Zazvini telefon: - "Halo, je to gospa Podgornik?" - "Ja, sem." - "Gospa Podgornik, jaz sem va? dav?ni svetovalec Novak. Obve??amo vas, da dav?ni organ ni sprejel va?e dav?ne napovedi. Dav?ni organ navaja, da ste prijavili premajhen dohodek, za razko?no hi?o, nov avto Mercedes Benz, drage obleke, nakit, draga potovanja, itd ..." - "Oh, in kaj predlagte, da naj naredim?" - "Predlagam naslednje: fotokopije glavnih virov prihodka, pa bom videl, kaj lahko storim ...." - "V redu, gospod Novak. Naredila bom kopijo in jo poslala takoj!"
Mo? zve?er v postelji: "Hej, si za seks?" ?ena se zaspano obrne: "Ne morem, utrujena sem, glava me boli..." Mo?: "Ti kar spi, po telefonu se pogovarjam..."
Pelje? lepo na tehni?nega. Tega ti naredijo, kadarkoli ga pla?a?.
Nato prekine? zavarovanje in ti izpla?ajo preostanek. Je pa res, da zavarovalnice ho?ejo ?rno na belem, da je bilo vozilo odjavljeno iz prometa. ?E ti mogo?e uspe s kak?nim agentom zbarantati, bi se mogo?e kako dalo tudi brez tega...
Ponovno uredi? zavarovanje, tokrat za eno leto.
S potrdilom o zavarovanju in potrdilom o opravljenem tehni?nem pregledu gre? registrirat prikolico.
?e bi imel koga poznanega tako agenta kot na tehni?nem, bi se to dalo precej la?je...
Vse to seveda, ?e je NAJVE?JA DOVOLJENA skupna masa prikolice ve? kot 750 kg. ?e je manj, ni potrebno zavarovati in registrirati...
Zanimivo. Nekateri se peljemo tam mimo skoraj vsak dan in skoraj vedno nam po nekem ?udnem naklju?ju uspe pribli?no po omejitvi...
Kadar sem se vozil tam ?ez, je bila omejitev 60 km/h. Enkrat delo na cesti, enkrat mo?no de?evje, enkrat se je nekomu nekaj dvignilo... Ali pa mu je dol viselo... Kakorkoli, bila je omejitev na 60, mogo?e kdaj celo 80 (enkrat ali dvakrat). ?e smo ?isto po?teni, na avtocesti vozit tako po?asi je kar te?ko. Ne, da se ne da, ampak vseeno je nizka omejitev...
Je pa res, da se po tej cesti peljem mogo?e nekajkrat letno...
Mene osebno sama meritev ne moti. Moti me omejitev na avtocesti, ki tam nikakor ni 130. Pa tudi 100 ne, kakor je na "hitri cesti". Pravzaprav je ni?ja, kot je omejitev na regionalni cesti (90)...
Narod kupu si bom SMART-a Brabus, kaj pa to trga, jebe? vse ostale kante.
Dejansko sem ga vozil in ne more? verjet kaj so s take konzerve nardil.
To bi bilo pa nekaj zame - parkiram v kason BTjke, grem v dolino, zapeljem Smarta s kasona in po mestu. Ko kon?am, zapeljem Smarta spet na kason in se lepo s spodobnim turbo-dizlom odpeljem nazaj v hribe... V takem primeru je Smart lahko tudi na bencin, plin ali elektriko...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Si jih naredil po Ruskem sistemu? Tri naredi? sam, ostale pa Vodka...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani