Ce vzge takoj ni benz pumpa (nizkotlacna) ali vstalo, za vzdrzevanje je potem potrebna visok tlak. Tako da lahko da je tole s cilindri in lpgjem (brez mazanja?)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Va?n, da si zakon po svoje razlagate - ?e ni eksplicitno napisano kaj vo?nja torej je in kaj je obvladovanje vozila - verjetno pri stoje?em avtiu obvladovanje ni problem, vsaj upam da ne.
Re?evalni pas pa upam, da vemo, da ga je potrebno narediti predno dokon?no ustavimo in ne ?ele pol, k se nekdo z lu?kami prebija skozi zastoj.
?e enkrat jaz se strinjam da mobitela, infotainmenta in drugih neumnosti med vo?njo ne sme? uporabljat ampak ali te lahko za?ijejo v ustavljenem avtu je druga zgodba - zakonsko pa? ne.ker potem bi se moral glasiti ?len zakona takole
1) Voznik in u?itelj vo?nje med vo?njo ne sme uporabljati opreme ali naprav na na?in, ki bi zmanj?evale njegovo slu?no ali vidno zaznavanje ali zmo?nost obvladovanja vozila (maska, slu?alke, telefon itd.). Za vo?njo se smatra tudi, ?e vozilo stoji in ni parkirano.
Ni res, resevalni pas si dolzan formirati ze pri pocasni koloni. In ko se ustavis, ne ugasnes avta pa se sprostis.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz sem zadnjic imel podobno... sem sel kar sam iskat ... pa tokrat niso nic tezili ... V petek je kao prispelo a takrat je bil ravno sneg in sem mislil, da pac zato postar ni sel na teren ... in ko tudi v ponedeljek se ni bilo nic (niti na trackingu se ni nic spremenilo) sem sprintal tole in sel popoldan na posto ...
Ocitno imajo probleme z dostavami ...
Ampak po?tar pride vsak dan s pismi, tole je pa ena kuvertica, sam da je za pla?ati.
Webasto montiran, ni pa se prikljucen ker je tole bila 7 urna ginekologija, od tega 2 uri za odbijac. Noro kak sistem in na koliko mestih vpet. Ogromna razlika od prejsnjih avtov.
Konzola predelana in vpeta na treh mestih, mam pa vse pripravljeno, cevi in kabli so ze avtu.
Hupa je dala prostor webastu.
En izmed razlogov da se nisem cist fertik pa je, da sem vseh 5 delov iz Nemcije dobil v 5h dneh, medtem ko vticnica za filat iz Gorice se ni prisla...postar se boji nasga klanca v snegu ali pa so res totalno zasedeni.
Sem pa nasel original grelec, gre za tipicen elektricen bojlercek, valj skozi katerega gre voda, notri pa grelec. Bosta sedaj zaporedno vezana, original na ostaja na kljuc, tako da dual power
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani