Bratu?kova rabi podporo in nek push. Ta push bo dobila, ko bo na PS volitvah premagala Zokija ter s tem uradno postala vodja stranke. Ne verjamem in po moje se ne motim, da bi Zoki reskiral vse skupi za zadevo, kjer ni zmage ampak samo en velik poraz - po moje le ni tolko glup. :ne vem:
Kje pa si to prebral o minus deset oktobra? po kartah ni? kej dosti ne ka?e, da bo kmalu minus... po moje tudi do novembra ni za pri?akovati ne vem kako hladnega vremena :ne vem:
Absolutno mora biti zadeva raz?i??ena a le preko sodi??, kjer naj se mu doka?e krivda in ?e je dejansko kriv (zame bo kriv ?e bo samo namignil, da se naj kaki dokazi izlo?ijo) naj se ga takoj strpa u ?uzo. Se pravi z istimi vatli kot Jan?o in nobenga jokcanja in kalimerovstva ter omalo?evanja sodi?? ipd sranja.
Klele je vsaj sre?a, da za Jankovi?em ne stojijo brezumni verniki in hvalabogu ne bomo gledali izpade jokanja in histerije pred sodi??em. ?e je kriv bo s svojo sramoto ostal sam in bo delal dru?bo drugim "junakom" na Dobu. Se bosta vsaj z Majerjem lahko pobotala ob igranju ?aha in predenju ?asa.
kupi? smart phone ( samsung, HTC, ... ) v nastavitvah na?tima? da te skrite ?tevilke sploh nemorjo klicat in nima? problemov z tem
Hehe, a to se da?
Evo ?e razmi?ljam, da bi telefon menjal, ker mene kr naprej morijo tele skrite ?tevilke... pa so res tolk obupani, da bo kdo pa le izvolil sprejeti klic.
Itak, sicer pa met za tri 10, 12 proti nula ni neka noviteta Na?i so se na dolo?ene trenutke preve? zana?ali na met za tri. Tudi litovci so se v?eraj preve?
Sam je nekaj... brez vsaj povpre?nega meta za tri, danes ne more? premagati nikogar - ampak res nikogar. Dober met za tri ureja tudi druge "probleme" kot so conska obramba, zbijanje nasprotnika pod ko? tako, da ne more? niti prodora izvest.
?e met kolikor tolikor gre bo nasprotnik hitro moral preiti na posami?no obrambo oziroma na presing, kar posledi?no pomeni odpiranje prostora pod ko?em in mo?nost la?jih prodorov.
In to je tudi problem, ker na?a dva centra (sploh Vidmar) sta ?isto nenevarna z metom z razdalje. To je velik problem, ker ne morta navle?t nasprotnikove centre nase saj vsak ve, da ne bosta metala. ?e bi imeli samo enega centra z metom bi bili prvaki ampak to je zdaj pa? druga zgodba.
ampak ?e vedno se najdejo nerga?i, ki tudi klele tla?ijo politiko in samo razmi?ljajo kdo bo zaslu?il. Hja verjetno ne tisti, ki ni notri ni? vlo?il in je od za?etka metal v ni? tole prvenstvo. Zdej k je pa profit bi bli pa radi vsi zraven... e ne gre tako, dragi slovenceljni.
A, tako je bilo.Se pravi, da so jih ?panci v dveh tekmah nabili za skoraj 60 pik.Bogato, ni kaj.
Hrvati so naredili veliko ve? kot so dejansko spsobni... ?e bi jim bolj pomagali navija?i ne pa da samo klovne ?pilajo bi mogo?e lahko res posegli po medalji.
Na?e 5.mesto se mi ne zdi ?voh, ni medalja, a nisem prepri?an, da smo si jo ravno zaslu?ili.
Zakaj ne? V klju?nih tekmah je bila borbenost in ?elja za zmago. A vedno se ti pa? ne izzide, v?asih je lahko tudi manjko sre?e, kak?na nespametna menjava, kak?en sodni?ki kiks, mogo?e manjko "dneva". Recimo proti Francozom bi padle v prvem pol?asu kake tri trojke (pa bi to ?e vedno bil podpovpre?en met za tri) pa bi se lahko stvar obrnila.
Mislim, da so pokazali vse kar so lahko, V ?etrtfinalu pa so pa? izgubili proti novim Evropskim prvakom Francozom. Jaz jim pravi vsa ?ast in kapo dol nad prikazanim... mene so navdu?ili. Iz baze 2 milijona ljudi tol?emo bistveno bolj ?tevil?ne nacije, ki imajo za sabo tudi po ve? 10x ve?jo bazo ko?arka?ev - ?e to ni fenomenalno pol res ne vem kaj je.
Hrva?ki navija?i so najbolj podbacili (upam, da veste kaj izraz pomeni) - va?en jim je da se oble?ejo kot ma?kare oziroma maskote za kak?no ?ahovsko prvenstvo a ko je treba pomagat fantom an parketu so pa utihnili. Pa pizda takrat se mora? najbolj dret in motit nasprotnika ter motivirat svoje uni so se pa ?ele na koncu nekaj oglasili, ko je bilo ?e vse prepozno. Kot, da so se vsi zadovoljili, da je bil va?en le uspeh za polfinale.
