Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Par se odlo?i, da bo zaradi otrok uporabljal namesto besede seks besedo pisalni stroj. 
V ponedeljek ob kosilu vpra?a mo?: 
- "Draga, a bom lahko danes zve?er nekaj natipkal?" 
- "?al ne bo ?lo, ker imam rde? trak v stroju..."
V sredo ?ena ponudi: 
- "Dragi, zamenjala sem trak, danes lahko tipka? na stroju."
- "Hvala, sem ?e na roko napisal..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V?eraj zve?er sem bil depresiven, pa sem poklical center za pomo?. 

Zaradi zasedenih linij sem dobil operaterja v Pakistanu. 

Povedal sem mu, da razmi?ljam o samomoru. 

Postali so ?isto navdu?eni in me vpra?ali, ?e znam voziti tovornjak... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V nekem podjetju se je na novo zaposlila mlada in sexy tajnica. Ob koncu prvega delovnega dne jo direktor, da se pa? bolje spoznata povabi na kosilo v restavracijo. Po kosilu mu ona predlaga da bi ?la ?e v kino. Po ogledu filma on njo povabi ?e v bli?nji lokal na pija?o. Za tem pa ona njega povabi k njej na ve?erjo. 

Po dobri ve?erji, ki jo je sama pripravila in jo postregla oble?ena v prosojno doma?o haljo se direktor zagreje in vse se kon?a v njeni postelji. Oba zaspita in okoli polno?i se direktor zbudi. Pri?ne divjati po stanovanju in mrzli?no iskati obla?ila. Pove ji, da mora 
domov kjer ga ?aka stroga ?ena. Tajnici naro?i naj mu hitro najde ko??ek krede. Ta je kredo na?la v priboru za ?ivanje, direktor jo zatakne za uho in odbrzi domov. Doma ga ?e ?aka ?ena. 

"Kje si bil do sedaj!?" dobi namesto obi?ajnega Dober ve?er. 

Direktor za?ne: "Ve? dobil sem novo tajnico, da bi se bolje ujela sem jo peljal na kosilo, potem sva ?la ?e v kino, pa na pija?o, nato me je povabila k njej, mi skuhala ve?erjo in nato sva ?e dobro seksala. Po tem sem zaspal in se prebudil ?ele ob polno?i. Takoj sem se oblekel in prihitel domov." 
"Mar?, prasec la?nivi, spet si bil na kegljanju, kaj misli?, da ne vidim krede za u?esom!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzdr?ljivost M motorjev?
Napisano

V Mazdi 5 imamo CD143, prevo?enih malo preko 170.000 km, te?ave so bile edino z DPFom in ?arnico v prednjem levem ?arometu.

Ima pa malo premajhen hladilnik za motor. Ko smo ?li na po?itnice, pa nas je bilo 6 v avtu (jaz, ?ena in ?tirje otroci), zadaj ?e po?itni?ka prikolica s 1200 kg skupne te?e, pa ?e klima je bila vklopljena ter s tempomatom na 100 km/h in ko smo zarili od Verda proti Logatcu, je pri?el kazalec za temperaturo presneto visoko in je avtomatika ?e ugasnila klimo, da razbremeni motor...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Mo? in ?ena sta se ?elela skupaj udele?iti pustne zabave, a je ?ena z migreno oble?ala v postelji. Mo? se je zve?er oblekel v kostum in se poslovil od svoje ?ene. 

?ena je zaspala, toda, ko se je sredi no?i prebudila je ugotovila, da je glavobol popolnoma izginil. Odlo?ila se je, se oblekla v kostum in od?la na zabavo. 

Vedela je, da njen mo? ne pozna njenega kostuma, zato se je zabavala ob gledanju mo?a, kako se vrti okoli ?enske dru?be in jih osvaja. 

Kon?no je pristopil tudi do nje, jo povabil na ples in se tesno privil ob njo. ?e po nekaj minutah jo je povabil v gostiteljevo spalnico, kjer sta se predala seksualnim u?itkom. Po seksu je takoj zapustila sobo in od?la domov, se slekla, legla v posteljo in brala knjigo. 

Ko se je domov vrnil mo?, ga je vpra?ala: "Si se zabaval?" 

"Niti ne. Brez tebe na zabavi je dolgo?asno! Od?el sem k prijatelju Marku, ki je imel dru?bo pokera?ev in sem tam kartal celo no?. Kostum sem pa posodil Petru, ki si je ?elel iti na pustovanje." 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mujo pride k mati?arju in vpra?a: "Lahko bi se jast poro?io u sredu?" 
Mati?ar: "Zakaj pa v sredo, poroke so praviloma ob sobotah?!" 
Mujo: "Ne bi si ja rad zajebo vikenda..." 

Medicinska sestra, ki dela v psihiatri?ni bolni?nici, pride v sobo in zagleda pacienta, ki se pretvarja, da vozi avto, pa ga ogovori: "Lojze, kaj pa po?ne???" 

Lojze odgovori: "Peljem se v Maribor." 
Sestra se mu nasmehne in oddide iz sobe. ?ez dve uri pride spet sestra v sobo, ko Lojze ?e neha voziti nami?ljeni avto in ga vpra?a: "No Lojze, kako si ?" 
Lojze odgovori: "Ravno sem pri?el v Maribor." 
Sestra zapusti njegovo sobo in stopi ?ez hodnik v Robertovo, ta pa sedi na postelji in vneto masturbira. Presene?ena ga vpra?a: "Kaj pa po?ne???"
Ta pa ji odgovori: "Seksam z Lojzetovo ?eno, medtem, ko je on v Mariboru.." 

