Lojz nas tolk vabi, da se res mormo organizirat in enkrat v popolnem divja?kem tropu prinoret na njegov "ran?". Po moje bo ?tefko in Pikija takoj kap sunla - tko le daj ju pripravi, da ne bo kake nesre?e pa da bomno pol na vrat na nos iskal prvo pomo? na urgenci.
pripravi na ?ok,ker bi to bil verjetno edini ve?ji solidarni obisk pri legendi
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Eh, jaz ne dam veliko na modo, sem ?e stara ?ola. Tud moj ata je bil ?e stare sorte, ker me je on kar doma napravil. Tisti ta moderni so pa menda iz opice nastal. Jaz se ne zastopim na tako visoko modo.
ti da? veliko na MUDA in ne na MODO naprej pa ne bom komentiral
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Najla?i je ?infat, ?e posebi ko ne ve? kaka je bla situacija (bil sem pa metrov stran in pra?anje ?e bi jo uspel MacGyver prestre?t s svojimi refleksi, ?enska je bla bli?je, ampak ona itak nikol ni ni? kriva, itd.)
Boss - na?alost je ?e premala, da bi padala na ?evljarsko korupcijo!
hahaha smo surlasti prec! Ni? ne ?infam samo komentiral sem,?e dobro da ni kaj huj?ega-npr. sam sem kot froc padel na likalnik in si prebil glavo in falil u?ko za kak cm
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani