Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes na dvori??u.

Sin (5 let): "Tata, zakaj na BTjki pi?e 4x4?"

Jaz: "Zato ker ima ?tiri kolesa in vsa ?tiri so pogonska,"

Sin: "Zakaj pa na petki ne pi?e 4x4?"

jaz: "Zato, ker ima sicer tudi ?tiri kolesa, ampak sta samo dve kolesi pogonski. Na petki bi moralo pisati 4x2."

H?erka (8 let): "Tata, Panda je pa 5x4 a ne."

jaz: "Kako 5x4?"

H?erka: "Saj si rekel, da ima ?e 20 let..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

DOBIL SEM GA!

Ravnokar mi ga je ?ena prinesla. Je sre?ala po?tarja, pa ji ga je dal in zdaj, ko je pri?la domov, mi ga je prinesla.

Gradbeno dovoljenje za enostavni objekt, da ne bo imel kdo ?esa drugega v mislih...

Te?ava je samo v tem, da se pri nas gradbena sezona kon?uje... Kmalu bo zima. Bo pa za drugo leto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Me zanima, ?e se da kupiti kaj tega medu g. Slivka ali ga.mamica:)?

Hja, mislim, da ga je na polici ?e kak?nih 20 kozarcev, vsak po kilogram. Ostalo je za lastno rabo, da ne bom na koncu zase kupoval med...

?e ti bo dovolj, se oglasi preko "zasebnega sporo?ila", da ne me?amo teme...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes je imel tabornik prvi servis (15Kkm) in prvo!  ?zmeden? pranje spljoh.  :bravo:

To je ?e dobro. Meni je po ?tirih letih na tehni?nem rekel: "Zdaj bi ga pa lahko ?e oprali..."  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zazvini telefon:
- "Halo, je to gospa Podgornik?"
- "Ja, sem."
- "Gospa Podgornik, jaz sem va? dav?ni svetovalec Novak. Obve??amo vas, da dav?ni organ ni sprejel va?e dav?ne napovedi. Dav?ni organ navaja, da ste prijavili premajhen dohodek, za razko?no hi?o,
nov avto Mercedes Benz, drage obleke, nakit, draga potovanja, itd ..."
- "Oh, in kaj predlagte, da naj naredim?"
- "Predlagam naslednje: fotokopije glavnih virov prihodka, pa bom videl, kaj lahko storim ...."
- "V redu, gospod Novak. Naredila bom kopijo in jo poslala takoj!"

GLEJ SLIKO !!

post-5658-0-33437800-1443986422.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kontrola prometa, policaj vpra?a voznika: "Ste popili kaj alkohola?"
Voznik se ozira po avtu: "Zakaj? Imam spet kako grdo babo v avtu?"

Hugh Hefner (87), njegova ?ena (27)
Berlusconi (77), njegova ?ena (27)
Maradona (52), njegova ?ena (22) ..

Nima? punce!? Ne skrbi - mogo?e se ?e ni rodila! 

Za tuning motorja:

http://web.archive.org/web/20111202193958/http://shop.etel-tuning.de/leistungstuning/13-tuning-kolbenrueckholfeder.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pelje? lepo na tehni?nega. Tega ti naredijo, kadarkoli ga pla?a?. 

Nato prekine? zavarovanje in ti izpla?ajo preostanek. Je pa res, da zavarovalnice ho?ejo ?rno na belem, da je bilo vozilo odjavljeno iz prometa. ?E ti mogo?e uspe s kak?nim agentom zbarantati, bi se mogo?e kako dalo tudi brez tega... 

Ponovno uredi? zavarovanje, tokrat za eno leto.

S potrdilom o zavarovanju in potrdilom o opravljenem tehni?nem pregledu gre? registrirat prikolico. 

?e bi imel koga poznanega tako agenta kot na tehni?nem, bi se to dalo precej la?je...

Vse to seveda, ?e je NAJVE?JA DOVOLJENA skupna masa prikolice ve? kot 750 kg. ?e je manj, ni potrebno zavarovati in registrirati...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control Trojane
Napisano

Zanimivo. Nekateri se peljemo tam mimo skoraj vsak dan in skoraj vedno nam po nekem ?udnem naklju?ju uspe pribli?no po omejitvi...

Kadar sem se vozil tam ?ez, je bila omejitev 60 km/h. Enkrat delo na cesti, enkrat mo?no de?evje, enkrat se je nekomu nekaj dvignilo... Ali pa mu je dol viselo... Kakorkoli, bila je omejitev na 60, mogo?e kdaj celo 80 (enkrat ali dvakrat). ?e smo ?isto po?teni, na avtocesti vozit tako po?asi je kar te?ko. Ne, da se ne da, ampak vseeno je nizka omejitev...

Je pa res, da se po tej cesti peljem mogo?e nekajkrat letno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control Trojane
Napisano

Ti ne bo kaj veliko pomagalo, ker se meri v nasprotni smeri... ;)

Sicer so te debate, kako "prelisi?iti" ta sistem na?eloma zelo pateti?ne (kot da se je tako hudi?evo te?ko tam peljat pribli?no po omejitvi)... 

Kolikor sem vozil tam ?ez, se je kar te?ko peljati pribli?no po omejitvi. Ker je tako presneto nizka...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control Trojane
Napisano

In ?e na Lukovici sname? tablice dol? Pa naj se slikajo potem, kolikor se ho?ejo. Na Vranskem jih pa spet nazaj montira?.

Ali pa ob cesti pobere? izgubljene tablice, pa jih na tem odseku zamenja?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control Trojane
Napisano

Mene osebno sama meritev ne moti. Moti me omejitev na avtocesti, ki tam nikakor ni 130. Pa tudi 100 ne, kakor je na "hitri cesti". Pravzaprav je ni?ja, kot je omejitev na regionalni cesti (90)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

Narod kupu si bom SMART-a Brabus, kaj pa to trga, jebe? vse ostale kante.

Dejansko sem ga vozil in ne more? verjet kaj so s take konzerve nardil. :rispekt:  :rispekt:

To bi bilo pa nekaj zame - parkiram v kason BTjke, grem v dolino, zapeljem Smarta s kasona in po mestu. Ko kon?am, zapeljem Smarta spet na kason in se lepo s spodobnim turbo-dizlom odpeljem nazaj v hribe... V takem primeru je Smart lahko tudi na bencin, plin ali elektriko...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.