Mo? in ?ena se peljeta po cesti ter naletita na po?kodovanega mladega dihurja. Ker se jima ?ivalica smili, se odlo?ita, da jo vzameta s seboj domov in poskrbita zanjo. V avtu ?ena dr?i dihurja in vpra?a mo?a, kam naj dihurja polo?i? Mo? odgovori, naj ga da med noge, da mu bo toplo. 

Nato ?ena vprasa: "Kaj pa smrad?" 
In mo? odgovori: "Stisni mu nosek !!!!" 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?est "gozdarjev" se nas je sre?alo na Lokvah in smo zavili v gostilno. Vsi po vrsti smo naro?ili Fructalov jagodni sok. Natakarica je prinesla vsakemu en kozar?ek, ki bi prostorninsko ustrezal votlemu zobu (1 dcl)... Ko smo dobili ra?un, nas je pa kar pribilo. Za malo ve? od pol litra soka smo pla?ali 6?. V Fructalu dobi? liter za 0,80?... pa ?e bi ga vsaj v ne vem kak?ni restavraciji popili, ne, za ?ankom zunaj... Pa niti ne v ne vem kak?nem centru ampak v neki obcestni beznici. Ma, teli me ne vidijo ve?...

post-5658-0-72593000-1447014310_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj in danes pridno treniral nem??ino z Avstrijci, zlasti ? spolom. V-club v Beljaku je prov noooro dobra diskoteka in punce dale? od vzvi?enih Ljubljan?ank, ki mislijo da na nekem delu s seboj nosijo ?isto zlato. :rozico:  

Pa si prepri?an, da si treniral nem??ino? Mislim, glede na to, da "ju?ni tok" ?e nekaj ?asa dobavlja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zanimivo. Doma imam Fiatovo Pando z 0,9 litrskim motorjem, ki ima ravno tako verigo. Pa ima ?e preko 330.000 km in do zdaj ni bilo nobenih te?av. No, saj z motorjem ?e zdaj ni nobenih te?av. Te?ava je s plo?evino, ki je... No, pravzaprav je marsikje ni ve?...

Da ti pa trgovec forsira bencin ali pa dizel? No, ja, mogo?e pri kak?nih ?enskah, ki se ne spoznajo dosti na avtomobile, pa so same in nimajo koga vpra?at in pa? vpra?ajo trgovca v salonu... Druga?e pa ?lovek pride v salon pregledat ponudbo, potem se pa sam odlo?i, kaj je tisto pravo in gre kupit. Ravno, ko sem kupoval BTjko, sem prve informacije nabiral okoli Novega leta. In mi je trgovec ponujal 2000? Novoletnega popusta. Potem sem ?el gledat ?e k Nissanu, pa Toyoti in k Mitsubishiju. Pa nato malo premi?ljevanja in odlo?anja in sem se vseeno odlo?il za Mazdo. In ko sem jo konec junija ?el vpla?at, sem dobil 2000? popusta. Sicer ni bil Novoletni, imajo pa itak vedno neke akcije, tako da ni bistvene razlike, kdaj gre? po novi avto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Slivka, naj le to navdu?enje in ne mine niti takrat, ko bo? imel kak?en "tapravi dizelski" servis oz. kot Pelko re?e; "?e Mazda ne bi imela dizlov, bi lahko ?e zdavnaj zaprl delavnico, ker na bencincih nimam kaj menjati, razen olja, filtrov in sve?k"  :cheers:

Bomo videli.

Glede na to, da sem BTjko kupil novo torej ni "prilagojenih" kilometrov. In glede na to, da sem lastnik tega vozila ?e od prvega dne, to?no vem, kaj je BTjka dala skozi in kaj je delala ter kako se je z njo delalo ( sramezljiv ). In bomo videli, kdaj bo pri?el kak?en "tapravi dizelski" servis. Osebno mislim, da so Mazde precej trpe?ne in zanesljive in da ko bo ?as za kak?en tak servis, bo dizela? ?e toliko dizelskega dela opravil, da bo upravi?en do "tapravega dizelskega" servisa...

V ?estih letih do sedaj je bilo samo nekaj ?arnic, semering na sprednjem diferencialu in stikalo za pomik elektri?no nastavljivih ogledal (tu ne ?tejem faliad kvazi mojstrov iz Kromberka, ki nimajo ve? servisa). Mislim, da ni? od tega ni vezano na gorivo in bi popravljal tudi, ?e bi bil bencinar...

Bomo videli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes po sili razmer vozil Golf 1,2 TSI.

?tirivaljni bencinar.

110 konjev, ki pa o?ivijo ?ele, ko na?ge? motor preko 3000 obratov (ali ?e bolje ?ez 4000 obratov).

Za navor pa nisem prepri?an, ?e ga sploh ima... Mislim, vajen sem Mazdinih turbo-dizlskih 330 Nm, pa ?e to pri malo manj kot 2000 obratih, tale pa kar nekako ni dal ?utiti nekega navora... Sploh, ker smo bili ?tirje v avtu, pa ?e vsak svoj nahrbtnik...

Avto naj bi porabil 4,2 litra na 100 km (vsaj tako se je lastnik hvalil in zatrjeval), a je ra?un na koncu pokazal presenetljivih 18 litrov (skoraj pol rezervoarja!) za 204 km (od Kr?kega do Nove Gorice) oz. 8,8 litrov na 100 km. Pa ni bila neka divja?ka vo?nja. Tuj avto vseeno vsak vozi z malo ve?jo rezervo, da se res celega pripelje nazaj... Res mi ni jasno, kako je sploh pre?rpal toliko goriva skozi tako majhen motor?ek... In kaj bi bilo, ?e bi ga res "?gal"? Saj bi pokuril ve? kot moja BTjka.

Vedno bolj sem navdu?en nad turbo-dizli, pa naj govorijo, kar ho?ejo o bencinarjih, plina?ih, elektriki in ne vem ?e ?em...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.