Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano

upajmo da bo tudi naslednje leto tako, da bo konkurenca huda ( Rossi, Lorenzo, Pedrosa, Markquez)...da bodo spet boji :)

Mislim da bo zaporedje (uvrstitve) na dirkah nekoliko druga?no. :hohoho::cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bli?a se velik praznik
Napisano

Fantje zdaj pa tako!

Jaz sem to debato odprl, zato se po?utim kar malo ?efa tukaj. Tle v tem topiku bom naredu red, ker tle se mora debatirat o Martinu, Martinah, vinu, kulinariki, seksu, itd.....Jaz sem ?el tud politiko guslat v Simonovo debato o volitvah. Tle pa prosim z recepti na plan, ker danes je zadnji dan, ko se ?e lahko kaj okol pe?enke, gosk in rac zmenimo.

Kje so recepti? Jutri, oziroma ?e danes popoldne rabim?

Legendarna izjava, kaj me je nasmejala! :cheers::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Se pa verjetno 100% strinjamo v ne?em drugem, da najve?jo mo? pri ustrahovanju divjakov ima pa nek ?lan tega foruma, prihaja pa z Dolenjske - Cvi?eklandije. :vino::jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bli?a se velik praznik
Napisano

Jaz bom pa reku, da doslej na najve?je lopove, ki sem naletel so ?ehi. Za Silvestra 2011 smo bili v Pragi, pa to so res majstri nategancije, na vsakem, ampak ?ist vsakem koraku te sku?ajo "opetnajstit", adio pamet. <_<:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Boss, mi smo se na faksu (mislim da ustavno pravo) u?ili, da je predsednik vlade po pomembnosti vsekakor pred predsednikom parlamenta oz. DZ-ja in da je ta "?ele" tretji mo? na?e republike. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Jaz osebno ne bi ?elel imeti registrske GO DANILO :D:aaaaa:

GO MILAN (bi bilo v fuzbalskem stilu, ko mi je ravno ta klub dost okej). :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Lojz, dej ti men povej, ali si bil kadarkoli v ?ivljenju vsaj malo dinami?en (?ivahen) dec, ali si ?e od rojstva (oz. pri?etka vozni?ke kariere) zagoveden star prdec oz. ekstra nadle?no po?asno staro gobezdalo? Se pravi (po kme?ko povedano, da bo? tudi ti zastopu), ali si bil kadarkoli doslej zanimiv kot oseba, ali si vedno najve?ja siva mi?ka med ostalimi sivimi mi?kami? :D

Poro?aj! :vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Jah men je VELIKO bolj v?e?, da nekdo govori z ?arom v o?eh, neko vizijo, da pritegne poslu?alca, kot da drdra lajno in v istem (blazno do?ivetem) tonu prediskutira celotno popoldne. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Meni ko mi kdaj h?erka ne bo mogla zaspat, ji bom predvajal kak?nega izmed govorov aktualnega predsednika republike, potem garant zadrema v roku pol minute, kak?na ?ivljenjska energija, KAPO DOL, totalni pozitivc, prakti?no ?e veseljak in narodni buditelj! :jupiii::hudicek::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Jaz pa ne bi tako poni?eval Pahorja, sem mnenja da v teh ?asih rabimo nekoga, ki bi znal povezovat ljudi in ne da se ?e razlo?neje razdelimo na rjave in sive. <_<

Pri tem se mi zdi Pahor z naskokom najbolj?i kandidat. :vesel:

Sicer pa bomo vidli, pri?akujem, da si z vsakim soo?enjem s protikandidatoma, dviguje svoj rating. :prstgor:

P.S. - ko se v 2. krogu sre?ata Pahor in Turk, nisem prepri?an kateri bo potegnu kraj?i konec. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Vro?a tema, kakor kostanj v Kamniku! :aaaaa::D

Jaz sem ravnokar gledal soo?enja na SLO1. Kar se mene ti?e je eden od kandidatov precej bolj?i retorik, predvsem pa odkritosr?en (no v?asih tudi naiven) in pri njem mi je v?e?, da ni "?leht" in pokvarjen. V dobrem letu sem popolnoma spremenil mnenje o njem.

Naj slika pove ve? kot le besede! :vesel:

post-185-1352233704_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

opa...kamncani zelo zelo zelo radi majo...zmaj zihr ve kje tale standek njegov stoji :D

bi lahk napedenu mazdaski popust na litr kostanja :aaaaa:

Matr res bom ?el enkat mal tega gospodina pogledat, da ocenim njegov izdelek. :D

@?mego - borovnice (ne samo borovni?ke oz. borovni?evec) so tudi v litrih, da ne bo? kdaj za?uden. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.