Lojz, glede na to da sta te delala po?as (?upnik in njegova gospodinja predvidevam), si tudi nastal totalni po?asne (v vseh smislih), zlasti v ..... (ne bom napisal, uporabi domi?ljijo).
Jaz sem seveda laboratorijski produkt, ker je ni ?enske, ki bi bila zmo?na rodit zmaja, to bi pri teh letih ?e lahko vedel. No morda pa je vse res in tale na? Lojz ni preve? moder mo?ic. :ne vem:
Jaz predlagam da imamo gor grede bolj "ogled znamenitosti" (pa dokler smo ?e naspidirani k ?tirje), ker za nazaj znamo bit ?e mal izmu?eni, da lohk pol pi?imo direktivca dumu. 2.1. ?e verjetno DELAM.
Sej vem, da naj bi bil center ravnote?ja, ampak zgleda ?e ni hudega, no zdej sem dobil nek antibiotik za ga jemat na 8 ur v trajanju enega tedna, bomo vidli.
no, u?er smo pogruntal, da obstaja ?e 3. verzija, ki se imenuje kameno lice presene?enja, stvar je podobna, s tem da nve? kaj od prej?njih dveh stvari te doleti pod mizo
Negativno presene?enje se na?eloma imenuje razo?aranje.
@Lojz, katera opcija bi ti bila sicer ljub?a? :ne vem:
@Lojz, tisti ki ste ?e poprej vozili previdno, pa ste zdej ?e previdnej?i, mislim da bi svojo previdnost OKRONALI z uporabo javnega prevoza!
V nedeljo smo med potjo iz Kr?kega naleteli na kar nekaj previdne?ev, ki ob omejitvi 50 na poti vzdol? reke Savinje niso uspeli razviti ve? kot cca. 35kmh.
Prva verzija je malo bolj mu?ka, gre se pa tko da se mo?ki usedejo okoli mize (po mo?nosti okrogle in z dolgim prtom) pod mizo je pa ena oseba - spol ni va?en - va?no je da se te osebe ne vidi pod mizo. No ta oseba si izbere mo?kega in ga na vso mo? boksne v jajca, ?rtev pa se nesme izdati (z pa?enjem, jokanjem, ipd) sepravi mora obdr?ati kameno lice.
Druga vezija ki je bolj ne?na se gre pa podobno:
Isto so mo?ki okoli mize in isto je neznana oseba pod mizo, vendar je za?eljeno da je ta oseba ?enskega spola. No ta oseba potem... hmm... prime v roke orodje in za?ne delat podobno kot z liziko ali sladoledom... spet mora pa ?rtev obdr?ati kameno lice.
To je to z moje razlage, ?e sem kaj pozabil me pa popravite
Razturil si, tvoja spominska kartica nima ve? roka trajanja od zlate ribce.
@Lojz, katero verzijo te popularne igre bi torej ti izbral? Ali pa da obe proba? in potem PORO?A??!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tolk carski mix, da ga morate poslu?at;
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani