Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano

Ja najbolj?a re?itev je pretvornik iz 12-230V. Enostavno ga da? pod sede? in skrije? ve?ina kablovja. Tudi jaz uporabljam ?e ve? kot 13 let v slu?benem avtu...

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jeee, zdaj lahko uveljavljam 5 dni o?etovskega pla?anega dopusta za nazaj  :jupiii: Bravo dr?ava!

Je treba pohiteti dokler ne spremenijo zakonodajo.

Od 1.1.2016 do danes so ?e 2 x spremenili pogoje za koristiti o?etovski dopust. Barabe nesposobne.

Glavnem ?e vedno pridem noter  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej bo? ti na koncu kriv, ker ji nisi povedal, da rabi? avto... tko, da kr prprav se. :harhar:

Ja itak sem bil jaz kriv. Izgovor je bil: ni vode za pucat ?ipe v korsici  :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma sem jezen.

Na vse zgodi me je ?ena na sladko zaje**** :ne vem:

Vzamem namenski dopust, da cx5 zapeljem planinarit in u?ivat szi 4x4 pogonom, se oble?em, odpravim, i??em klju? od ciksa5 (ga ne najdem....), grem v gara?o in vidim, da avta ni! Fak :blink: ! Kli?em ?eno in mi pravi, ja dragi sem ?la z cx-5 v slu?bo :jezicek:

Na pa je ?lo 4x4 planinarjenje v maloro :vskalo:

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sva?ta!

Danes dobim klic iz Radia 1 ?e?, da jutri ob 11. uri merijo temp. zraka pri vhodu Ka?ne jame. Malo se pomeniva, kak?na je jama... in ?ez 5 min se ?e sli?im po radiju :jezicek:  ?e bi vedel, bi se kaj bolj pripravil... :ninja: Ajde mazda?i akcija in napovejte pravo temperaturo :harhar:  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.