Kar se pa ti?e Francije je pa tako, da brez Parkerja bi zapustili EP ?e v prvem krogu. Model je skromno re?eno "fenomenalen" in ?e bodo evropski prvaki bi moral Parker dobiti vse njihove medalje. ?pancem se pa vidi, da ?e zdr?i? z rezultatom nekje v njihovi bli?ini in da ti na za?etku ko so ?e spo?iti ne pobegnejo, ima? vse mo?nosti, da jih premaga?. Pa? Gasol, Fernandez in Rodrigez so premalo za malce bolj dolgo tekmo
No ja ni ?ist res - parkerja samo dobr pogleda? pa mu ?e piskajo ampak to ni bistvo. Bistvo je, da so maljkovi?eve odlo?itve skrajno nerazumljive. Gogijaje dal v obrambi na Parkerja WTF... naj gara v obrambi in kako bo pol ?e v napadu. Zato ima? igralce tipa Joksimovi?, ki bi mu?ili Parkerja, pol pa mal nanjga obesi? ?e Zokija, pa Bla?i?a, pa k je ?e oreng utrujen ?e Lakovi?a pa jim ubije? klju?nega igralca. Tole je pa zgledalo glih tako, k da se morajo na?i boriti ne samo proti Francozom ampak tudi proti lastnemu selektorju. ?e bi verjel v teorijo zarote bi celo lahko pomislil, da je Bo?idar tekmo prodal.
Sploh Boss je mojster za to. ?e je treba hvalit Drnov?ka, Ropa, Pahorja, Bratu?kovo,... potem so ?e tako negativni rezultati ?e vedno dobri. ?e pa je treba pljuvat po Jan?i, so pa ?e tako dobri rezultati negativni.
Ajoj ste eni obsedeni... ti si tud mojster manipulacije pa ?e parkrat sem te vpra?al kdaj sem koga od na?tetih hvalil. Nasprotno Pahorja sem precej grajal, ko je za?el bluziti in se udinjati enim in drugim - brezhrbteni?ar, ki bi rad bil v?e?en vsem.
Ne vem pa zakaj vam je SDS-ovcam zdej Bratu?kova kriva sej izvaja to?no iste reforme, ki jih je za?el JJ po nareku Bruslja.
ergo prakti?no nimamo ve? svoje samostojnosti ampak Bruselj nam diktira tako kot neko? Beograd. Pa pustmo zdej to.
Pa konec koncev tudi ti nisi razumel zapisanega - gre se samo za manipulacijo s podatki - MANIPULACIJO in to kljub temu, da se da zadeve z lahkoto preverit. takoj ko za?ne nekdo manipulirati mu pade kredibilnost na nulo in nih?e ga ve? ne jemlje resno, ker nslednji? bo recimo povedal resnico pa mu zaradi preteklih izku?enj nih?e ne bo verjel.
To je nekako tako, ko se otroci zafrkvajo, da se kdo od njih utaplja pol pa ko ste?e akcija so se pa samo hecali. Naslednji? gre zares pa nih?e ve? ne ukrepa.
Joj no... a res ne vidi? kaj sem napisal... to dru?tvo je napisalo da smo na 97 mestu izmed 155 a uradno (svetovna analiza) smo na 76 mestu med 177 dr?avami.
Samo na to namigujem... sploh nisem rekel, da je stanje v redu - napisal sem le, da ni tako slabo kot so oni napisali ampak, da je vseeno bolje vsaj uradni index to ka?e.
ne more? podatkov prirejat kot ti pa? v dolo?enem trenutku pa?e, ker to je manipulacija pa ne glede kdo jo izvaja in samo ob to sem se spotaknil.
edino kar sem namignil je bilo tisto s svetilnikom ampak ?e to v kontekstu tega, da nekateri (to?no vemo kateri) vstrajno sku?ajo Slovenijo prikazovati v slab?i lu?i kot je res. Sej ne gre za to, da bo kdo rekel da je sam 20 mest razlike... to sploh ni pomembno, pomembno je to, da vsako manipuliranje s podatki je na nivoju laganja verjetno z neko namero da se tako dela.
Naj ne izkrivljajo resnice, podajajo naj prave podatke, naj ne manipulirajo zaradi lastnih interesov pa bo takih bombasti?nih ?lankov precej manj.. tudi mi ostali bomo potem la?je videli na ?em smo tako je pa to ?e en ?lanek za dodatno demoralizacijo ?e tako pesimisti?no razpolo?enega javnega mnenja.
upam Symon, da zdaj razume? o ?em pi?em in da to ni fora levih, desnih, zgornjih, spodnjih in ne vem koga ?e... velja za vse, ki tako manipulirajo.
Hja spet neko na?e dru?tvo, ki po svoje interpretira zadevo v ?elji, da bi prikazali stanje ?e slab?e kot je in ?e bolj demoraliziralo prebivalstvo.
?e gremo gledat uveljavljen svetovni uradni "index of economic freedom" smo na 76 mestu med 177 dr?avami. Ni dobro ni pa katastrofi?no slabo kot ho?e prikazati dru?tvo Svetilnik?!?! (hmm le od kod so si dali tako ime)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dobro jih bere? oziroma ga bere?...
Bratu?kova rabi podporo in nek push. Ta push bo dobila, ko bo na PS volitvah premagala Zokija ter s tem uradno postala vodja stranke. Ne verjamem in po moje se ne motim, da bi Zoki reskiral vse skupi za zadevo, kjer ni zmage ampak samo en velik poraz - po moje le ni tolko glup. :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani