gre planirano absolescenco...im zraven pri K7 je sulica,k je drugače za K1-K4...gre k da se ji je utrgalo,samo boš hitro zjebal...im je frezer zelo nemiren,in trese...tista v Baugausu za K5 in višje je takrat bila le 5€ drazja,in je kot noč in dan...mirna,močna za popizdit...res nooora razlika😃👍

EDIT-jaz bi na tvojem medtu vzel nekaj kar ni igračka,močan stroj...priključke pa posrbaj kupuj le tisto,kar boš rabil...k kaj ti nuca gora pribora,k pol ne boš nucal...

Zame je K7  Compact bil lih tapravi...jaz sem takrat kupil pri SWH24,sam sedaj več ne posoljako v slo🙄

Popravljeno od skritikrt
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.