Skoči na vsebino
nakup smart turn Mazda
Napisano

evo en velik plus za Mocnika :bravo::bravo: ,zrihtal so mi novo rocko in eno zadnjo luc so mi zamenjal zaradi rosenja v vsega pol ure..nobenih uprasanj mi niso postavili kako je crknilo in zakaj..pripeljal sem avto, oni so ga potem vzeli iin mi vse zrihtali....

aja pa vse seveda brezplacno...

pomojem da sem js kj skupaj narobe montiral in zato je vse skupaj slo po gobe..pa montiral sem ponoci cirka okoli 2 ure zjutraj,zato k nisem mogu spat..luna pa to... :D:D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup smart turn Mazda
Napisano

no meni je vse skupaj crknilo in jutri grem na servis da vidmo kaj je..sam ne vem a naj jim povem kaj sem naredu ali raje ne..pa ne vem kak strosek me caka..kaj bi lahko slo..mogoce kdo ve kok stane stikalo za zmigavce?hvala

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup smart turn Mazda
Napisano

?ele za?eli smo...:)

Labi denar sem dobil, hvala, bo? dobil ta najlep?i paket....

Bom malo pogledal sedajl ce je kak tracking paketa, ?e je vmes slovenska po?ta smo ga naj....

kaj a se paketki po lepoti sortirajo a kako?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

nimas kj,nasi so bli dones najboljsi,lahko jim samo cestitamo..js ponavadi nikoli ne gledam fuzbala,edino takrat ko so nasi dobri jih gledam...CESTITKE SLOVENSKI EKIPI za fantasticno igro..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.