Kolega mi je reku da je v planu spremeba zakona o temnenju stekel, in sicer ho?jo dose?t da se sprednja stekla nebi ve? temnila, zadnje pa ne bi ve? pustil do 55%. Jst mam v planu dt 10% okol in okol, sam zadi zgleda grdo k svina. Kk?na informacija ve??
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Ja neki v tem stilu bo tole z Lekom, sj bi blo za zdr?at, sam k mi usake par dni kri te?e iz nosa ker mamo sam 10% vlago, pa po tanovem se mi ko?a lup na vekah, tko da ni lih ?iht za 40 let
Bom probu pa? ?imve? avta odpla?at, pa ?imbl ga porihtat, da bo pol ?im mn stro?kov
Kaj pa tvoj ?iht, si ?e kj najdu?
POZOR!
Za spida ne vem, jst mam pogodbo do 21.12, pol mam u planu mal dopusta, pol pa dalje ?iht iskat. Sj sm se z Popijem ?e neki menu, tko da zna bit aktualno
POZOR!
Jah Borut, kaj naj re?em, mogo?e si pa mal preve? pr?akvou od doti?ne gospodi?ne, pa te je mal u bed vrgla, sam te bomo hitr u "guud" vrgl k bomo ?li na 2,3 ?irafe, tudi ve?, pa bojo zadeve prec bolj?e (?e sam zarad tega ker se nau? kj preve? spominju tistga dne)
POZOR!
Sm se lih zan? u slu?bi pogovarju s sodelavcem da je en njegov kolega kon?no napumpu svojo ?ensko ker pa? ho?ta met otroka, sam je zdj problem v tem, ker ne ve, al je nose?a al ni
Off topic: Kaj pol priporo?ate za kontakte
POZOR!
Moj nasvet je da se zadeve z biv?imi ne obnesejo oz. je treba velik truda vlo?it da zadeva laufa. ?e lahko oba normalno prebolita prej?nje te?ave pol ok, drga? se pa sam na novo use za?ne: Kaj pa k si ti to, pa si ti uno, sam seveda ni usega dec kriv, pol se pa za?ne veselica. Vrjamem da se na za?etku zdi use fino fajn, sam vrjam da se hudi? skriva v detajlih. Prej ko slej pride? do spoznanja zakaj sta v resnici kon?ala, sam na za?etku tega ob?utka pa? ni ker ma? filing da bo use ok. Torej, najbl da si s teto pa? intenzivno par dni dru?i?, obvezno jo povpra?i za k?no "bole?o" stvar k sta jo dala skp ?ez da vid? kak?en ma zdj pogled na stvari, od tuki naprej pa pol ?e lahko vid? a bo zadeva normalna al ne.
Dr. Phill
POZOR!
Zanima me ?e kdo ve a se da kje kupit kak?en sprej za kontakte, namre? na avtoradiu mi crkuje osvetlitev (vrjetn slab stik) in moram usake tolko cajt premaknt plo??ico da se mi osvetlitev nazaj pr?ge. A se da kje kupit sprej za kontakte da mal posprejam, mogo?e bo kaj bolje. Pucu sem jih ?e do nezavesti pa n? ne pomaga. Gre se pa za pioneer deh 5800.
Kk?n nasvet?
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako to da pivak ni ve? aktualn, a bo? tud ti nehu pit?
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani