poky 1 Napisano 22. julij, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 22. julij, 2008 He he.... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 22. julij, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 22. julij, 2008 Itaq,da je bil joke.....bistvo je nekje drugje. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 22. julij, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 22. julij, 2008 Ho?em novo Mazdo 6666666666666666666666666666666666. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 22. julij, 2008 Kaj poslušate? Napisano 22. julij, 2008 Pa saj nisem tebe vpra?al... Se vem,samo jaz sn ti prvi upal povedat. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 22. julij, 2008 Kaj poslušate? Napisano 22. julij, 2008 Do you think I'm sexy No..... Bez zamere stari,joke...... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 22. julij, 2008 BHawk & kowkele Napisano 22. julij, 2008 Vse najbolj?e obema Mazda?ema. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 22. julij, 2008 Pohvalite se,... Napisano 22. julij, 2008 Catya-a je ta ma?ek na stropu?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 22. julij, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 22. julij, 2008 ?ment.... Spi kaki ,da se pomiri?. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. julij, 2008 Mala uganka Napisano 20. julij, 2008 sam ne ?ist verjet tistega o 20 stopinjah . Se tega noben ni verjel. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. julij, 2008 Mala uganka Napisano 20. julij, 2008 Lepo zgleda. Ni mi pa jasno,kje je to. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. julij, 2008 Formula 1 Napisano 20. julij, 2008 Go Rde?i...go Ferrari....go Kimi........NE,ni se mi strgalo,morem malo,ker me skrbi ?e.....postaja namre? dolgo?asno. sta pa tako Massa kot Piquet izpadala loleka, ker ne znata zapirat notranjo linijo. Ma? prav,to ?e jaz kot nedirka? ne bi naredo. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. julij, 2008 Pohvalite se,... Napisano 20. julij, 2008 Lep stroj?ek si nabavo. Daj ?e kaj slik gor no. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 19. julij, 2008 Pohvalite se,... Napisano 19. julij, 2008 ?ak,to si ti nabavo,al kolega? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 19. julij, 2008 Grof Napisano 19. julij, 2008 Vse najbolj?e torej na?emu kolegu Grofu. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. julij, 2008 Aktualni dogodki! Napisano 18. julij, 2008 Nimam kaj druga za re?t.....katastrofa...... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. julij, 2008 Kon?no vinjete? Napisano 18. julij, 2008 He he Boss,to je zato,da ma nalepko stalno na o?eh. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 16. julij, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 16. julij, 2008 V vednost....DEKRA je neke vrste EU certifikat,podobno kot T?V in velja med drugim tudi za izpuhe. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 14. julij, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 14. julij, 2008 Mi smo neopredeljeni Pazi,da ne bo? med izbrisanimi. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 12. julij, 2008 Uklopkotova 3GTA Napisano 12. julij, 2008 Hallo gays...... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 12. julij, 2008 Uklopkotova 3GTA Napisano 12. julij, 2008 ja preve? sm bla na soncu Ne,preve? si bla pod vodo. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 11. julij, 2008 Kon?no vinjete? Napisano 11. julij, 2008 No,na spodnjo anketo sem naletel na internetni strani RTV Slovenije.Zgleda,da se ljudje sploh ne zavedajo,kaj bi pomenlo satelitsko cestninjenje. ANKETA: 10.07.08 13:46 Kak?en na?in pla?evanja cestnin je po va?em mnenju najprimernej?i? Vinjete-54% Satelitski sistem-31% Cestninske postaje-4% Sistem ABC-11% ?tevilo glasov: 807 Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 11. julij, 2008 Uklopkotova 3GTA Napisano 11. julij, 2008 ?eprav mi tole poimenovanje ni ravno no.....pa jaz predlagam Red devil. Al pa bi lahko bla Rde?ka al pa samo Geteajka. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 11. julij, 2008 Pohvalite se,... Napisano 11. julij, 2008 Od danes naprej je rde?i zmaj ali kakor kolu mu bo ?e ime Kaj zaj bo? ?e ti za?el s temi imeni...... Druga?e pa ?estitke. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 11. julij, 2008 Pojamrajte no malo, ... Napisano 11. julij, 2008 matr,..tale vro?ina pa sploh ni za torte,..ker se sprot vse topi,..sm delala "beybo" po naro?ilu...mi je torta za?vicala,..ne mor? verjet He he,a ni logi?no,da beybe v tej vro?ini ?vicate?? in ko se gor kuhna spremeni v savno, ma mami dol v nejve?ji vro?ini neverjetnih 22 stopinj, brez klime bemu.... Ja se lahko gre? dol v njeno kuhno delat torte. Bo gori manj za pospravljat. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 11. julij, 2008 Pohvalite se,... Napisano 11. julij, 2008 No Boj?,nekaj takega glede ukrepov sn mel tudi sam v mislih. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
He he....
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani