Sem mel ?e sre?o da je ?as dopustov, zato je le nekaj manj, vsaj nekaj dobrega, po?te imam pa ve? kot Po?ta Slovenije...haha...pa ?e prehlajen sem neki...jebe**ti alko
Verjetno ne gre? ?ez Ko?evje zaradi dojen?ka? Jest sem ?el prej?nji teden na Pag in nazaj...ni? folka, sredi dneva...mogo?e avto, dva pred tabo na meji, je pa res da so ooviinkiiii, ampak meni osebno je to bolje kot pa stat na mestu...ker pacienti po jadranski magistari itak vozijo 60 km/h...se mi je skor snel.
V Pineti v Fa?ani je res super....ok kamp je res bolj doma? ampak, meni je blo lani super, sploh pogled na Brione ob jutranji kavici, pa doma? je, vsi se med sabo poznajo in kar je tudi zelo pomembno...je skoraj za đabe...tisti kamp pri Fa?ani, od nekega đoj?arja ?e se ne motim, je res v nulo fancy, cena pa tudi taka da te stisne. Vem da se pa skoraj vsako leto tresejo gosti Pinete, ker so ga ?e kao nekajkrat ?eleli prodati in zgraditi hotele, ker lokacija je zmagovalna...ampak kot sem se pogovarjal s stalnimi gosti, se vedno nekje ustavi...kar je super, ker campa je res ?koda, samo sej vemo kako je v ?asih ko prevlada kapital.
?e je to pu??ica levo al desno pol je nomalno da dela-ne dela-dela-ne dela-dela-ne dela.....
hahahaha dobra, dobra....pri teh pu??icah se da naresti tako da tist pred in za mano sploh ne ve kam bi ?el...levo-desno-levo-desno-levo-desno-levo-desno ...a jest naravnost
Umru sm skor od smeha ko sem tole videl...se spomnite ko sem govoril o tistem Meganu RS...no in tip dons objavi tole fotko spodaj pa napi?e...my second home
@Grega - ?e ima npr. 25, pol raj?i ne grem - ful, ne maram kopanja v mlaki!
ma ka pa vem...nikjer ne najdem podatka, ampak je kar topla, tam okoli Ko?evja se ?e ohladi?...ampak mislim tudi ?e je okoli 25 ti ne bo ?al...nazaj grede pa obvezno na kak?nega jagenj?ka na Gorjancih, ponavadi ga pe?ejo v gostilnah ob cesti Tako ali tako greste verjetno na NM-Gorjanci-Metlika pa potem nazaj proti ?rnomlju....?e najbolj pametna pot.
Joza vsega sorta folka je....tudi vem za drugega ki igra ta poker in se vozi z EVO-tom....pa kot pravim, niso to neki manijaki, pa? glavce ipd.....se da, ?e ti gre in zna?.
?e si glavca in ima? sre?o se da s tem pokrom fajn slu?iti....be?no poznam nekoga, ki je matemati?ar v glavi in itak ima zegna na polno, tip po novem letu, ko so ?li vsi spat...igral poker in prislu?il cca. 10t eur...pol pa ni ?udn da se 30letniki v BMW M5 furajo, de?ko pa ?ist skuliran druga?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ma sej, ?ele potem ?lovek vid kolk je dela ko ga nekaj ?asa ni na ?iht...jaoo. Pa ?e nisem na ?istem.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani