Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Hamiltonu so danes laufal prosti treningi, upam da bo tako tudi ju3 in nedelo, da se z zmago poslovi od Meka. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

@Lojz - tok sem si za?elu tvojo famozno makino in tebe videt, da verjetno dans pribremzam na Dolenjsko - Cvi?eklandijo (14.15 bom ?e tam, da vaju slu?ajno ne zgre?im), pa kasneje pol fotke pripopam tle na forumu - tebe in tvojga stroja namre?, pa da vidmo ta udarni duet. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

huh placa je blo ?e u Daihatsuju dost za take pizdarije :harhar:

Ti k si anoreksi?ni obe?alnik, hehe. :jezicek:

Postan bajs, pol pejd pa flikat v Miato ?e si gospodin. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Na prtla?nik hopacupa style :ouje:

Alpa prednjo havbo dokler je ?e gorka (havba), pa Lopatar ima ?e to prednost da jo noge razkre?i, hehe. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e si na svojo zmazdo nataknu TIGAR gumo, je to ?ist isto, kot bi na tvojo zmazdo gor nataknu ola gumo.

Ko je mela babica ?e Yuhco 45, je imela gor to znamko in se je dr?al ceste ko sto hudi?ev (dobesedno kot pes je?a), je pa res da je bila previden ?ofer, no v bistvu kakor na? Lojz-I. :D

Torej misli? da za divjake ali pa vsaj dinamike se ta vrhunska pnevmatika ne bi dobro obnesla? sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz, me zanima za katere pnevmatike (gume po doma?e) si ti vzel tele podatke o zaustavljanju?

Jaz sem ravno v?eraj nabavil ?isto nove (ta nov model) TIGAR gum, made in Yuga, pa pol sode? po njihovi kvaliteti, garant lahko malo bolj po?enem staro Zmaydo, ne bom po omejitvah furu s tako kvaliteto menda? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Kaj je zdaj? A je volitev konec? Boss, kako kaj ka?e Turku? Ma? kej informacij? Bo majster zmagal? Bodo strici iz ozadja zrihtal zadevo al kako? Bo Jankovi? aktiviral v trenirke oble?ene volilce?

Dej Boss, povej kako stvari stojijo momentalno!

Haha, kaj sem se nasmeju - aktiviral v trenirke oble?ene volilce. :cheers::hohoho:

Zmagal bo PAHOR, ?e ne bom pa zelo -_-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Meni tudi ni v?e? kako je g. Hi?an nastopil proti Pahorju, hkrati pa verjamem, da mu podpora volilcev iz dneva v dan nara??a, tako da bo imel na koncu ?e ve? kot 60% glasov ?ez 2 tedna, juhu. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.