Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Dej nam povej, kaj na vse to pravi servis, da je toliko napak pri novem avtu. A se delajo, da je normalno? Ker če da, pol je res normalno očitno pri mešančkih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 4 urami je Slivka napisal:

Ne se ti preveč norcat iz Mazdinih dizlov. Da te kakšen brko z lopato ne zalovi...

Sem ti dal srčka, ker mi je všeč, da ta brko ne bo lovil samo mene z lopato. 👍

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Pismu ja, sem dve leti starejši od tebe pa imam še 10 let za oddelat al pa katero več, ker pripravljajo podaljševanje let za upokjitev. Jaz sem bil pač butelj in sem v zanosu spravil svoje podjetje na noge in ko začneš pač kar nekaj let (3) enostavno ni bilo za redno plačo, ker dohodki niso bili veliki pa še juncu se prej mečejo polena pod noge kot, da bi mu kdo pomagal. Tko da ja, šele pri 25-ih sem se redno zaposlil pri sebi, zdaj me pa 40 let čaka šele pro 65 letih :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 4 urami je Janez007 napisal:

Če malo pomislim, ne bi škodili v obvezni opremi lastnikov Mazd dizel. 😃 (@Boss, zafrkavam se (te) 😂)

Našemu @Slivka bi jih pa lahko Ford častil. 😃

image.png

A to je torej ta LPP model superg? :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Se človek vpraša, a take dizajne sploh kdo pogleda predno se dajo v javnost. Lahko pa da rišejo otroci za sitniš in ne opazijo, ker imajo še nepokvarjene možgane.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Prav imaš, spet so spraševali enega teoretika, ki se dobrika kapitalu. Fantek verjetno ni delal v gospodarstvu niti minute pa je zdaj pameten kot štirje.

Krivi so delavci, ki delajo premal ur in naj bi jih silili, da naj delajo še več kot 8 ur. In ni krivo, da se zavestno odpovedujemo poceni energentom, ker nam je tako striček Sam zapovedal, da nas gospodarsko oslabi. In seveda ni krivo, da se tukaj gremo neko zeleno politiko a po drugi strani nam bodo pa kitajski svinjuharji, ki očitno živijo na nekem drugem planetu, brez težav še naprej uničevali gospodarstvo. Ja jih bomo ocarinili in kdo bo carine plačal? Kitajc? Ja malo morgen, kupec, ki ne bo imel druge možnosti.

Ma sej je notri še nebuloz, da ti pamet stane pa raje ne bom nadaljeval. Ekonomisti ja, bolj zgleda, da je faliran študent iz FDV-ja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 11 minutami je Tilen5 napisal:

Glih tolk se da naredit z uno za 8€ iz aliexpress kot pa s custom tipkovnico lol

Sej jaz to vem, ne vedo pa tisti, ki odločajo. Pa to ni bla zdajle pogruntavščina na "suho".

Pred časom so ugotovili, da če dajo zaposlenim namesto enega 2 monitorja, da se je povečala efektivnost za 30%. Kako so to sicer ugotovili nimam pojma, ampak ideja je dobila nadaljevanje, da so poskusili še kolk se da pridobit, če daš zaposlenim tri monitorje. In brez nabijanja so v kontaktnem centru testirali tudi zadevo na štirih monitorjih za katere je bilo treba dodatne nosilce montirat in videolink kartice zrihtat.

Vodilni so namreč zelo inovativni in polni idej. Sem bil mal sarkastičen pa sem jim predlagal še dve tipkovnici in dve miški. Kot dokaz sem jim oboje priklopil, da so videli da deluje pa sem samo čakal na njihovo reakcijo. No hvala bogu smo pol ostali na dveh monitorjih in eni tipkovnici ter miški. 😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 minuto je Z M A J napisal:

A s Fordom ali raje na AVTOŠTOP?

P.S. ja vem, ni smešno.

Ja, Slivka uvaja tud v Čepovanu LPP (kdor ne ve je to kratica za ljubljanske buse) ampak pri njemu ta kratica pomeni Lepo Počasi Peš.**

**mah jeba, spet bo lopata pela.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano
pred 2 minutama je Jaka32 napisal:

Lažje je plačat 1200 eur kazni, kot 10.000 eur davka. 🤪

Čak to je samo kazen za neprijavo, za neplačilo davka je pa posebej tarifa. Tam zna bit pa fejst bogato pa poleg kazni boš še davk poplačal. Nč bat.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

Če DURS sam ugotovi, da imate neprijavljen račun v tujino bo sledila avtomatska kazen do 1200€. Če pa prijavite račun predno DURS ugotovi pa kazni ni, tudi če zamujate, saj je treba narest prijavo najkasneje v 8. dneh od odprtja računa.

V glavnem, če se ne greste mahinacij ali bohnedej pranja denarja in financiranje terorizma res ne vidim razloga zakaj ne bi prijavili. Ker slej kot prej bodo na DURS-u izvedeli.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 48 minutami je Slivka napisal:

Niti ne. S seboj sem imel pohištvo za dve sobi. Nekateri kosi dolgi tudi 1800mm...

Vse OK, sam vrstni red zamenjaš in daš Getzkota v omaro. 🙃

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

hehe dober, me pa spominja na tole šalo iz časa Georga Busha mlajšega in njegove državne sekretarke Condoleezze Rice

Playwright Jim Sherman wrote this after Hu Jintao was named chief of the Communist Party in China.

(We take you now to the Oval Office.)

George: Condi! Nice to see you. What's happening?

Condi: Sir, I have the report here about the new leader of China.

George: Great. Lay it on me.

Condi: Hu is the new leader of China.

George: That's what I want to know.

Condi: That's what I'm telling you.

George: That's what I'm asking you. Who is the new leader of China?

Condi: Yes.

George: I mean the fellow's name.

Condi: Hu.

George: The guy in China.

George: The new leader of China.

George: The Chinaman!

Condi: Hu is leading China.

George: Now whaddya' asking me for?

Condi: I'm telling you Hu is leading China.

George: Well, I'm asking you. Who is leading China?

Condi: That's the man's name.

George: That's who's name?

Condi: Yes.

George: Will you or will you not tell me the name of the new leader of China?

Condi: Yes, sir.

George: Yassir? Yassir Arafat is in China? I thought he was in the Middle East.

Condi: That's correct.

George: Then who is in China?

George: Yassir is in China?

Condi: No, sir.

George: Then who is?

George: Yassir?

Condi: No, sir.

George: Look, Condi. I need to know the name of the new leader of China. Get me the Secretary General of the U.N. on the phone.

Condi: Kofi?

George: No, thanks.

Condi: You want Kofi?

George: No.

Condi: You don't want Kofi.

George: No. But now that you mention it, I could use a glass of milk. And then get me the U.N.

George: Not Yassir! The guy at the U.N.

Condi: Kofi?

George: Milk! Will you please make the call?

Condi: And call who?

George: Who is the guy at the U.N?

Condi: Hu is the guy in China.

George: Will you stay out of China?!

George: And stay out of the Middle East! Just get me the guy at the U.N.

Condi: Kofi.

George: All right! With cream and two sugars. Now get on the phone.

(Condi picks up the phone.)

Condi: Rice, here.

George: Rice? Good idea. And a couple of egg rolls, too. Maybe we should send some to the guy in China. And the Middle East. Can you get Chinese food in the Middle East?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.