Ko sm nahitr pogledu, mi je v glavo padu spomin tistih zombie-doktorjev iz Half-Lifa
?e bi imel hazard suit bi bil z veseljem Gordon Freeman. Pajsar pa imam doma. No saj bomo videli kaj se bomo spomnili za ma?kare. Assasain's creed je tut kr kul motiv sicer.
Nikoli nisem praznoval tega "praznika" pa je prijateljica rekla, ?e gremo kam ven pa se spotoma malo nama?emo (make up je njen posel) pa je nastalo tole ?isto za foro. Obdelal sem ju pa jaz, zato imam sekiro.
?e dobro, da imam preslab laptop. Prvi Shogun Total War je bil edini ?pil, ki me je res zasvojil. Samo ?e eno sezono. Ah ?e tole prestavim pol pa shranim. Ah zdaj pa dam ?e end turn in shranim. U zdaj imam pa tamle ?anso, ?e te enote prestavim in tamle tisto zgradim, da ne pozabim. O zdaj pa lahko dam end turn. In tako sploh ne opazi? koliko je ?e ura.
Potem sem ?pilal ?e Medival in Rome ampak tam sem ?e imel ve? samokontrole.
Imamo v vasi tudi enega takega cucka ampak ga je izgleda z leti sre?ala pamet. Se je dobesedno zaletaval v bok avtomobila, direkt v fri?no po?trihan bok od RSa mi je priletel, sem ?el kar do sosedov pa jim razlo?il, da naj ga prive?ejo. So ga, za kak teden pa kadar so bili ob njemu in je ?el avto so ga prijeli. Skratka, zdaj ga je sre?ala pamet, je pa za moje pojme to poden, da ima? psa in ga niti toliko v red ne spravi? (oziroma ga prive?e? ali ima? v kotli/hi?i), da ne laufa za avtomobili in motorji ko grejo mimo po cesti mimo hi?e.
Drugega ne ostane. Evo zdajle so pri?li mrhovinarji od RTV in nas spra?evati za mnenje. Sem ?el s kadilci skupaj ven po malici in je novinar spra?eval za komentiranje prevzema. Sodelavec jim je razlo?il, da za komentiranje prevzema so pristojni drugi.
Ironija je, da se bo spet usekalo po po?tenih, ki imamo prijavljene in cepljene pse. Vsi tisti, ki imajo necepljene in neprijavljene pa kurac. ?e tako je o?itno ta lobi pri nas fajn mo?an, da je treba pse cepiti vsako leto, v tujini pa na dve leti.
Po drugi strani pa... Kdor ve kje delam, od zdaj naprej bom "vozil KTMa, Pucha, Styerja, jedel pa wiener schnitzel in hodil le ?e na RedBullRing ker bom seveda imel pla?e po avstrijskem standardu". Upam. :ne vem:
To je res. ?e bi imel kako Mazdo bi se tudi jaz ravno zaradi fore udele?il. Je pa tu gotovo tudi reklama za proizvajalca, ?e bi naredil kot Fiat, tekmovanje v var?ni vo?nji. Potem se pa tega udele?ijo Mazda?i s svojimi avti kot zainteresirani, ki bi dobili nekaj testnih in ubijejo 2 muhi na en mah. Ker bi bilo tekmovanje v var?ni vo?nji bi vsak posku?al imeti ?im manj?o porabo (posledi?no se lahko proizvajalec hvali z zelo majhno testirano porabo, ne uno deklarirano), obenem je pa ?e dogodek sam zase reklama. Mogo?e ideja za nadaljnji brainstorming?
Saj zato, ker tudi sam razumem, da se var?uje ampak 16 milj??? Mislim, da je to kar ste imeli Mazda?i absolutno bolj realno tekmovanje v tem. Tudi ?urnal v navezi z AMZS (in letos Fiatom) organizira to dosti bolj konkretno. ?e tako pogleda? bi si lahko Mazda klub s svojim tekmovanjem naredili kar veliko medijsko promocijo, ?e bi se malo organizirali in mogo?e dobili kakega medijskega sponzorja.
Hypermiling contests have been held on selected courses.
The Maximum Fuel Economy contest was held in Elkhart, Indiana, where "world records" for the Honda Insight (213 miles per US gallon (1.10 L/100 km; 256 mpg-imp) round trip), Toyota Prius (136 miles per US gallon (1.73 L/100 km; 163 mpg-imp) round trip) and the Ford Escape Hybrid (76 miles per US gallon (3.1 L/100 km; 91 mpg-imp) mpg round trip) were set.
Kar se mene ti?e je kar nekaj to?k tule navaden kretenizem. Vse do neke meje. Ne pa, da "se ?para pa naj ko?ta kukr ho?e". Pa? pazi? kako pospe?uje?, predvideva? vnaprej (vidi? 3 avte naprej da ustavljajo un spusti? gas preden za?ne avto pred teboj bremzati, vidi? semafor da bo rde?a, isto bremza? z motorjem itd... Da bi pa uga?al motor pa no-no ker je ne le neumno ampak tudi nevarno. Nisem ?el kaj brati ampak predvidevam da gre v ake ekstreme, da ima ugasnjen radio, klimo, pravzaprav vse porabnike pa mogo?e se je poglobil v aerodinamiko, najbolje da na AC zapre ogledala in antenco od?raufa.
Sicer pa s prej?njim avtom sem se kar nau?il kako voziti, da ima? najmanj?o porabo. BC na trenutno porabo in hitro na?tudira? kdaj avto pije najve? itd... Glede na to, da mi je 2.0 pil relativno mali mislim, da znam ekonomi?no furati (?e je ravno nuja, ne pa za vsako ceno). Saj nih?e ne serje denarja in ?e se da, zakaj ne bi vozil var?no. Ampak ?e me prime ga stisne?, potem pa spet fura? ?isto normalno in se pride ?ez mesec ?isto normalno. Ekstremi v eno ali drugo smer so pa neumnost.
?e mene vpra?ate je tule doma najve?ji problem. ?e je pol tega kar so novinarji izbrskali res, me ne presene?a vse skupaj. Nasilen o?im, za tamalega nimata kaj dosti ?asa, ?e pa ?e je pa bolj kot ne z nasiljem mu vse dopovedano.
Imamo tudi pri hi?i enega rahlo hiperaktivnega mulca in lahko re?em, da se je zdaj pri 10ih ?e kar lepo umiril, je pa bilo dostikrat mu?no. ?e pa ?e doma ni reda in pravega pristopa pa tudi ?ola ne pomaga. ?eprav roko na srce, dandanes nimajo v o?eh mularije u?itelji ?isto nobene avtoritete in dostikrat zelo negativen pristop.
?e bi bil tale otrok v rejni?tvu bi bil ?e zdavnaj v kakem zavodu. Pa ne zaradi rejnikov ampak ker ponavadi tudi v ?oli nanje gledajo kot na brezupen primer. Imam kar nekaj izku?enj s tem.
Ni mi jasno, v?asih si fasal ukore in ukor pred izklju?itvijo, a tule pri njemu tako ne gre? Je pa res, da je o?im nek znani kriminalec in je grozil v ?oli.
Tole sem pa tudi sam spremljal, tale mama in njegov o?im bi si zaslu?ila en *plosk* okoli u?es. Njej je ?e zdavnaj spodletelo, oziroma ve?krat, ?e bi bil ?leht in je le vpra?anje kdaj bo to priznala.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani