Ja itak.....evo zdej ne smemo ve? novih tem odpirat.....Ok 2 na teden v podforumu "kr neki"........
Ki po novem nas bo ?e Luka za?el tepst, pa pol ?e virage pa...evo imamo ?e vojsko za hrbtom......
LP daVid
Saj ni panike - penzija ?aka ...
Eh, saj se ?alim, mogo?e res malo pretiravava, pa ... v?asih pa je dobro malo zavore popustit, eni na adrenalinskih ?portih - jaz ve? ne, ker me je predrago stalo - jaz pa moram zato forum "basat"
Bi vas prosil, da poskusate ne odpirat novih tem za vsako razpolozenjsko stanje
Nocem tezit, sam je na taksen nacin forum vse bolj nepregleden, ker se odvijajo podobne debate oz. ircanje v razlicnih naslovih pa je to malo brezveze.
Torej...ne me sedaj lincat...bi vas pa prosil, da prosnjo upostevate
10x
Luka
Bomo upo?tevali - ne lin?ali - z lepim se ve? dose?e - torej ni panike - ampak tu pa tam pa bo nova tema OK?
?iao, stric Komar tud jaz se spra?ujem kje so vsi :ne vem:
...jaz pa skoraj cel dan z 39 stopinjami vro?ine pa kot, da ?e zunaj ni dost vro?e mi mora ?e v glavi vret
lp
Ooooo, bogica ...
Pri nas prakticiramo pri visoki vro?ini kopel v mla?ni (beri relativno hladni) vodi - malo zbije temperaturo in izbolj?a po?utje - pa ne za dolgo (?al)...
Druga?e pa se jaz v takih primerih "naba?em" tablet in v posteljo (sam!) in ?im prej zaspan?kat - jutri bo lep son?en dan in je bolje bit zdrav (zdrava)!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eh, saj se ?alim, mogo?e res malo pretiravava, pa ... v?asih pa je dobro malo zavore popustit, eni na adrenalinskih ?portih - jaz ve? ne, ker me je predrago stalo - jaz pa moram zato forum "basat"
Povezava za deljenje
Deli na druge strani