Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Zdej tud men dela, link je dalj?i

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Men dela ok. :ne vem:

men tud ne dela - po moje nisi dal public link

Sandra Auer je nose?a ... ?e bo fantek bo Jo?t, ?e pun?ka bo pa Zdenka :dudek:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Strela mi je skurila pralni stroj. Odprloje ?ip, kondenzator je napihnjen, pa en tranzistor mi tud zgleda za?melcan.

Nimam kej, celo kontrolno plo??o moram menjat pa upam, da je to vse, da ni ?e kej druzga po?latalo. :ne vem:

Bodi sre?en, da se ni narava spet na mazdo spravla.....?eprav je Faradajeva kletka, pri tebi to ne velja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

daj 10 tisu?a, znamo da si navio kilometre....ili te sabijemo

hec...

Zakonsko ?e mogo?e da se da, AMPAK kdo to izvr?i v dr?avi, kjer postopki trajajo 10 let???

Zakoniti zastopniki

Dejavnosti SKD

G45.200 - Vzdr?evanje in popravila motornih vozil

Dejavnosti CPA Podatki niso avtorizirani s strani podjetja.

K70.12.1 - Trgovanje z nepremi?ninami za svoj ra?un

K70.12.11 - Trgovanje s stanovanjskimi stavbami in zemlji??i za svoj ra?un

K70.12.12 - Trgovanje z nezazidanimi zemlji??i za stanovanjsko gradnjo za svoj ra?un

K70.12.13 - Trgovanje z nestanovanjskimi stavbami in zemlji??i za svoj ra?un

K70.12.14 - Trgovanje z drugimi nezazidanimi zemlji??i (razen za stanovanjsko gradnjo) za svoj ra?un

:ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Komentar ob vnovi?nem bruhanju Etne:

To je dokaz da Chuck Noris v Kaliforniji dela kavo....

:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tist je namenoma 2X.

Kje je zvok preteran ? ?zmeden?

Nabavu in stestiral prvi USB 3.0 zunanji disk, zadeva trga gate, hitrosti take da dol pade?, prej 4 minute sedaj 30-40 sekund. :danzoman:

ne da je 2x beseda vstop je 2x v vsakmu stavku... :blush: pa lej nima veze spljoh.

Zvok ma? mo?an :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes na hitro zmu?kal tole.

K L I K

na koncu si ga mal kiksnu z 2x vstop prost druga? pa cool, zvok pa na ful, sem skor froce zbudu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Miata 55555km ali 7000 letos

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

12V ?tromarsko vpra?anje
Napisano

To je blo ze not.....pa kr prav pride.

Za camping sva imela pa letos v FRA naravni hladilnik :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Waterjet, plazma, laser?
Napisano

Mah kolega strojnik je ravno za 14 dni na offline....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne iz anglije in mekaj drugega,princip podoben, samo ima se nekaj cukrov zravn. :danzoman:

Vzel sem se 2300+mAh za htc . :bravo:

PORO?AJ.....!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ok mogoce sm malo tko reagiral ampak sm se zravn smejal. tko da je to blo drugace namisljeno. :)

te?ek dan?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

nism tebe uprasal jures,pa take zadeve me ne zanimajo moja in ostale so do zdej bile zadovoljne. zanoma me za podvozje. kapis?

Ti pa nisi za hece <_< pa ni podvozje bu?man

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ja vrjetn z KM. si kupil kaksen cip ali pa kj takega. ali pa kaksno nastavljivo podvozje?

prehitel me je jures. by the way kok stane taka zadeva me zanima?

http://cgi.ebay.de/Penis-Pumpe-Potenz-Vaku...3#ht_2079wt_905

:bravo:

A je bla bela ?katlica s 4mi tipkami ? :ne vem:

iz amerika za obd :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Aaaa ne vem ?e,... :ne vem:

Na morju - si bil tok spro??en da si razlo?u, ?e plej?ek sva gledala....KJE SO PEPSIJI by the way????????????

Vsaj upam da je tista zadeva, in da ni

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne novej?a.

Se moram pohvalit.

Za rojstni dan sem si s5, kot vsako leto, privo??il eno malo darilce-gadget za sakerja, samo nisem ?e utegnil stestirat. Je pa zadeva super, ke se ni? ne uma?em in ne rabim nobenega orodja in laho grem v - ali pa konkretno v +.

Pri ?em pa nej si vsak sam misli. :hudicek:

pimp hidravli?no podvozje :hohoho::hohoho::hohoho:

itak, da si mi ?e povedal kaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

12V ?tromarsko vpra?anje
Napisano

sj je vsak hladilnik na plin. sam za delovanje rabi se strom.

Ne rabi, vse je na plin, iskra pa na baterijo

a hladilnik ma? na plin?

plin, strom in 12V

http://www.mixi-caravaning.si/katalog/prod...t_id=1120015212

To majo ze dolgo (moja je 2000 letnik)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

12V ?tromarsko vpra?anje
Napisano

Sam res, a ne bi dal ?e kak?na dva solarna panela na streho pa bi mel ?troma ?e za LCD gledat pa ?e za kej zraven.

No no saj se ne bom vselil notri....to je za kako smu?anje in divji vikend (Monza :D ) TV je notri zgolj za nujo - dez in podobno, ga ne gledamo toliko. Tako da nuja je lu?, vse ostalo - kurjava fridge, kuhanje pa plin :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

12V ?tromarsko vpra?anje
Napisano

Pada sorazmerno z napolnenjostjo akumulatorja, bi bla jeba ?e bi bil popolnoma prazen akumulator.

Druga? pa glede na to da bo akumulator poredko laufal da? zraven en mini polnilc, al pa regulacijo od kakega son?nega panela, pa ti sploh nau treba preklapljat, bo vse samo laufalo.

Alternativa ja, sicer moram pa najprej tole sprobat ko bo prikola doma, en akomulator, ga nafilam, in pustim prizgane ledice - ce tako drzi 14 dni se sploh ni za sekirat, nafilas doma in peljes....

skupaj je trakov 7 x po 3, 2 x po 6 in 1 x 12 LED - do 50 ledic, od tega so glavne 1 x 12 nad vrati zunaj in 2 x 6 v oknu kot glavna lu?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

12V ?tromarsko vpra?anje
Napisano

Pol pa ne vidim niti ene same te?avice.

jakost toka za polnjenje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.