Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Se moram pohvalit.

Danes dobil izvide, za revmo, jetra, ??itnico in VSE NEGATIVNO!

Kri bolj?a ne more biti, VSE v toleranci. :danzoman:

Samo VNETJE sinusov na fertik, da mi kr gnoj te?e iz nosa, ni fajn, vseen vsaj vem kaj mi je.

stari to z izvidi pa je ok..super. :prstgor: sam to vnetje sinusov..pomaga morski zrak in morska voda... :D bo treba kaj na obalo malo pogledat ;)  lp ale?  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Potrjujem!

le pa lepo toplo ampak malo umazano oz. mutno in trava plava. 

Pa?e pa se ohladiti to pa ni kaj. :ouje:

stari odvisno na katerim  delu obale si bil  :danzoman: najbolj?e se je namakat zjutraj..je morje ?isto  :) lp ale?  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ali pa ?e je tik pred prepadom, naj ne naredi VELIKEGA koraka naprej.  :hohoho:

Danes je ?e popolnoma drug nivo morale in to je to!  :cheers:

zmaj tako je to prvih 100 let je malo te?je pol pa gree  :) lp ale?  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No, po novem sm pa ?e stric in s tem se je kon?alo leto?nje ?irjenje familije. Tim je dobil bratranca Marka, narazen pa sta to?no 10 tednov, kar pomen da jima ne uide skupinsko razgrajanje  :aaaaa:

Stric ?estitke  :pepsi: lp ale?  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Alenka Bratu?ek v svojem programu obljublja 60.000 novih delovnih mest, ampak mi ni jasno odkod ji tak?na ?tevilka in osnova zanjo?  :huh:

tudi mene to precej zanima kako bo to izpeljala  :party0035:.mislim da rabimo mo?en gospodarski ZAGON gospodarstva in itd...?e ne bomo kur... :punk: lp ale?  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

stari to je tudi res :bravo: bo treba narediti generalni ?trajk... :danzoman:  samo pri nas ne vem koko bo to ?lo....TAKO NE GRE VE? NAPREJ.Kaj tega oni gor ne vidijo ali no?ejo lp ale? :pepsi:  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne nova vlada, trenutna izvoljena MORA ZRIHTAT KAR SO OBLUBl IN KAR SO ?E ZAF...L, pa pla?e za pol dol, pi?... jim mat..., kaj se bodo zdej pregrupiral pa nam naprej dnar jemal, pa se jeb..l med sabo za na? dnar .................!

Velja za leve.desna,spodne,zgorne,sredne, levo sredinske(wtf ?e to je), desno sredinske, v glavnem VSE !

Mojster to si dobro napisal.Meni gre to tudi na kur...kar se dogaja tam GOR . Naj ga nehajo srat...in zajeb..delovne ljudi .?e kaj  naj vzamejo pol pa niti za v trgovino ne bo.zdaj pa je tudi meni prekipelo :angry2: lp ale?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Glede na to, da mojster ?e nima svoje www strani, sem bil dovolj pogumen in odprl novo temo na forumu, ker se velikokrat pojavlja vpra?anje, kje pa je ta Pelko, a pa je dober, a ga je te?ko najti, a ima kdo njegovo telefonsko, itd. :D

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=11906

P.S. - Upam, da vam je besedilo v?e?, ker napisano je iskreno in brez pretiravanja ter olep?evanja. :punk:

Zmaj meni se zdi dobro napisano :prstgor: super :D lp ale? B):cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.