Zadaj alivio, spredaj altus... Prestavne ročke acera. To je slabo. Za kakšnega otroka ali žensko z 60kg ok... Jaz tudi za občasno vožnjo nebi gledal pod alivio opremo.
Opreme si pri shimanu sledijo od slabšega k boljšemu : tourney,acera,altus,alivio,deore, deore slx, deore xt, deore xtr...
Deore pa slovi kot Best price/performance.
Če si pripravljen dati 200eur več dobiš 2ranga boljsi mtb.
Če si fan in razumeš ta šport, ni danes nič manj gledljiva. Zihr si pa vseh 5 dirk letos pogledu, da si podal ta mnenje?
Se strinjam. Letošnja sezona je napeta in imam občutek da bo še bolj, ampak.... Ni to več to... Dirkači so čedalje bolj očitne marionete v službi avtomobilističnih gigantov.
Je pa napeto letos. Komaj čakam da 1x poči med Maxom in Lewisom. Ko se bosta ta2 egota šla igrice...
Žal mi je pa za Alonsa... Da si ne bo zjebal imidz enega najboljsih voznikov.
Gledal,res je grozno,da se tako malo naredi za preprečitev takih stvari. Ti bi bil pravi mojster za to....🤔😉👍
Ma nevem če se naredi tako malo za preprečitev tega.
Jaz sicer še zmeraj trdim, da ljudje prevečkrat pogledamo/jo stran in si mečemo pesek v oči in v družbi raje zamahnemo z roko in rečemo "dajmo se raje pogovarjati o čem lepem" ter se delamo da to ne obstaja.
Je pa dejstvo, da se delajo stvari za preprečevanje tega, tako v šolah, kot z raznimi zaupnimi telefoni. Žal pa premalokrat tečejo take debate doma (se je lažje pogovarjati o neumnostih). Ampak.... Prelisičiti oziroma prehiteti internet... Se ga ne da.
Ujete v medmrežju je filmski eksperiment Barbore Chalupove in Víta Klusáka, soavtorjev...
Gledal kdo tole včeraj? Ok, saj vem(o) da se tole dogaja tudi pri nas, ampak jebemu da človeka prime da bi šel do teh majstrov in mu lastnoročno odrezal tiča (če ga sploh ima).
Iskreno... Tudi sam ne vidim neke povezave med stopnjo izobrazbe in naklonjenostjo cepljenju.
Jaz imam zgolj srednjo strokovno šolo in sem velik zagovornik cepiv, starša oba z univerzitetno izobrazbo in ravno tako že oba cepljena.... Punca s 3letnim faxom noče niti slišati o cepivu.
Vsakemu svoje. Itak s(m)o čist preveliko zgodbico naredili iz vsega tega (ne govorim za forum, ampak na splošno). Mene ne motijo ljudje ki niso cepljeni, niti me ne motijo tisti ki so cepljeni.
Se zavedam da me bolj ogrožajo pijanci za volanom in ekstremisti, ki se že leto in pol ne znajo ukvarjati s čem drugim kot s korono in povsod vidijo zaroto ter jim zdaj počasi že kar konkretno dogaja v glavi.
Jutro Nejc, tudi jaz eno službeno zvrno... 👍Poznam cesto iz smeri Lovrana do Vojaka, sem že enkrat nekaj objavil! Peš pa malo širšo okolico Učke z okoliškimi vasmi....Ne Velebit pa ne poznam glede rekreacije, samo malo turistično. Krasni razgledi če je vreme pravo, uživaj!
No, jaz sem bil par let nazaj na Zavižanu.... Noro... Le malo pod 1700mnv... Komplet Kvarner na dlani... Štart iz Senja... Priporočam.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zadaj alivio, spredaj altus... Prestavne ročke acera. To je slabo. Za kakšnega otroka ali žensko z 60kg ok... Jaz tudi za občasno vožnjo nebi gledal pod alivio opremo.
Opreme si pri shimanu sledijo od slabšega k boljšemu : tourney,acera,altus,alivio,deore, deore slx, deore xt, deore xtr...
Deore pa slovi kot Best price/performance.
Če si pripravljen dati 200eur več dobiš 2ranga boljsi mtb.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani