Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

No moja zgodba s prasko se je zaklju?ila. Lastnici smo kar dali 120?. Samo popravilo bo pa cca. 200?. Se je izkazalo, da je ?e od prej imela ?na?et? odbija?. ?e pa bi preko zavarovalnice pa bi mi nekje 270? ve? pla?ali v roku 3let. Mi je ?al, da sem sploh listek ji pustila, ker res ni dosti ?kode...in gospa najprej niti ni vidla ne listka za brisalcem in ne praske:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ona gre itak na tvojo zavarovalnico prijaviti. Ti pa ce zelis dati na parking moras pocakati recmo do spomladi, ker sedaj bo zabeleezeno da si usekala in ne bo slo skozi.

Kolega licar ti pa spomladi zrihta to na parking, nic se ne placa. Pa tudi pametno je pocakati zimo, ker se bo se kaj naslo

Tako da v bistvu nic ne rabis, ker panda prijavlja skodo. spomlad ti pa pomagam lahko da svojo pokrpas

Ja bomo res po?akali na pomlad.

Ful kasko,nic ne odbije. nc,zgleda da se ta tedn mal zaletavamo :D

Uf tole pa ne izgleda lepo. Jaz sem danes malo bolje videla podnevi in imam malo praske ?e na drugi strani blatnika...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja res je. Me je pa takoj gospa vpra?ala, ?e je bil mo? kaj jezen :) . Kako pa sedaj to najbolje re?it? Pa? uveljavit kasko al se kej ?e z gospo kej pametnega zmenit?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No pa ji me ratal krstit avto:( In seveda ob drugi avto na parkiri??u (avto sicer niti ni bil v boksu). In ravno v ?asu pisanja tega posta sem dobila klic (sem pustila listek). Je neka prijazna penzionistka in se dobiva v nedeljo. Sre?a v nesre?i.

post-8021-0-99041600-1416513109_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

No danes pa sem se izkazala za pravo blondinko. Svojo 6 zamenjala z drugo 6 :) Itak zunaj je padal de?, ?ibam do avta in se ne odpre. Sem ?e mislila, da sem klju? izgubila. Ko ga za?nem iskat po torbici vidim, da imajo tablice okvirje in da ni nalepke na ?ipi:) Naslednja 6 pa se je odprla.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa sem spet pe?. Mi je kar ?al, da smo prodali Hondo.

Danes je moja Mazda za?ela ?kripat in je ?kripala vedno mo?neje, dokler nisem ugasnila in poklicala mo?a, da je pri?el ponjo... Jutri gre na servis v Novo Gorico in upam, da bo hitro nazaj.

Upam, da bo hitro nazaj in da ne bo denarnica preve? tenka:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

No pri nas doma so tudi od zmeraj ?ivali. Trenutno nimamo v moji dru?ini nobene...?akamo, da mali malo odraste potem pa pride k hi?i King Charles spaniel. No, ?e bi res ?iveli v hi?i bi najbr? pri?la kak?na ve?ja mrcina. Trenutno pa imamo pri starih star?ih kavka?kega ov?arja, samojeda in dve ma?ki - pestro:) Pri drugi star?i pa ma?ko. No tukaj pa ?e slikce:

post-8021-0-54772300-1414177692_thumb.jpg

post-8021-0-47986400-1414177729_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

... in ima pomoznosti se prizgano zadnjo meglenko  :ninja:  :angry2: ...

To na sre?o ne:) Imamo pa enega, ki se po mestu konstantno vozi z meglenkami - pa? car:).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Baje imam drugi teden zagovor diplome. Babi in ata naj bi ?la pa na morje ta vikend, mo? pa mi je zbolel. Super...bom imela veliko ?asa za priprave:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovni?ni koti?ek
Napisano

Slovni?ni obvlada?i, imam eno vpra?anje za vas, ker ravno po?iljam nek dopis.

Kako se pravilno napi?e cesta mar?ala tita (na Jesenicah sicer).

Nameravam vse 3 besede napisati z veliko za?etnico, ali je mogo?e mar?al z malo?  :ne vem:

Ja res je Cesta mar?ala Tita :)

Pa ?e eno vpra?anje za mamico. Nam je prof. na faksu (pedago?ka) striktno zabi?ala, da se uporablja beseda eden od star?ev in ne star?. Kako je s tem sedaj, ker jezik je ?iva stvar, ki se spreminja ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovni?ni koti?ek
Napisano

Nelogi?na je meni po ve?ini gorenjska fora....sneg gre, de? gre??? WTF..kam gre?na wc? hehehe, ?e pada iz neba?

Aja druga?e pa nasplo?no gorenjci najbolj pravilno nagla?ujemo. Sem ?tudirala na Obali in sem na predavanjih pri sloven??ini vedno jaz morala brati, ker primorkam pa? nikakor ni ?lo:) Aja pa se opravi?ujem, ker tudi moja slovnica ni nevem kaj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovni?ni koti?ek
Napisano

Meni je pa bolj nenaveden pojav, ko ponekod ?enske govorijo kot da so mo?ki in se to sli?i: Sem uprav, sem dr?ov, sem skopov, sem se postrigu, itd.  :hohoho:

Ja poznam take. Nekaj takih primerkov je na Gorenjskem:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

DARS na vpra?anje, zakaj prihaja do zastojev ob delu na uncu

Spomnili so tudi, da je promet na odseku med Uncem in Postojno tudi zelo gost - dnevno v obe smeri ta odsek prevozi skoraj 42.000 vozil, od tega skoraj 6.500 te?kih tovornih vozil. Krivdo za zastoje pripisujejo tudi nepravilni uporabi avtoceste - pa tudi voznikom tovornjakov, ?e? da prehitevajo druga vozila in se za njimi nabirajo kolone vozil.

Razlogi zakaj ne delati pono?i so tudi diplomatski....ve? na 24kur

Sem delala na Darsu (cestnina). Samo en dan si tam in se pra?a? od kje ljudjem (profi ?oferjem) izpiti :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.