Izpolni - namen je standadizirati signalizacijo po evropi
Recimo, da sem odgovoril prav na vse razen kaj je tole? Deluje kot signal ali pa neka to?ka, center ne?esa.....ker gre za avtocesto bi rekel signal za prometna poro?ila :ne vem:
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pa se mi zdi da je to avtomatsko vsak avgust, v realnosti pa ni ve? gu?ve, ker Italijani ne hodijo ve? nikamor - baje so v pi***, pri nmas so izklju?no 80% nizozemci 15% nemci....
ti so pa neverjetno kulturni in civilizirani, na cesti in v kampu
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tole pa res ni alternativa, za ta denar naredim 300km. ?e ene 4? bi dal zraven pa pridem ?e nazaj.
?e doda? pol ure si tudi gor in dol
torek in sredo gor pa dol - dobim obisk iz Litve, pa spet kombiniram, da ne bi bilo 2h avtov dol, pa da na?i ne vzamem avta, ker na?a 2 kaskaderja sta ?e poznana na 'turisti?koj ambulanti' Rovinj in urgenci v Puli
Leto 2007, po?ena stegnenica, pa tudi gips ga ni ustavil
nepricakovano moram nazaj v LJ...edin zdaj ne vem a cem it po jadranski magistrali (kot pisano za mx5 ampak 1250km), ali pa standard nis-beograd-zagreb-lj 900km boring as hell, in nikakor ne pase mx5...
sam je razlika v casu 15ur proti 9ur....pa se sam bom
moram mal razmislit
Razmisli tudi o tem da je 15. avgust, podalj?an vikend in polno turistov, sem ?el do LJ pa na obvoznici sami bundesliga?i...
Lahko kombinira?, tja do splita pol po hrva?ki avtocesti naprej
Sam bi se pa dobro sli?alo ime firme nekaj v stilu tiste humoristi?ne serije iz devedesetih.
More Power d.o.o.
Tuning bele tehnike in ostalih hi?nih aparatov
Vam zmanjkuje ?asa, pralni stroj ne opravi dela dovolj hitro, su?ilec slabo su?i, mikrovalovka ne greje dovolj, krompir v pe?ici rabi celo stoletje, da se spe?e. Dovolj! potrebujete le klic na 555 MorePower in va?ih te?av bo v trenutku konec. ?e pokli?ete v naslednje pol ure vam stunamo ?e vibrator (za ve?je in dalj?e orgazme) in tehtnico (ni? ve? te?av s te?o - vedno prikaz idealne te?e za nasme?ek na obrazu).
Sam bi se pa dobro sli?alo ime firme nekaj v stilu tiste humoristi?ne serije iz devedesetih.
More Power d.o.o.
Tuning bele tehnike in ostalih hi?nih aparatov
Vam zmanjkuje ?asa, pralni stroj ne opravi dela dovolj hitro, su?ilec slabo su?i, mikrovalovka ne greje dovolj, krompir v pe?ici rabi celo stoletje, da se spe?e. Dovolj! potrebujete le klic na 555 MorePower in va?ih te?av bo v trenutku konec. ?e pokli?ete v naslednje pol ure vam stunamo ?e vibrator (za ve?je in dalj?e orgazme) in tehtnico (ni? ve? te?av s te?o - vedno prikaz idealne te?e za nasme?ek na obrazu).
Pla?ilo na neverjetnih 12x na roko
Te?ka bo. Real se za?el s streningi veliko prej in so ve? ali maj kompletni. Na?ih pol ni blo do 8.avgusta. Zdaj takoj pi?ijo vsi na prijateljske tekme. Plus vsi na?i so se neki po?kodoval na dopustih (Pique, Xavi, Puyol,..)
Tko da bomo vidl kaj bo... Ralovci so tudi bolj motivirani po eni strani.
neki pa tud morajo dobiti.................
Evo, sem zrihtal pralni stroj... kontrolno plato sem zamenjal in ker sem bil glih pri volji sem ga ?e mal natunal
Tako namesto deklariranih 1200 obratov centrifuga jih zdaj rukne od 1400-1500 (sicer tega ne rabim ampak vseeno) So pa humoristi tile pri Gorenju, kjer prakti?no prodajajo isti pralni stroj in ga pri slab?ih modelih samo malo "pohabijo" in je zato cenej?i notri so pa prakti?no isti elementi.
Ja saj Mazda dela isto z 2.0 MZR CD ma?ino
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://chkmkt.com/?e=17570&h=9F2066BDF643B76&l=sl
Izpolni - namen je standadizirati signalizacijo po evropi
Recimo, da sem odgovoril prav na vse razen kaj je tole? Deluje kot signal ali pa neka to?ka, center ne?esa.....ker gre za avtocesto bi rekel signal za prometna poro?ila :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani