Skoči na vsebino
I??e se,...ime :)
Napisano

Res bi se najraj brcnla,..?ist n? mi ni v?e?,.. :vskalo:

Ste pa vsi fuuuuuul pridni in si vsi zaslu?te tortico ?e za sodelovanje :bravo:

Al na ka?nem pikniku (neu?akani se pa lahko javte za degustatorje) :)

No ?e vam bo kej v pomo? al pa v navdih,..

Sem dobila dons vzor?ek "za??itne barve",..take barve bo ena al pa dve steni,..

post-206-1269543826_thumb.jpg

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Velika No?
Napisano

Tole je farbano s Teranom ane? :bravo:

Am,..ne ni teran,..nimam pojma kero rde?e vino. Taprvega, ki mi je pri?el pod roke sem potegnla iz omare.

Baje ratajo kristal?ki tud z belim vinom. Samo pa? brez barve. Zato sem zme?ala not ?e 3 ?lice rde?e jedilne barve, ampak niso ratal :(

Bom pa probala dodat ?e teko?o jedilno barvo, ker mi je tale v prahu mal sumljiva :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Velika No?
Napisano

Vidim, da vam ?epajo kulinari?ne teme zadnje ?ase :)

No da sli?imo,..kak?na poti?ka bo na mizi, kako barvate pirhe, etc... :)

Pri nas bo potratna potica (odkar sem jo nardila prvi?, mi ni ve? pomo?i in mami no?e jest nobene druge :angry: ), ?unka v mle?nem kva?enem testu, (?e bom pri volji) pi?koti z royal icingom v velikono?nih oblikah (bolj za dekoracijo), trenutno pa eksperimentiram z eno tehniko za pirhe (?e uspe, nalimam kasnej slikco),..kruh bo verjetno koruzni,..za ostale sladice pa ?e ne vem, ker ?e nimam kon?nega ?tevila obiskov :ne vem:

Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tortica pri fajn bejbi

Cuker za mehke cur.

Pa ?e slogan.

"?e ji bo? na?o tortico prnesu, pol ji bo? zher jo?ke tresu ! "

loooooooooooooooool,...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e tri mesce bolj ali manj aktivno i??emo ime za sla??i?arno. Vsa pribli?no v?e?na imena so ?e zasedena (sladki greh, sladke sanje, sladki butik, dolce vita etc).

Bilo je ?e miljon predlogov, ampak je lastnica zoprno in izbir?no bitje :hudicek: , in nobeno ime ni tisto "tapravo", zato se obra?am ?e na vas in va?o pomo? :)

Par "zahtev" oz. ?elja:

- V imenu nobene "Sla??i?arna ..."

- Brez osebnih imen ali priimkov

- Da se pribli?no navezuje na dejavnost

- Ne sme bit predolgo al pa preve? zakomplicirano

- Po mo?nosti slovensko ime (lahko izjemoma tuje, za ka?en res super predlog :) )

Nagrada, za morebitno izbrano ime, po dogovoru v okviru dejavnosti za katero se i??e ime :party0035:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otrok v avtu
Napisano

"Otrok v avtu" je ?e OK. "Princeska v avtu" je pa ?e mal,....khm :D ?e posebno, ?e je pod tem napisom tud slika otroka, ki se not voz :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ah to pa ni res, da pr ?olah ne izvajajo kontrole hitrosti.

Poznam enga, ki so ga ujel na radar, ko je mimo ?ole peljal 50km/h (omejitev 30km/h),...to da so merl tam sred julija ob polno?i je nepomemben detajl :D:hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Gorenjka ?okolada sucks, ?e ve?rat sem opazil, da tale na?a ?okolada Gorenjka zgublja na kvaliteti. Le?niki so verjetno 4. klasa, rozin pa skoraj da ni not. ?e jo primerjam z Milko je celo dra?ja (vsaj v mercatorju), tk oda bom pre?altal na Milko <_<

Pa ni edina Gorenjka, Kra?u je tud padla kvaliteta par razredov. ?e kakav v prahu ni ve? to kar je bil, pa sem vedno kupvala kra?evga, ravn zard kvalitete. Ampak kar je najbolj ?alostno je pa to, da je ?e vedno bolj?i kot od ostalih znamk, kar pomen da so se ostali tud poslab?al,... :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAM LETOS NA MORJE? :)
Napisano

Lani sem bla na Ugljanu (verjetno ve?, da je povezan s Pa?manom z mostom) in je bla ?iva ?alost.

Pol bifejev zaprtih (za stalno), odprti dobesedno prazni. Sicer je v Kukljici disko, ampak je bil zaprt zarad renovacije. Zaprt je bil tud most zarad renovacije, tko da nisem bla na Pa?manu, ampak ne verjamem, da je kej bol? tam, kukr v Kukljici, ki je u?asih slovela kot najbolj turisti?ni kraj v tistem koncu.

3 leta nazaj, je bil na za?etku junija ve?ji ?iv ?av, kukr lan sred sezone. Dobesedno sem mela ob?utek da sem v mestu duhov.

Tko da ?e i??e? kraj za relaksacijo, ja, ?e pa i??e? ?urke, pa definitivno ne.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Lej ?e je ?lovk potreben, pol nii druge kot da dobi, kar mu pa? manjka. :hudicek:

?lehtnoba :P

Baje zuni sneg kidajo, ampak to so sam govorice :blush:

A je v nevarnosti sobotna degustacija? :unsure:

Samo ta ?okoladna za yavaryeja :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dons sm se zbudila s ?udnim ob?utkom panike,...in ta hudi? sploh no?e it stran, ampak je vsako minuto huj?,...

Kam je ?la vsa odlo?nost, samozavest in navdu?enost???? ?e jih kdo sre?a, nej mi jih po?le nazaj :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.