Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Morm prou povedat, da sem mela dons ustno maturo iz ANG in da sem na?i prfoxi vse lepo razlo?ila glede formule, zakaj so arde?i najbolj?i in zakaj je Schumi car vseh carjev :D Na konc je bla precej zadovoljna z mano, ?eprou sploh ne glede formule, ker to onesne?uje okolje :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e se prav spomnim, je za ?enske ustni izpit nalaj?ja stvar, saj so tako kot majhni otroci kar jim da? takoj nesejo v usta. :D

Skor res... Jest sem jim vse bonbon?ke pojedla, ki so mi jih ponudili pred in po zagovoru :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gokart racing
Napisano

Jaaaaaaaaa jest tut na gokarte :ouje:

Sem takoj za. Vsaki? ko grem mim Rollbara si re?em "ja, naslednji? pa res grem :P"

Nazadnje sem bla lani en dan pred glavno vo?njo... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kam na dopust?
Napisano

@Marko mx3: Tazga arde?ga, ko mazda ferrari gumenjaka :D pa 30 konji?kov gor pa gasaaaa :) Zodiak drga?.

@Poky: Wa, super super. Slanica je lepa. Mah cel Murter je lep :D

P.S.: Ne dela mi mo?nost citiraj :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kam na dopust?
Napisano

Kam hodi? to na Murter,ker jaz sn bil tam ?e ziher 10x,pa ga kr dobro poznam. ;)

Jest sem bla narejena tam :D

Druga? pa hodmo v Jezera, privat, ker mamo lahko ?oln 50m od apartmaja.

Smo bli pa tut ?e ene parkrat v kampu Lovi?ća. Men je tooook lepo tam :rolleyes:

Kje si pa ti?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kam na dopust?
Napisano

1. Murter :wub:

Super lepo, dokaj mir, tau?nt oto?kov okoli, Kornati na dosegu, ugodno. Pa ?e blizu ?ibenika je :) In pa cca. 4h iz LJ.

Sem grem sept. za 14 dni in mogo?e ?e julija.

2. Primo?ten

Naaaajlep?i kraj pred Splitom. Res je lepo :) Ostalih info ?al nimam. Priporo?am.

Poleg Murterja grem pa ?e na Pag (beach party ne?to), v Savudrijo delat in najverjetnje v Gr?ijo (Krf ali Ios) tut mal delat :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sem pa ?e takoj, samo da so rekli, da bojo penali, vedla, da bo "lepi" Ronaldo falil 11-metrovko :D

O kok vejic v enem stavku :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.