No da sli?imo,..kak?na poti?ka bo na mizi, kako barvate pirhe, etc...
Pri nas bo potratna potica (odkar sem jo nardila prvi?, mi ni ve? pomo?i in mami no?e jest nobene druge ), ?unka v mle?nem kva?enem testu, (?e bom pri volji) pi?koti z royal icingom v velikono?nih oblikah (bolj za dekoracijo), trenutno pa eksperimentiram z eno tehniko za pirhe (?e uspe, nalimam kasnej slikco),..kruh bo verjetno koruzni,..za ostale sladice pa ?e ne vem, ker ?e nimam kon?nega ?tevila obiskov :ne vem:
?e tri mesce bolj ali manj aktivno i??emo ime za sla??i?arno. Vsa pribli?no v?e?na imena so ?e zasedena (sladki greh, sladke sanje, sladki butik, dolce vita etc).
Bilo je ?e miljon predlogov, ampak je lastnica zoprno in izbir?no bitje , in nobeno ime ni tisto "tapravo", zato se obra?am ?e na vas in va?o pomo?
Par "zahtev" oz. ?elja:
- V imenu nobene "Sla??i?arna ..."
- Brez osebnih imen ali priimkov
- Da se pribli?no navezuje na dejavnost
- Ne sme bit predolgo al pa preve? zakomplicirano
- Po mo?nosti slovensko ime (lahko izjemoma tuje, za ka?en res super predlog )
Nagrada, za morebitno izbrano ime, po dogovoru v okviru dejavnosti za katero se i??e ime
Gorenjka ?okolada sucks, ?e ve?rat sem opazil, da tale na?a ?okolada Gorenjka zgublja na kvaliteti. Le?niki so verjetno 4. klasa, rozin pa skoraj da ni not. ?e jo primerjam z Milko je celo dra?ja (vsaj v mercatorju), tk oda bom pre?altal na Milko
Pa ni edina Gorenjka, Kra?u je tud padla kvaliteta par razredov. ?e kakav v prahu ni ve? to kar je bil, pa sem vedno kupvala kra?evga, ravn zard kvalitete. Ampak kar je najbolj ?alostno je pa to, da je ?e vedno bolj?i kot od ostalih znamk, kar pomen da so se ostali tud poslab?al,... :ne vem:
Lani sem bla na Ugljanu (verjetno ve?, da je povezan s Pa?manom z mostom) in je bla ?iva ?alost.
Pol bifejev zaprtih (za stalno), odprti dobesedno prazni. Sicer je v Kukljici disko, ampak je bil zaprt zarad renovacije. Zaprt je bil tud most zarad renovacije, tko da nisem bla na Pa?manu, ampak ne verjamem, da je kej bol? tam, kukr v Kukljici, ki je u?asih slovela kot najbolj turisti?ni kraj v tistem koncu.
3 leta nazaj, je bil na za?etku junija ve?ji ?iv ?av, kukr lan sred sezone. Dobesedno sem mela ob?utek da sem v mestu duhov.
Tko da ?e i??e? kraj za relaksacijo, ja, ?e pa i??e? ?urke, pa definitivno ne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Barva je tud edino, kar vem ?e od za?etka
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani