No, po novem sm pa ?e stric in s tem se je kon?alo leto?nje ?irjenje familije. Tim je dobil bratranca Marka, narazen pa sta to?no 10 tednov, kar pomen da jima ne uide skupinsko razgrajanje
stari to je tudi res bo treba narediti generalni ?trajk... samo pri nas ne vem koko bo to ?lo....TAKO NE GRE VE? NAPREJ.Kaj tega oni gor ne vidijo ali no?ejo lp ale?
Ne nova vlada, trenutna izvoljena MORA ZRIHTAT KAR SO OBLUBl IN KAR SO ?E ZAF...L, pa pla?e za pol dol, pi?... jim mat..., kaj se bodo zdej pregrupiral pa nam naprej dnar jemal, pa se jeb..l med sabo za na? dnar .................!
Velja za leve.desna,spodne,zgorne,sredne, levo sredinske(wtf ?e to je), desno sredinske, v glavnem VSE !
Mojster to si dobro napisal.Meni gre to tudi na kur...kar se dogaja tam GOR . Naj ga nehajo srat...in zajeb..delovne ljudi .?e kaj naj vzamejo pol pa niti za v trgovino ne bo.zdaj pa je tudi meni prekipelo lp ale?
Glede na to, da mojster ?e nima svoje www strani, sem bil dovolj pogumen in odprl novo temo na forumu, ker se velikokrat pojavlja vpra?anje, kje pa je ta Pelko, a pa je dober, a ga je te?ko najti, a ima kdo njegovo telefonsko, itd.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sre?ne?- super... lp ale?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani