Skoči na vsebino
VETERANI SLO-91 💂
Napisano
pred 11 urami je Alex napisal:

Itak. Sem bil v  vojski v protioklopni četi poveljnik voda  (mlajši vodnik) in so takrat, ko je agresorska jugo armija napadla Slovenijo, rabili prave, hrabre borce  za prestrezanje tankov, ki so krenili iz Puljske kasarne. Na njihovo srečo so se kmalu obrnili nazaj, če ne bi naleteli na na naše bestrzajne topove in daljinsko vodene iztrelke. 

Tako da ja, kjer je akcija tam sem tudi sam. 😉

In to s kitaro in ojačevalcem...😇

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

VETERANI SLO-91 💂
Napisano

O veteranih za SLO bi lahko napisal roman. Koliko je bil star sin od Krkoviča v tistem obdobju, pa je veteran? Vem za ljudi, ki so v času obdobja, ki je bil potreben za pridobitev tega statusa, bili 1000 km iz SLO, pa se sedaj bahajo s tem statusom. Eni smo pa res počeli določene stvari, smo se pa pod nosom obrisali za ugodnosti. Že v startu je bila SLO leglo za prevarante... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)

Kar se tiče dodatkov...

So bili tudi trgovci izpostavljeni... Pa recimo samo 10% toliko, kot oseba, ki je bila najmanj v zdravstvu, pa so dobili NIČ. 

Pa še kdo mogoče...

Popravljeno od Shrek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tudi parkingi so problem...tam je 10 na uro omejitev...kdo se drži tega? 

pred 19 minutami je FuManchu napisal:

Se popolnoma strinjam. Ampak jim je več do denarja verjemi. 

Kaj lahko umiri takega? Denar... Samo denar. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Spet obiranje naroda na suho za moje pojme...:rolleyes:

WWW.ZURNAL24.SI

Novost na slovenskih avtocestah prinaša tudi izjemno veliko tveganje za izgubo vozniškega dovoljenja.

Lej...imaš male otroke, ki se sprehajajo okoli...pa norca v BMW, ki misli, da je na dirkah... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za Alexa
Napisano

No, če se delaš norce iz mene in moje prikolice pa kaj vozim na dopust na morje...

Lahko imaš ZLATO kartico, milijone na računu, ampak še vedno si slab človek, ker se delaš norce iz navadnih ljudi, ki zaradi BOLEZNI ne morejo kupiti hrane in pijače povsod, kamor gredo. Tudi v Dolomitih ne. ZADNJIČ ti pišem, da se NE delaj norca iz mene in moje prikolice ti je to JASNO? Ne privoščim nikomur kaj takega, ti pa SI škodoželjen. Ne prcaj in podjebavaj človeka, ki ga ne poznaš. 

Nisem ti dolžan razlagati podrobnosti bolezni. Verjemi pa, da ni lahlo. EDINI si na tem forumu, ki si SLAB človek. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.