Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

U dec, zgleda pa "stra?no", ?estitke da si se podau u ta projekt, k prej je vozu (za moj okus) neki ful manjkal! :ne vem: :bravo:

En predlog kako bi jz naredu, pa sori, je ful nahitr u pejntu, gre za idejo, eno verzijo, pa ti nardim ?e eno, brez meglenk! :danzoman::hohoho:

No pa ?e 3 slikce, mogo?e bi ti blo kej od tega v?e?, tole rde?e u sredin naj bi ble laj?tice :ne vem:

v unem "?rnem" primeru pa bi meu meglneke u mre?cah skrite! :jupiii:

post-342-1196107246_thumb.jpg

post-342-1196108472_thumb.jpg

post-342-1196108495_thumb.jpg

post-342-1196108514_thumb.jpg

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

No dej pa pol jih gor po?, al u tole temo, al pa u predstavitev tvojga voza, k me res zanima kako zgleda, ?e je orng voz? :ne vem:

Jz pa zdele mau kvihtam, ?uli, teb tut neb ?kodval! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

Bul?itlandija, vendar pa ne smemo pozabit tudi na znameniti kitajski proizvod, odli?en napitek Li-mun, katerega u?inek je znanstveno dokazan, saj znatno ...

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Dal ste mi kr neki kvalitetnih nasvetov, zato vas vse skupi vabim v mazda?ki bar, da ?e k?no u ?ivo re?emo in kej popijemo! :danzoman::bravo:

Kdo bo kafe, kok kavic naro?im? :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dele lovim poslednjega komarja v Evropi, pa ga niti neb sicer loviu sam ga mam na sumu, da nima EURO3 motorja, tko da ne ustreza na?im predpisom, pa glede na to da ga ?ivga te?ko ujamem, se mu ?e unaprej opravi?ujem za ?alostni konec, skoraj?nji! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Dele me je pa doletela posebna ?ast, ?anjem plodove preteklega ne-dela, to pomen da i??em CDje, ko neko kompilacijo snemam, pa mam enih 200 CDjev, zdej pa vrag si ga vedi, kje so lih tisti ki jih i??em, v svojih ovitkih vsekakor ne! :ne vem: :hohoho:<_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Sm se pa tut odlo?u, da druge violine niti pr tej deklini ne mislm ?pilat, ker jo nism nikol do zdej, pa je bla loh oh in sploh ma?ka, teta, avion od ?enske. :P

Ple?em pa tut ponavad rad tako kokr si sam ?vi?gam, razn ?e mi muzka oz. ritm ful odgovarja, kdor je razumu kaj sm ?eleu povedat! :ouje::danzoman:

No ampak zare?enga kruha se vedno velik poje, jz mam sploh take izku?nje, tko da, ?ivi bili pa videli, ... :D

Na konc loh ?e uporabm (iz mojga najlup?iga filma) znameniti vzklik Mela iz Brejfharta: "Dej mej tejk avar lajfz, bad dejl nevr tejk avar friiiiiiiiidom! :vesel:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Prej u ?kofji Loki, oz. mal naprej prot Lubniku, mi je nek brezobziren ?ofer, totalno zasvinjau ubogega ?rnega vouka, pa je zdej vs ?alosten, me mika d ga grem kr po temi oprat! <_<:(:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Si?i - maestro konobar oz. ?ef kafane, ma? ?e kej benza za ?ankom, moj vouk je tut ?ejn, ?e ma? pa dost vi?ka pa loh ?e za spe?ega duha, da bo la?i prezimu! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

Nekak me mika, da ne polo?im vseh adutov iz rokava na mizo, sam pol je spet to neke vrste blef in ne bo vidla realne slike.

Mam pa ?e zmeri varianto, da nardim korak nazaj, tko v smislu da prepustim njej pobudo (kar mi sicer ni v navadi) pa pol vidm kako in kaj pa tut v nobenem primeru pol ne morem totalno tele izpast. :ne vem: :P

Je pa tut mogo?e ?e najbol da povem vse kako in kaj, brez olep?evanja, pa jasno ?immanj o?itanja, pa pogrevanja stare ?upce, k to ?e nikol ni koristl! :hohoho:

Pomoje bojo to u tork neke vrste pogajanja, da vidmo kaj kdo ponuja in a drugmu to ?tima! :danzoman::D

Eh trenutno sm kr totalno zmeden, zdele kmav enkat bova spet eno maratonsko debato udarla po mobi?uku, pa me ?e od prej od sevanja uho boli :P , pol pa naj ?imprej pride ta tork, ?e nav spet kej umes pr?lo, pol pa bo kar bo :ne vem:

Povedu sm vam svojo zgodbo, zato k vam zaupam, vem d mate kar neki izku?enj, sploh vsi skupaj, tisti ki pa se jim zdi vse skupi bolj sme?no, pa jim povem, da sem pa? take sorte, da ne morm neki dr?at v seb, ko me mori, mazda forum ima pr men posebno mesto, tko je tole tudi ratal! B)

Sicer pa tut ?e gre zadeva ?ist obratno, kokr bi si jz ?eleu, mi nav panike, v?asih se je pa? treba sprijaznit z dano situacijo, stisnit zobe, verjet vase in it dalje, tokrat zares! :vesel::cheers:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Dej pol ?e men en doma? ?nop?ek iz dinje - lubenice d vidm ?e je to res tok dobr k pravjo! :blink:

Dons nam ve? vozu, tko da dej raj? dva da nav enmu dougcajt u ?elodcu! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.