Ni "premium" plastik-fantastik, to se strinjam. Ni na teh podstavkih nič plastike! Vse je kovinsko! Za eno zastarelo Mazdo 6 in 3 bodo OK. Po mojem, jih bodo preživeli.
Lidlovo orodje je včasih tudi zelo nevarno. Nikoli več nič osd tam.
Samo enkrat sem kupil ekscentrični brusilni stroj njihove znamke parkside. Med delom je odletel vijak iz ekscentra in prebil kovinsko ohišje brusilnika. In naredil na tisti strani veliko luknjo v zidu. 😬
Če bi se to zgodilo na moji strani...
pred 8 minutami je Janez007 napisal:
Do sedaj sem imel oprto samo na dvigalki. Ta stojala mislim uporabiti dodatno.
Me zanima @FuManchu, v kakšni situaciji so se tebi zvila?
Jaz imam za podložiti avto lesene hrastove čoke. Stara dobra šola. 🤗
Sej, zato pa vsi vzel ročni menjalnik, če bi se vsakodnevno vozil v LJ, pa pol cijazil v gužvi pa 1.,2. prestava, pa spet prva, druga itd... bi hitro razmislil o AT, kjer lagano gas + premza 😊👍
Ne bi, se vozim tudi po Italiji prva, druga pa ne pogrešam robotskega menjalnika. Sem že enkrat napisal, da jaz vozim avto in ne on mene. 😉
Pri tem mislim na to, da menjam, kadar se mi zahoče in ne, kadar se sprdne avtu.
Verjetno ni, vseeno pa skrbi za strokovno disciplino tudi tu na forumu. 😁
Da pa moraš spremenit tablico, ker ti huliganski domačini delajo škodo je pa višek primitivizma - a to je res bilo? A so res Pirančani taki?
Men so vedno govorili, da Štajerci ne prenašajo Ljubljančanov pa sem vseeno dve leti brez težav imel vsak vikend tudi prek noči parkiran avto na parkirišču pred blokom in to z LJ tablicami gor. Pa se nikoli ni nič zgodilo, tako da
To se je dogajalo, ko sem hodil na pomorsko šolo v Piranu v začetku osemdesetih. Takrat je bilo nekaj huliganov, ki so delali take neumnosti.
pred 2 minutama je FuManchu napisal:
Mat je z Kopra in foter z Krasa. Pa še spomin na morček sem imel
Ampak KP tablic je v zadnjih letih v LJ verjetno največ od vseh ne ljubljanskih tablic. Tako, da me ta odgovor preseneča. Mogoče pa ostali tvoji sokrajani ne razmišljajo tako? Seveda je pa možno, da ste Primorci največji švercerji avtov in ste vse svoje avte s KP tablicami preprodali v Lj?
Veliko kolegov Ljubljančanov ima Kp tablico. Jim je bolj kulsko, pravijo. 😉
Včasih, pred mnogo leti je bilo kar rizično parkirati v Piranu z Lj tablicami. Je bil takoj avto malo nižji, ko se je lastnik vrbil (kaka luknja ali dve v gumah). Zaro tudi Kp tablice pri avtohtonih Ljubljančanih.😉
pred 22 minutami je Boss napisal:
Pri mili volji pa ker Dolenjc si naroči KP tablice? Mislim, kot bi šlo za disociativno motnjo identitete, če uporabim medicinski izraz ( @Janez007 ne me linčat, ker nisem dohtar in kljub temu si drznem uporabljati njihove izraze ) - zdaj samo še reč, da si večino časa v Lj in da ti je najljubša ribja hrana Štajerski Brancin oziroma nekoč bolj znan kot Ihanski Brancin. 😊
ah, mi sam za vikend pa še to nekaj mesecev na leto, vi ste pa vsak dan v tednu čez celo leto v Lj. Mejduš pa a v KP ni tako lepo kot pravte al greste le redno kontrolirat, če je LJ res še vedno najlepše mesto kot pravi Janko z Viča. 😜
V "nartalepše mesto na svetu, nje," grem nerad. Le, ko je res nujno. 😉In to je štirikrat na leto, mogoče. 😊
Tako je. Ko se avto že vstavi od 100 do nič in stoji v koloni, tovornjak pri 80/uro še vedno lomasti te stoječe avtomobile pred seboj. Zato pa naredijo kamionisti toliko nesreč, ker mislijo, da vozijo osebne avtomobile.
Kot da soferji kamionov tega ne pocnejo… se veliko vec Pripravljajo si zajtrk, resujejo krizanke, berejo casopis, celo nohte na nogah si menda strizejo
Itak. Zato pa vsake toliko kamionisti prebijejo zaščitne ograje na avtocestah, pa naredijo masaker, ko se brez zaviranja zaketijo v stoječo kolono, vijuga jo po cesti... in podobno, ki je posledica, da delajo vse kaj drugega, kot vozijo. 😉
Alex - samo potrdil si, da gre za pohlep in izkoriščanje situacije.
Se pravi, da bi ti prodal svojo za pol cene glede na to, da si socialno osveščen.😉 Ali še bolje, bi bilo fajn, da ga kar podariš kaki družini s petimi otroci. 😉
To ni noben pohlep, ampak čisto navadno trgovanje, ki je odvisno od povpraševanja. A ti ne bi bil vesel, če bi prodal tvojo staro 6-ko za ceno nove po tolikih letih? 😊
Pride mulc pred pol ure ves pretresen domov in pove, da ga je na prehodu sredi našega kraja skoraj zbil avto. Na njegovi levi ustavi kombi, mulc je že na sredini prehoda nakar na polno z desne pridivja avto, brez zaviranja. Mulc v zadnjem trenutku odskoči nazaj.
Težko me bo kdo prepričal, da je hitra vožnja bolj varna od počasne. Pri 60 km/h ima avto 4 x toliko energije kot pri 30 km/h, časa za ukrepanje je pol manj, itd, itd, ...
Sedaj si ti malo zavil s teme. Govorili smo hitrosti 130/140 po avtocesti. Za sivko izgleda je že to preveč. 😊😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne bo. Nima dobrega motorja. Ducatiji so pač premočni..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani