Ene ne spametuje prav ni?. Zdaj sem se peljal mimo Razdrtega po AC in spet megla. Vidljivost cca 50m. Vozil sem od 60-80km/h in prehiteli so me kombiji tablic RO in KR ter dva avta LJ. Folk vozi prav na slepo...
Ja najbolj?a re?itev je pretvornik iz 12-230V. Enostavno ga da? pod sede? in skrije? ve?ina kablovja. Tudi jaz uporabljam ?e ve? kot 13 let v slu?benem avtu...
Na vse zgodi me je ?ena na sladko zaje**** :ne vem:
Vzamem namenski dopust, da cx5 zapeljem planinarit in u?ivat szi 4x4 pogonom, se oble?em, odpravim, i??em klju? od ciksa5 (ga ne najdem....), grem v gara?o in vidim, da avta ni! Fak ! Kli?em ?eno in mi pravi, ja dragi sem ?la z cx-5 v slu?bo
Danes dobim klic iz Radia 1 ?e?, da jutri ob 11. uri merijo temp. zraka pri vhodu Ka?ne jame. Malo se pomeniva, kak?na je jama... in ?ez 5 min se ?e sli?im po radiju ?e bi vedel, bi se kaj bolj pripravil... Ajde mazda?i akcija in napovejte pravo temperaturo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Groza, videl dim...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani