O kako sem "lep" račun dobil za Bob telefon, ko sem bil okrog novega leta 4 dni v Bih, za tistih par pogovorov, v trajanju nekaj minut. Skratka, cene kot da sem klical z vrha Everesta ali sredine oceana, preko satelitskega telefona, hehe.
To je definitivno glavni razlog. Jaz mam namreč zdaj velke težave s službeno Octavio. Ta avto je vsaj dva razreda pod Mazdo in zgleda res borno. Si nisem mislil, ker nekoč ni blo tolk razlike med Octavio II in prvo generacijo Mazde 6.
Tole zdajle pa žal in ni mi jasno kako je bila SLO avto leta 2021. Ja sem kritičen, ampak verjetno zato ker sem lastnik Mazde in ocenjujem druge glede na njeno kvaliteto in ne samo kvalitetno temveč tudi vozniško izkušnjo. Tko da ja - bo pač treba prežvet.
Pri naši službeni 2022, ki ima cca. 18.000km, se vsak mesec dolije liter motornega olja, pa vmes ne naredi več kot 2 ali 3 tisoč km. Kakšno sranje od avta; 2.0 TDI 150 KS.
Ko so radovljiški policisti ustavili voznika tovornjaka s priklopnikom, ki je prevažal hlodovino, so odredili tehtanje in ugotovili, da naložen tovor presega največjo dovoljeno skupno maso za več kot 11 ton oziroma...
Nič takega..... Kolega je pa komaj, komaj po 4ih mesecih svojega BMW 5tko disel prodal! Je moral spustit ceno na podn, da so spoh poklical.....
BMW naftarji niso na dobrem glasu, v skrajnem primeru se celo vnamejo med vožnjo. Tudi jaz sem se s prodajo svojega 320d konkretno namatral ter na koncu pod realno ceno ga prodal.
Sem imel en avto na avto.net ogledan in nameraval zdajle poklicati ter opraviti ogled, ko grem popoldne v MB regijo. No in zdaj ni več oglasa, skratka nagrajen za odlašanje, kapo MI dol, vsa čast, hehe.
No jokali bomo še par let in sicer VSI, ki ne navijamo za RBR in Max-a, kateremu res kapo dol za izjemno hitrost, ki je absolutno ni nasledil po svojemu fotru, hehe.
Domačini na Kornatih se bojijo, da bi se sprehod po enem od biserov hrvaške obale lahko sprevrgel v nočno moro. Otoke so namreč zavzeli šakali. Zveri so se že tako razmnožile, da so zdesetkale črede ovac...
Francoski kmetje grozijo, da se bodo s traktorji podali proti Parizu in blokirali promet okoli prestolnice. Po tem, ko je vlada nekoliko popustila in uresničila nekaj njihovih zahtev, pravijo, da to še zdaleč ni dovolj in...
Fajn zavarvuj in čakaj do zadnjega -morda prileti kakšna toča,tornado ali pade avion
Kar se verjetnosti tiče in lokacije, na robu gozda, je trenutno precej bolj verjetno, da mi hišo ob padcu doseže kakšna bližnja ogromna smreka. Imam namen v kratkem to urediti, ko je od bratranca.
Bil zdajle na podstrešju in podrobno preveril stanje kritine. Ima skoraj 40 let, pa mi glih še ni čisto muss letos menjati. No pa bom vseeno, ali pa ne, ko rad stvari preložim na poju3šnjem, hehe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepo izkoriščena nedelja; Kranjska Reber
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani